Priateľ pozval novú susedu na návštevu
Ahojte ako môj priateľ prišiel domov s tým že máme novú susedu ,že ju pozval na návštevu...ako nepríde vám to čudné?To ako by sa cítil on a priviedla by som si suseda na kávu.Nehovorila som mu ešte nič ale nervy mám.
Cudne by to bolo az v momente, keby ta suseda pride a priatel ta poslal za dvere. Pozvat niekoho noveho na kavu patri inak medzi take bezne zoznamovacky so susedmi. Niekto je otvoreny voci druhym hned. Netreba mu xy stretnuti k nejakej akcii. Netreba sa mu pytat k tomu ostatnych clenov v domacnosti. Ak mas s tym problem, je asi najvyssi cas to s priatelom odkonzultovat. Pozor na to aky styl pri tom zvolis. Ono niekedy prave taketo malickosti vedu k tomu, ze clovek, ktory sa sprvoti nechce nikam inam pozerat, pozrie predsa len radsej nejakym inym smerom.
@ona12 Málo informácií a nepoznáme vášho priateľa. Možno sa stretli náhodou na chodbe, slovo dalo slovo a návšteva je na obzore. Možno ju pozval váš priateľ, možno sa pozvala sama. Nevieme aká je, koľko má rokov. Môžete byť obozretná, to nie je na škodu. Ak priateľovi nedôverujete, zamyslela by som sa nad vaším vzťahom.
@matazirafa
@klaudia_kaja
No ja suhlasim, ze z pohladu nevery zijeme hroznu dobu. Nevera bola vzdy a aj ine problemy, ale ja si myslim, ze teraz je to horsie. Ludia sa nehanbia, nemaju ziadne zabrany. Zenati muzi visia na zoznamkach a flirtuju s kolegynami v praci, vidim to vsade okolo seba...
Mne sa tiez nezda celkom ok, ze muz len tak pride a povie, ze toto je nasa suseda, pride na kavu. Keby jej to aspon povedal dopredu alebo nieco...
Som bola dieta hracala som sa s detmi od susedov.. rodicia z nasho poschodia si na chodbe urobili fajciaren a normalne sa tam stretavali na kavu.. kecali.. obcas si spolu aj štrngli dačim....aj sme sa navstevovali .. normalka..
@alex666 tak dobre ale máš tu len jeden úvodný príspevok nasratej autorky z ktoreho si nemôžeš robiť nejaké závery, ktovie čo presne jej vôbec povedal.
mne skôr pride divne že to riešiš na koniku ako to že ju pozval ved to su veci ktore si vyjasnim s manželom a hotovo a nie že ma zaujma aky ma na to nazor polovica slovakou
@alex666 presne .. keby sa s partnerom dohodneme ze ano pozveme ju na kavu tak je to v poriadku a nie ked muz pride porad s hotovou vecou 🙂 myslim si ze to spočíva na spoločnej komunikacii 2 ludi, ja som sa ties pred par dnami zoznámila so susedom ale to neznamena ze ak by ma pozval len on sam na kavu tak by som sla maju to robit ako par spolu ... toto by práveže vypovedalo ze neni v manzelstve šťastný preto vyhladava pritomnost druhych zien ... pozval by aj sused
@ona12 chcelo by to napisat nieco viac o tvojom priatelovi, co je to za cloveka? Je zaletnik? Rad flirtuje? Alebo je len priatelsky? Potom by sa dalo predpokladat s akym zamerom to urobil.
Tak...pokiaľ to nie je jeho bývalá..problém nevidím 😁...ono šlo skôr o slušnosť..stretli sa,zoznámili..tak ju pozval..a možno ani nepríde..veď keď je suseda tak ju určite stretneš
...počkaj si ju,zoznam sa s ňou..a uvidíš..
Mna teda zarazila posledná veta: "Nehovorila som mu nič, ale nervy mám." Nič horšie nemôžeš spraviť, ako byť ofučaná, keď ani nevieš, ako k pozvaniu došlo, tváriť sa, že je to o. k. a potom sa prípadne vyzúriť na susede. Prečo mu nepovieš, že si to neželáš, aby k vám pozýval niekoho bez tvojho vedomia?
@ona12 keby som bola na mieste tej susedy tak by mi bolo divne ze ma k sebe pozyva zadany chlap😮... Je to trosku trapne. To by si ju mala pozvat ty nie on. Asi to myslel dobre ze vas zoznami a budes mat novu kamosku, ale trosku to prehnal. Ja by som sa svojho opytala ci mu nesibe a ci ked sa nabuduce s neakym chlapom zoznamim napr. v obchode tak ho pozvem k nam na kavu😅 To som este nepocula aby sused sam od seba pozval novu susedku na kavu ked ma doma zenu.
To ze sa pred mesuacom rozisla neznamena hned ze he na love a hlada hned nejakeho samca...
Zjavne mate vy ako par problem s komunikaciou...on pozve susedu a nema potrebu to s tebou konzultovat postavi ta na hotove a ty aby si sa noemalbe s nim.porozpravala, drzis usta a si na nervy...no zvlastny vztah bez komunikaciu
No možno aj jej je to trápne..
Boze baby nie kazda nezadana zena vam ide vasich manzelikov hned chmatnut. Ja som nezadana uz par rokov a teda bohuzial to vidim ze som vykazana z vasho sveta lebo vela zien sa bohuzial asi boji ze im partnera uchmatnem. Tak sa organizuju divolenky s partiou grilovacky vikendy a podobne a casto pri tom na mna zabudnu. Rovnako susedy sa so mnou nechcu kamaratit a myslim si ze asi preto ze sa boja o muzov. Nie vsetky zeny su take ale co aj tu citam tak je ich dost.
@ona12 Možno príde stará pani v rokoch a ty už robíš paniku 🙂 a možno ju pozval kvôli tebe, možno myslel že by ste si mohli rozumieť 🤔
Aj my sme si pozvali susedu az sa spolu vyspali ked prisla na navstevu ked som nebola doma. Preto je ex :D ps nemusi to byt.vas pripad
@montemotherone A ty by si pozvala k sebe noveho suseda aby sa zoznamil s tym tvojim? 😮Ja som asi divna ale keby moj chlap pozve k nam novu susedu tiez by som neskakala od radosti a bolo by mi to neprijemne. Uz len to ze sa so mnou nedohol. Asi tam chyba komunikacia...
Mala by si mu povedať že ti to prekáža a mal sa ťa prv opýtať či by ste ju spolu nepozvali a tak..mne by to asi dosť prekážalo
Moje prve stretko s novou susedou bolo, ze ma jej muz pustil cikat k nim. Lebo sme prerabali a mali odpojeny zachod😅
Na kave uz snou bol, tak aj domov ju treba pozvat 😝

keby ju pozval do kaviarne na kavu, tak by som spozornela. ale doma sa navsteve len potesim :D
ved nie je nic asexualnejsie, ako pozvat zenu na kavu k sebe a manzelke domov :D