Priateľ posiela naše spoločné fotky svojej bývalej
Caute!
Prosim o radu, tie skusenejsie. Som pred rozvodom. Mam dieta. Stretla som chlapa. 3roky rozvedeneho. S dietatom. Stretavame sa a piseme si uz cca 4mesiac. Lenze! On zacal posielat nase spolocne fotky jeho ex, wtf? To akoze co, sa chce mnou pochvalit alebo este stale nieje zmiereny s rozvodom?
Navyse, raz mi vyzna lasku. Potom mi napise pravy opak. Raz ma chce pozvat k sebe domov, byva s mamou, raz mi povie ako zavola az tu, ktorou si bude isty a rovno tam aj zostane. Planuje, ze ma zoznami so synom, ale az po zime. Take cele divne, ci len mne sa zda?
A este. Ja sa rozvadzam. On vie ake to mam komplikovane a aj na mna tlaci aby som si rozvod rychlo vyriesila. Ale stale mu hovorim, ze najskor si musim najst byvanie a potom ziadat o rozvod. Napadlo ma, ze ved cela situacia ma jednoduche riesenie, keby si ma zobral byvat k sebe, ak ma tak velmi chce. Co vy na toto?
@kl_kl Chúďa dieťa...ty si dobre mimo....skáčeš z postele, do postele 😠
Nezamyslela si sa nad tým ako to bude znášať aj to dieťa? Celkovo rozvod rodičov je dosť bolestivá záležitosť, vy ešte ani rozvedení nie ste a už ho ideš ťahať od otca ku cudziemu ujovi a tetke. Niekde čo by bezdetné pary dali za dieťa a ty sa chováš takto nevyspelo a zraňuješ city. Ty si myslíš, že ten rozvedený nie je slepý a nevidí s kým si začal? Že prečo ti hovorí asi, že nemáš podaní žiadosť o rozvod a prečo si nehladas vlastne bývanie? On ťa tiež už prekukol. Ty sa len potrebuješ na niekoho zavesiť, nech ten druhy rieši tvoje problémy. Najviac mi je ľúto toho dieťaťa. Bude si niesť veľké traumy kvôli nerozvážnej matke.
@kl_kl ty sa dostanes s hentym do velkych sraciek. Teraz s nim stojis v bahne. Po zime sa mu ozvi. Potom mas narok na zoznamenie so synom.

Toto nemôžeš myslieť vážne, pozeraj prvorade na svoje dieťa? To ako ozaj ho chceš nasťahovať cudziemu chlapovi a jeho matke???