Priateľ pomáha bývalej, ktorá má rakovinu
Je to normálne? Ako povedal mi, že jej to dlhuje lebo sa k nej nepraval ukážkovo. Ale mne to veľmi vadí. On za ňou nechodí ale píše jej a občas zavolá. Hnevá ma to.
Autorka: po prečítaní príspevku a komentárov bude pre tvojho priateľa najlepšie, keď sa čoskoro spamätá a spraví z teba ex
@retatka takéto typy nerozmýšľajú a ož vôbec nie nad sebou
@miadi nevies, ako to je...iba usudzujem, ked pisala, ze on jej stale vola a ponuka pomoc a ona to odmieta. No pcha sa jej do zivota podla mna. Ale kde je ta hranica, ja neviem. Ak to sucasnej partnerke vadi, mali by si stanovit hranice, co je ok a co uz je moc. Lebo kludne to on moze prehanat. Nehovorim o tom jednom odvoze.
Fúha to je veta... Ja si ho chcem nechať pre seba... ťažko zozenies takého čo má majetok atď atď..... Pri týchto postojoch je otázne či si on teba bude ďalej chciet nechať pre seba....alebo hocikoho iný... Chapem že ide o bývalú a bojíš sa čo ak
.. ale v tejto situácii by som toto fakt neriešila... A po ďalšie on nie je vec ani majetok aby si ho mala len pre seba...tak potom ho zatvor do pivnice a drž ho tam nasilu .... Pretože keby chcel tak si začne s kýmkoľvek a kedykoľvek a nie len s bývalou... Dal ti dôvod mu neveriť???ak nie... Nie je o čom sa baviť... Držím palce aby si našla v sebe aj postoj s troškou viac empatie a ľudskosti...
Poviem pravdu - sk by som vedela, ze moj ex sa dal dokopy s takou trubou, nechcela by som od neho pomoc, ani nic ine, lebo by som nechcela prejst ani spolocny meter na chodniku s takym ubohym pakom.
Ty nie si schopna sa o seba postarat? Preco k tomu potrebujes chlapa, aby platil tvoje zivotne naklady?
A preco jej pomaha prave on??? Nema kto iny???

ak ťa to hnevá. Rozíď sa s nim. on si zaslúži lepšiu, tolerantnejšiu s empatiou a pokorou. Pretože on to všetko má, žiaľ ty nie