Priateľ posiela naše spoločné fotky svojej bývalej

kl_kl
7. nov 2020

Caute!

Prosim o radu, tie skusenejsie. Som pred rozvodom. Mam dieta. Stretla som chlapa. 3roky rozvedeneho. S dietatom. Stretavame sa a piseme si uz cca 4mesiac. Lenze! On zacal posielat nase spolocne fotky jeho ex, wtf? To akoze co, sa chce mnou pochvalit alebo este stale nieje zmiereny s rozvodom?
Navyse, raz mi vyzna lasku. Potom mi napise pravy opak. Raz ma chce pozvat k sebe domov, byva s mamou, raz mi povie ako zavola az tu, ktorou si bude isty a rovno tam aj zostane. Planuje, ze ma zoznami so synom, ale az po zime. Take cele divne, ci len mne sa zda?
A este. Ja sa rozvadzam. On vie ake to mam komplikovane a aj na mna tlaci aby som si rozvod rychlo vyriesila. Ale stale mu hovorim, ze najskor si musim najst byvanie a potom ziadat o rozvod. Napadlo ma, ze ved cela situacia ma jednoduche riesenie, keby si ma zobral byvat k sebe, ak ma tak velmi chce. Co vy na toto?

denden77
7. nov 2020

@kl_kl ze by som nikdy netahala dieta zit k cudziemu muzovi?? ktoreho spravanie navyse posobi ako by mal schizu?? len to ja na to..

simsalabim
7. nov 2020

@kl_kl ze po 4 mesiacoch vztahu by som sa do spolocneho byvania, a navyse s dietatom, veru este nehrnula.

0silvia0
7. nov 2020

@kl_kl chlapik neposobi podla napisaneho psychicky ok, drz si odstup.

deti95060810
7. nov 2020

ideš z problému do problému...🙄

anita6666
7. nov 2020

Jaj,au...celé zle

alfged
7. nov 2020

Co ja na to? Kopla by som ho do prdele. Strata casu a energie.

liz_lemon
7. nov 2020

byva s mamou, hadam by si sa tam nechcela stahovat?

anita6666
7. nov 2020
robin30
7. nov 2020

Od jedneho chlapa skocit druhemu na krk🤦‍♀️ a nie nerozvadzas sa zjavne ho zavadzas ako pises rozvod budes riesit az budes mat kam odist.Daj si doporiadku jeden vztah a pauza by ti neuskodila...

nikpa
7. nov 2020

@kl_kl určite by som sa nesťahovala k chlapovi po 4 mesiacoch 😳 ani sama, nie ešte s dieťaťom, v žiadnom prípade. Plus keď sa chová tak ako on, ten podľa mňa nevie čo chce a ešte stále tápa v starom vzťahu, načo inak by posielal také fotky bývalej. Žena s tým si tak skrátiť voľné chvíle ale to je všetko.

goodidea
7. nov 2020

@kl_kl celá situácia má jednoduché riešenie,ale ty si si našla zložitého chlapa...

veronikaszabova
7. nov 2020

Ty kokos, toto je ciste zufalstvo zeno!!
Nastahovat sa s dietatom ku chlapovi a jeho mame? Po 4m?? Ved to ho ani poriadne nemozes poznat.

dilino
7. nov 2020

Raz chce raz nechce tak ked je rozhodný dospely chlap tak snád by mal vedieť čo chce.Rýchlo aby si sa rozviedla a byvať máš ísť kam s dieťatom či to je len tak.Určite to nema celkom v hlave v poriadku ked niekomu vyznava lásku tak o pár minút ti napíše že nemyslel som to tak.Bud ťa miluje alebo nie.Po zime ma zoznámi zo svojim synom.Prečo po zime ved to nemusi byť teplo aby ťa zoznamil zo synom. To som netušila že musi byť teplo ked sa chcem s niekym zoznamiť.Býva z matkou čo nema na vlastne byvanie tak by si chcela žiť v dome z jeho matkou snád to nemysliš vážne.Napiše ti prid zoznamim ťa potom si to rozmysli až ked si bude isty to je akože čo.Vôbec to s tebou nemysli vážne keby že to mňe tak chlap tak ho pošlem do predele.Ved to si s teba robi dobrý deň raz tak inokedy tak.V kľude sa rozved ale nezačinaj si s nim vykašli sa naňho ako sa vyspi tak sa správa.A ako bonus na záver posiela naše fotky svojej byvalke no to perlička odkedy chlap ktorý si začne niečo z novou ženou posiela byvalke fotky akože načo to som nepochopila to akože načo.Určite si si ista že je to bývala lebo nechápem načo by jeden chlap posielal byvalke fotky sučastnej priateľky.Nechce sa s tebou vôbec pochvaliť načo by to robil.Ukonči to s nim je to okrem toho že je vychcaný je poriadny zmätkár.Ako mu vyhovuje náladovy raz tak o chviľu tak.Ak aj by ste sa dali dokopy bývaj sama po rozvode len s dieťatom určite nie spolu.V kľude nech prebehne rozvod aby ešte si si nerobila problémy ked rozviesť sa ti nebude take ľahke a hlavne s bývanim.A hlavne sa nesťahuj k nemu domov ked žije z matkou to bude čista pohroma.4 mesiace nieje tak veľa takže nemáš ani čo stratiť.A presne tak skôr než sa rozvedieš prve si vyrieš bývanie a tak ostatok.Ideš na to rozvažne.Otázka je nema na vlastne bývanie že býva u matky a dieťa je u bývalky či v jeho starostlivosti.Bud chce alebo nechce a nie raz áno a o chviľu nie.U nás robi chlap veducého presne taký ako popisuješ všetko naňho sedi tak až som sa preľakla či to neni ON zmätkár,rozvedený z dieťatom, žijuci u matky, večné nervozny a kona a hovori ako sa vyspi.Povie predchadzajúci deň tak a na druhý deň už úplne ináč.Tak to by bola sranda keby to bol ON.

janinah
7. nov 2020

z blata do kaluže.....tudy cesta nevede...nekomplikuj si situáciu dákym mamičkárom a zisti si,prečo sa rozviedol s prvou ženou

janeninka
7. nov 2020

@kl_kl po 4 mes.by som sa k chlapovi nastahovala len ak by byval sam a nas vztah by bol uzasne harmonicky a ja som bola bez zavazkov - bez dietata a nedorieseneho rozvodu, ved este si ani nepodala ziadost.. aspon si hladas byvanie?

janula12345
7. nov 2020

@kl_kl ja budem asi trpko nemila... napisem, aka isla takeho nasla.. 😑😑 prepac ale ani on, ani tvoj ex asi ked odchadzas od neho, ale ani ty ste neni uplne ok. On ocividne tym popisom je typ "ruky prec".. a ty, ze len napises vetu aby si ta nastahoval do domu, bytu po 4 mesiacoch pisania a s dietatom??? Uz len to, ze bys sla alebo ze na to pomyslis, svedci o tebe tiez...

jajka71
7. nov 2020

Cirocisty pragmatizmus: ty máš akože úžasný nápad vyriešiť bytovú otázku po rozvode resp. Urýchliť rozvod tým ze sa s vlastným dieťaťom nastahujes k človeku ktorého nepoznáš do nehnuteľnosti, ktorá mu zrejme nepatrí (ak žije s matkou je to zrejme jej ak je to jeho, tak matka sa zrejme sťahovať nebude ak by mala dôvod a kam urobila by tak isto už dávno, ďalšou možnosťou je ze bývajú v podnájme s tak je to neisté pre vás lebo nájomcom isto je on alebo matka). Čo spravíš kam pôjdeš keď vzťah nevydrží? Dovolí tvoj ešte stále manžel aby si žila s tým neznámym aj s jeho dieťaťom? Ty nemáš ukončený vzťah s manželom nemáš po riešené bývanie, výživné, stretávanie otca s dieťaťom... Nemáš jasno v tom, že tvoj dopisovak naozaj stojí o teba s dieťaťom alebo si len na vyplnenie chvíľ a testuje ta aby mu bolo jasné ako ta prijme dieťa jeho, jeho matka a ex. V tomto nadejnom vzťahu je v tvojom prípade i jeho príliš veľa neznámych...si ochotná riskovať skutočnosť, že je tu možnosť, že ty sa rozvedies a tvoj novy objav o teba s dieťaťom nebude mať záujem alebo ta vysťahuje? V prvom rade ak ideš plánovať budúcnosť s človekom treba si vybrať chlapa, z ktorého je jasné, že mu ide len o teba a ma vzťah perspektívu aj vo vzťahu k tvojmu dieťaťu. Obaja mate záväzok a je dôležité, aby ste to deťom nekomplikovali a nesťažovali....ci?

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
8. nov 2020

Ty si este ani nedala žiadost o rozvod este ste manželia a ty uz 4m bališ dakeho chlapa aby si sa k nemu mohla nastahovat? Akoze sorry on je divny ale ty este viac. Tvoj muž vobec tuši ze chces rozvod a ze mas ineho ? Este k tomu byva s mamou co ti šibe? ( sorry nedalo mi)A vyzera to ze Ta mà len na to aby mohol svojej ex ukazat fotky s tebou. Najprv rieš rozvod potom byvanie a potom si najprv uprac v hlave až potom hladaj noveho chlapa, Lebo si mama musis byt v tomto viac zodpovedna nejde len o teba ale aj o tvoje dieta.

sense
8. nov 2020

Tvoje riesenie je uplne ale te uplne na h.vno.... ked on ani sam nevie co chce

snowflake07
8. nov 2020

@kl_kl chlapik moze byt ok.Mne to pride,ze ty si ta co po mesiaci chcela poznat jeho rodinu,zoznamovat deti....Mozno ti povedal.Jasne s rodinou ta zoznamim,len necakal,ze ty to budes chciet hned na druhy den.A tak sa zamotal,ze vyzera ako klamar.Mozno len je opatrnejsi a z lasky k svojej rodine a dietatu netrepe domov kazdu zenu po styroch mesiacoch randenia.V konecnom dosledku si stale vydata zena..Ano.Najprv si najdi vlastne byvanie,pories rozvod,postav sa na vlastne nohy aj ked to bude komplikovane a ked bude laska pretrvavat,mozte zit spolu.K nikomu sa ako vydata a s deckom netrep.

sivecke182
8. nov 2020

@miadi ako vies ze prave nie jej muz ju podvadzal a mozno preto sa idu rozvadzat 🤦🤦🤦
Otazka bola ina.

katkami123
8. nov 2020

On je riadne divný ale ty si ešte divnejšia. Nerozvedená sa nasťahovať aj s dieťaťom po 4-mesačnej internetovej známosti k jeho mame. Neviem, kto je z vás viac mimo. A po 4 mesiaci h nečakaj, že to bude s tebou myslieť vážne, keď ťa poriadne nepozná a už jedno sklamanie zažil, už asi tiež nie je pojašený puberťák. Zato ty sa tak chováš a to už máš dieta.

katkami123
8. nov 2020

A tvoj muž vôbec vie, že sa chceš rozvádzať?

katkati
8. nov 2020

Myslíš popritom. všetkom aj na svojho syna? On by mal byť prvoradý a nie cudzí chlap a perspektíva bývania a cudzej ženy s chlapom, ktorého nepoznáš.

selest
8. nov 2020

Cele zle. Ides z problemu do problemu. Poznas ho 4 mesiace uz teraz sa sprava povedzme si zvlastne a chces svoje problemy riesit tym ze ostanes zavisla na nom a na jeho byvani. Si zodpovedna za dieta tak sa tak spravaj. V prvom rade vyries rozvod, byvanie pre seba a dieta. A potom opatrne ries vztahy s muzmi. To znamena nestahuj sa ku niekomu len sa stretavaj aby si sa s nim mohla rozist keby si zistila ze je to zas blb.

kubkovamama
8. nov 2020

@kl_kl po 4 mesiacoch??Ešte nepoznáš jeho syna ani rodinu a vlastne ani jeho.Ani nie si rozvedená,ale budiz,koľko párom sa rozvod ťahá..lenže ty si ešte ani nepodala návrh.Este žiješ s manželom?Lebo to vôbec nie je normálna situácia na ďalší vzťah.Co ani nie je vztah.Najskor podaj o rozvod,odsťahuj sa do podnájmu,daj si do poriadku čo sa dá až potom.Ved ak ťa tak veľmi očaril v kontakte môžte byť akokoľvek dlho a on počká ak by to myslel vážne.A detail,nikdy nie k chlapovi čo žije s matkou.(som 2x rozvedená,viem aké to je a ak si už teraz niekoho nájdeš bude to ešte horšie,ver tomu,že z tejto známosti nič dobré nevzíde)

drahomirrra
8. nov 2020

@kl_kl
Co ja na to? Ze si pekne mimo. Este nie si ani rozvedena, nedala si si vobec sancu spracovat a predychat taku obrovsku zivotnu zmenu, dietatu detto a uz sa tlacis k dalsiemu, navyse evidentnemu chujovi? Ktory potrebuje, aby jeho ex ziarlila a nie tam novu zenu.
Boa baby, to fakt neviete byt chvilku po rozpade vztahu samy, bez chlapov, aby ste trosku opat nasli same seba, urobili si rozhlad a upratali zivot? Zo vam tak chyba sex, alebo proste len dalsi, na ktoreho sa zavesite, lebo nedokazete vydrzat s vlastnymi myslienkami ??? Ja toto nechapem. Este keby som sama, ale vystavovat takymto turbulenciam nevinne dieta, ktoremu sa rozpadom rodicovsleho vztahu defacto ruca svet?
Co mas riesit nove byvanie, dohody s muzom exmuzom, delbu majetku, stsrostlivost o dieta, a novu existenciu, ty si vypisujes na mobile ako priblbla pubertiacka.
I dont want to live on this planet anymore🤦🏻‍♀️
Alebo ako hovoria bratia Cesi, svet se v prdel obraci.

denden77
8. nov 2020

@drahomirrra lepsie by som to sama nenapisala 👏👏👏

miadi
8. nov 2020

@sivecke182 to je uplne jedno ci on alebo ona podvadzala prva. Kym nie su rozvedeni tak riešit vztah iny je nespravne. A na otazku som odpovedala. Ak si si nevšimla. Precitaj si este raz. Moja mama je rozvedena a takto sa nechovala. Vyriesila najprv svoju bytovu otazku pre nas deti aby sme mali domov nenastahovala sa k cudziemu ujovi.