Priateľ odmieta otcovstvo
Dobrý deň prajem,
Sme v takej situácii, ktorá má veľmi trápi. Neviem si s ňou rady a tak sa ani neviem nejako tešiť z tehotenstva.
Keď sme sa s priateľom dávali pomaly dokopy, teda rozhodovali sa, či do vzťahu ísť alebo nie ( neboli sme spolu), oznámil mi na našom spoločnom výlete, že čaká dieťa s inou ženou. Veľmi ma to ranilo, nevedela som sa s tým zmieriť. Týždeň na to som sa stretla s mužom, s ktorým som sa stretávala už dlhý čas predtým ako som spoznala priateľa, potrebovala som sa vyrozprávať a skončili sme v posteli. Nie som na to hrdá. Dávali sme si však pozor ako aj predtým.
Neskôr sme obaja s priateľom ochoreli a potom som zistila, že som tehotná. Lekári potvrdili nezávisle od seba, že dieťa bolo počaté v Tom čase, ako sme obaja boli chorí a strávili spolu dva týždne nonstop v karanténe.
Priateľ však odmieta veriť, že dieťa, ktoré čakám je jeho, vraj po narodení mu svoje priezvisko nedá, kým nebude mať v rukách test otcovstva. Ja som s testom súhlasila, lebo viem, že dieťa je jeho. Neustále mi to však vyhadzuje na oči, ničí ma neustálymi výčitkami, lebo jemu jeho veštica povedala, že jeho druhé dieťa (obaja máme deti z predošlých vzťahov), bude chlapec. Že jeho osudom je mať syna ako druhorodeného. Že ak to bude dievčatko, alebo nejako choré, určite nebude jeho.
Lekári nás dlho strašili, že bude mať vrodenú vadu. Nakoniec je všetko v poriadku, ale problém nastal, lebo čakám dievčatko.
Som z neho zmätená, pretože na jednej strane hovorí, že s jeho krvnou skupinou je nemožné aby mal dieťa nijako choré, na druhej strane tvrdí, že nie je jeho.
Neustále mi dáva všetko za vinu, že keby som nebola s iným, mohli sme byť šťastní. Ale čo jeho podiel viny na tomto všetkom? Nie je to aj jeho vina, keď mi oznámil takú vec? Dieťa s inou ženou nie je nič? Žiadna vina? Pretože mne vraj už nedokáže veriť, lebo som ho zradila a podviedla. Žijeme spolu, ale neustále má kontroluje, podozrieva, neustále žijem pri ňom v strachu čo príde ďalej.
Nepomáha ani to, že mu stále hovorím, že to bola chýba a ja viem, že to nejde len tak hodiť za hlavu, ale proste nechápem prečo to stále dokola rieši, stále má kontroluje ana obviňuje zo všetkého a aj z toho, že údajne ja som tá, ktorá ho kontroluje a chce mu rozkazovať.
Už som z toho zúfalá a idem sa zblázniť.
Poraďte mi prosím čo s tým, lebo ja sa už idem zblázniť.
Ďakujem
Tak ten kade chodi- tade deti robí.🤦♀️ No este mozes cakat prekvapko- dalsiu slecnu co caka jeho dieta.
Veď nech si dá urobiť test otcovstva a vyriešené. Škoda peňazí,za vesticu😀
Baby,ale je možné,že aj to mu veštica povedala.
Nech kade chodí,deti robí
@falbala132 však ona tiež skáče z postele do postele 😀
@mininka05 akože tvoj "priateľ" čaká dieťa súbežne s dvoma dievčatami, tvrdí že tvoje nie je jeho, lebo mu nejaká veštica vyveštila že druhý bude chlapec a ešte tvrdí, že s jeho krvnou skupinou môže mať len zdravé deti 😁. To kde si k nemu prišla???? Hanbila by som sa priznať ze toto indivídum je otcom môjho dieťaťa....a mimochodom s takýmto niečím by som v prvom rade nevliezla do postele...
či ako by ste pochopili toto?
"Keď sme sa s priateľom dávali pomaly dokopy, teda rozhodovali sa, či do vzťahu ísť alebo nie ( neboli sme spolu), oznámil mi na našom spoločnom výlete, že čaká dieťa s inou ženou. Veľmi ma to ranilo, nevedela som sa s tým zmieriť. Týždeň na to som sa stretla s mužom, s ktorým som sa stretávala už dlhý čas predtým ako som spoznala priateľa, potrebovala som sa vyrozprávať a skončili sme v posteli. Nie som na to hrdá. Dávali sme si však pozor ako aj predtým.
Neskôr sme obaja s priateľom ochoreli a potom som zistila, že som tehotná."
ja tak, že lietala z vtáka na vtáka...
Tak ty si sa dlho rozhodovala, či ho chceš a napokon keď ti povedal že čaká dieťa s inou si konečne kývla na otázku, že budeš jeho frajerka, ale medzitým si si vrzla s iným, aby ste si nič nedlhovali. Gratulujem 😂mimochodom info o zdravej krvnej skupine má od veštice? 😂😂
@viestta Ale co z takych, kym si natrepu cumak tak vykotia (ano, to je spravny vyraz, a ma tu aj ubite) styri deti, ktore len trpia, lebo ved otcovia su ktoviekto a ktoviekde a chudence, co sa na svet nehrabali maju dosrate zivoty kvoli mamke, co proste nevie, co so sebou.
A pytam sa znova: Evita, si to ty???
@klarolinne 😁😁😁😁😁😁
@drahomirrra áno, poznám jednu podobnú ma 6 deti od piatich opelovacov, aspoň posledný mne známy počet bol 6. Ale keď ju počúvaš, tak ona len nemá šťastie na chlapov, kazdy s nou vypecie
@mininka05 to čo tu čítam???? Ty vole. Malé deti majú viac rozumu. Chudák dieťa. A takému chujovi ktorého nazyvas otcom svojho syna by som nedarovali nič. Súd určiť otcovstvo a dovidenia. A čo vieš? Možno to fakt nieje jeho keďže si spala aj s iným 🤷♀️😳
@viestta to neznamená že ma teraz spávať s dvoma chlapmi. To je nechutne. A hlavne je to také ,,muzske” podrazactvo. Vždy som si myslela že toto dokážu len muži… asi nie 👌

Tvl, ako telenovela v lacnejsom prevedeni. Vy si toho teda nemate vela co vycitat, ako moja babka vravela "aky isiel, taku nasiel", len chudak to dieta.