Priateľ odmieta pracovať
Zdravim , chcela som sa len tak vyrospravat kedze mam problem so svojou matkou ktora neakceptuje to ze moj priatel nepracuje . Zaraba na bitcoine a preto proste pracovat nechce , ma byt v ktorom byva a jeden ma v prenajme ale podla matky je to hochstapler a zlodej a nezarobil podstivo . A su koli tomu v rodinne problemy lebo proste hrozi ze ma skorej necha ako by mal zacat pracovat neviem co mam robit .
@nattallia opravujem sa, nie milovať ale muklovať..milujem svoj mobil..ľúbi za mňa písať 😂
@hettinka presne tak mna vztahy nezaujmaju , sak to vidim na kamosoch co maju a zeny a frajerky , tak to ma byt , alebo rodicia tlacili , alebo sa citia blbo pred systemom a spolocnostou lebo nezvladaju vnuteny status ze su cudny ze nikoho nemaju 🙂 Mne je radost zit ja mozem robit co len chcem 🙂 mozem ist teraz spat , mozem ist do krcmy , mozem sadnut do auta a ist kde sa mi zachce mozem si pustit film , mozem si zahrat hry . Co mozes urobit ty ? Uz nic lebo mas deti ktore ta potrebuju . je to chvalihodne ale neznamena to to ze ten co to nechce je divny 🙂 Len proste si zije svoje 🙂 Mne vyhovuje ze mam moznost volby ty ju uz nemas 🙂
@ukulela rodine zobrali masiarstvo inac nikto nemal potrebu vyskakovat, neboj sa viem aj o tych nepeknostiach..o cistkach o vymyslenych procesoch..inac potom tie 70 -80 neboli az take hrozne pre moju rodinu..nikto nemal take vysoke ambicie...stara mama bola casnicka dalsia obuvnicka, kucharka dedo zmrzlinar a dalsi banik..takze sa netriasli o to ci preziju do dalsieho dna..a to ze nerozmyslal a stastne zil sa nevylucuje..len nemal potrebu to hlasat do sveta
@lavieenrose * rozmyslal a stastne zil
@michal3691 lenže ja mám manžela, lebo som si ho chcela vziať a obe deti plánované ... vybrala som si a žijem život, ktorý chcem žiť. Moji rodičia boli práve tak proti tomu, nie proti manželovi osobne, ale že som si mohla "užívať" ešte. Ale ja by som zasa nechcela žiť sama. Teší ma, že ma deti potrebujú... Kto nemá deti. rodinu, nemôže pochopiť, že to nie je povinnosť, ale radosť (napriek celej tej zodpovednosti, problémom, prebdeným nociam a pubertálnemu papuľovaniu).
Čím vôbec nechcem povedať, že je to jediná správna cesta. Dá sa žiť aj inak, aj nekonvenčne, bezstarostne, bezcieľne, zo dňa na deň. Momentálne to už v generácii mužov okolo 30 ani nie je čudné, skôr moderné ... ja viem, môže to byť veľmi pohodlné, o nič nemať starosť, robiť si čo chcem. len bohvie, čo si povedia o 10-20-30 rokov, alebo keď ochorejú, prídu problémy, či budú chcieť ešte stále byť sami... Len špekulujem, nehľadaj v tom zasa niečo osobné.
@hettinka no presne vybrala si si to sama 🙂 ale do mna si zacala hned rypat co mas ty a co mam ja 🙂 no vecsina co ma rodinu ju moc uz nechce ked ju uz ma ale tak co deti vratit nemoze 🙂 ja si to viem predstavit nemusim to ani skusat aby som potom banoval 🙂 hm tak ale potom mi to pride take sebecke rozhodnutie najst si niekoho teraz lebo o 20 rokov budem chory a chcem aby mi niekto doniesol pohar vody 🙂 Som pragmaticky typ 🙂 Nebudem 20 rokov zit vztah ktory ma nebavi aby mi niekde v neistej buducnosti zenska podala pohar vody . Ked dostanem chripku anginu , zapal pluc toto sa este da vykryt 🙂 cokolvek ine nieje uz ale zalezitost par dni tyzdnov mesiacov , ale nemenny stav ktory smeruje k smrti 🙂 Cize tam mi to uz moze byt jedno ci som sam alebo nie
@michal3691 a potom jedneho dna sa zobudis a zistis, ze to vsetko "mozem si robit co chcem" aj tak nestaci. Lebo vsetci naokolo maju rodiny a z teba je zrazu osamely starec, co nema nikoho. Alebo ma, podobnych kamosov, co tiez akosi zabudli, ze nie veci, ale ludia su doleziti v nasich zivotoch.
Mozno sa "obacis" po 40tke a potom sa uspokojis s hocijakou, lebo zistis, ze vsetky super babenky su uz zadane.
Ale sak ok, tvoj zivot.
@obsadenemeno hm praveze staci som dost sociopat ze si vystacim sam . alebo ako si povedala ty
a to ze vsetci naokolo maju rodiny mi je jedno ja viem co chcem a co nechcem a to ze ma sused nove auto neznamena ze si ho kupim aj ja lebo ho ma on 🙂 🙂 zalozim na fb miestnost klub starych mladencov a budeme chodit vonka debatovat a cez vikendy na stetky do borelu na akcie 🙂 Pohodicka 🙂 A uz som to hovoril pred tym nepotrebujem super babenku potrebujem taku ktora zivot nehroti a da sa s nou pokecat 🙂
@obsadenemeno pockat pockat, jag nikoho, bude mat velkuuu prostatu
@michal3691 teraz citam tu ciru mudrost, ako vacsina ludi, co ma rodinu, ju uz velmi nechce, prosim ta, chod tarat do najblizsieho podchodu, mozno ta daky bezdak vypocuje
@michal3691 no ved presne takuto babenku by som nazvala super....easygoing a taku, co sa s nou da pokecat a zasmiat..... neviem, aku si predstavujes ty pod pojmom super babenka 😕
@celasapremenim nemusim bezdakom ak zenska povie ze je radost vstavat celu noc nespat , chodit po parchantov do skoly , a zeby to chcela 2 krat take je to dobre tak jej odporucim aby to chodila bezdomovcom do podchodu rozpravat 🙂 Deti su 80 % starost 15 % zodpovednost 5 radost a aj to len v pripade ze deti splnaju ocakavania rodicov 🙂 ale ak si deti robia po svojom ? hold premarneny zivot 🙂
@lavieenrose za vodou je ten, ktorý sedí doma na zadku, má nehnuteľnosti, chodí po svete a peniaze mu zarábajú samé. A nie, že niekomu ostane 1000 eur. To človek za vodou dokáže minúť za pár hodín. To my odkladáme niekedy mesačne podľa výdavkov. A rozhodne nie sme za vodou
Teoreticky rozpravat o bitcoinoch a vidiet, co to obnasa, su dve veci pre mna.
Ak z toho mlady muz dokaze vyzit, tak urcite nie je hlupy.
Pre mna to znamena, ze ma aspon 3 pocitace ( takze v nich cca 10 tisic eur), pripadne viac
dokaze platit elektrinu, ktore tie pocitace spotrebuju (ak ma v kazdej izbe jeden, tak nemusi vobec kurit...).
Ono to neznamena, ze pustim pocitac a nestaram sa, je tam viac moznosti vzdy, urcite ma nejake dlhodobe investicie. A on pracuje, len pracuje z domu.
Aj pocitacovy grafik napriklad nemusi chodit do prace, sedi pri pocitaci doma a zaraba.
Poznam chalana, co nechodi do prace. Ale nie je lenivy.
V jednom vchode kupil dva byty. V jednom byva s rodinou a ma 2 pocitace "na bitcoiny".
V druhom byte ma dalsie tri pocitace tohto levelu plus on pracuje v IT oblasti na dialku pre nie slovenskeho klienta. Nechodi do prace v ponimani vacsiny ludi, napriek tomu ma rocny prijem cca 120 tisic eur.
@michal3691 ako to moze vediet , ked deti nemas.... vypravas ako hrdina, a skutocnost bude niekde inde... lebo geroj ako ty aspon co sa pisania tyka by netravil poldna na zenskom fore... ty musis mat strasne komplexy...
Moj nazor je taky, ze natka sa nema co starat do toho, co druhy robi. Navyse, ak zarobi a poctivo, a matka si to nechce dar vysvetlit, povedala by som jej rovno , nech sa nestara. A tie nazory, ze zamestnanie je istota,.... 🙂 jednoducho su ludia, ktori vidia istotu v tom, byt na niekom zavisly a makat na neho od do, a su ludia, ktori pracuju, ale pre seba, su panom svojho casu. moj muz bol zamestnany asi iba pocas VS. A teraz podnika, poctivo, zijeme normalne, a ja som s dietatom doma, a tiez som ciastocne v jeho/nasom biznise. Obaja robime z domu, takze ani dieta nemusi byt v jasliach. Co je na tom? Moja svokra sa tiez stavala na zadne, ze mame ist do roboty, ked sme zacinali, dokonca povedala, ze sa tam nemam ukazovat, kym nebudem mat robotu. 😂 Naopak, moja mama nas v tom podporovala, tiez je podnikatelka.
Ludia, ktori vidia istoty v zamestnani nikdy nepochopia, ze slusne zit sa da aj inak.
@sasa1310 samozrejme ten kto ma vela chce este viac uz sme tu pisali ze kazdy to vnima inac...kazdy ma ine priority ;)
:D:D:D toz som sa pobavila, so zatrpknutym tiezclovekom za zenitom, co si musel vsugerovat, ze deti su nanic, lebo v zivote ich mat nebude...asi sa nenasla ziadna, co by bola ochotna s nim tie deti vobec mat, je fakt labuzo diskutovat o comkolvek, to uz si misko asi niekde v leveli psychopat
@obsadenemeno neplodnu a obludne bohatu :D
@michal3691 s niečím stebou súhlasím tie predchádzajúce komentáre ale už zachádzaš moc ostro do veci o ktorých nevieš nič 🙂 tiež zdieľam niektoré názory s tebou a predsa mám rodinu a som za ňu vďačná 🙂 je super mať svoj názor ale modrý koník je o inom 😀 páčilo sa mi ako si si zastal chalana ale čo sa týka rodiny to radšej už nerieš lebo o tom nevieš 😉
Aj som ešte chcela odpísať, ale radšej som šla robiť niečo zmysluplne 😂
Chlapec píše, akoby mal 16 a nie 32. Ale fakt mu kvitujem, že sa nezeni. To by bola chudera žena, taká ta autorka príspevkov “priateľ mi nepomáha, príde z roboty, zdrhne do krčmy...”. To radšej nech je takto.
@celasapremenim mať neplodnu nestačí. lebo aj väčšina neplodnych žien tuži mať dieťa a to potom ide do času a penazí ešte viac...furt sa rieši liečba a umeláče... je to stres a manžel vtedy musí byť silná osobnosť, milujúci partner a ten, kto viac dáva, než dostáva.
ale vraj je nejaké percento žien, ktoré nechcú mať deti a ani sa o to nikdy nesnažili.Taká babenka by bola vhodná k chlapovi, čo túži po bezdetnom manželstve...ale zase tieto typy sa vacsinou naplno venujú kariére a sebarealizacií a nebudú čakať, či si s nimi niekto pozrie film, pokeca a pretiahne ich. 😅
inak napr. Dita Von Teese nikdy nechcela mať deti z dôvodov aké uviedol michal. a tiez si nechcela kaziť postavu. vraj to bol jeden z dovodov, kvôli ktorym jej stroskotalo manželstvo. Lebo Marilyn Manson sa už videl ako tato 😂😅 a hrozne ho sklamalo, že jeho ženuška sa do toho nemá 😂
@tomiholjubavi ved samozrejme, ze sem nepisem s uplnym specifikovanim, skor som sa pobavila, my sme normalna bezna slovenska rodina, svoje deti milujeme a sme stastni, ze ich mame, zato mi je jasne, co kto preziva pri nejakych problemoch...aj tento misko ma zjavne nejake problemy, no holt, kazdy si nieco vlecieme
@tomiholjubavi ja mám známu, čo od mladosti nechcela mat deti. Našla si muža, čo už veľké deti mal z predošlého vzťahu a od nej už nechce, aby rodila. Inak je to ale normálna žena, aj deti má všeobecne rada, na chvíľku, cudzie.
Proste nechcela rodiť, ale konkrétny dôvod neviem.
Ja tú matku chápem.Tu ani nejde o to fyzicky zarábať peniaze ale ide o nejaku povinnosť do tej prace chodit,mať zpdpovednost a keď niekto pracuje len na tom aby nemusel robiť,už len to svedčí o charaltere.ja mať taku možnosť mám to ako vedlajšj príjem aby som sa mala este lepsie
@hettinka ved hovorím, že je také percento žien 🙂 aj ja jednu taku poznam. tiez nikdy nechcela mat deti, ani nechce...ale zase sa venuje kariere, cestovaniu, ma vela vela hobby. je to uplny opak tu spominanej pozadovanej nenaročnej babenky 🙂

@nattallia Tak toto je super keď sa dostal na takú hranicu že môže byť doma 😊👍 takýto sen má aj môj muž a ja ho v tom podporujem..zatiaľ len vymýšľa burzy, poker, bitcoint no zatiaľ nemá vôbec čas a tiež sa nechce zodrať od roboty no teraz má dve práce.. tu doma a ešte chodí do nemecka na víkendy..ale toto je jeho sen a nebrala by som mu ho..ak je natoľko šikovný že vás vie zabezpečiť iba z tohto tak klobúk dolu 😊 nech sa mu len darí..a takí čo musia makať takí budú len závidieť 😘 ak to má budúcnosť a dá sa na tom krásne zarobiť tak prečo nie..určite by som bola radšej keby je moj muž doma a spokojný ako keď ma milovať ako teraz..dúfam že sa mu to splní 😊👍