Priateľ pracuje a ja si pripadám úplne zbytočne
Ako už 7 deň som bez priateľa,pretože pracuje.Nemám tu ani kamarátku čo by prišla a neviem čo mám vlastne robiť si pripadám zbytčne...
@mimsy ked neplatite, neciti zodpovednost... ja osobne by som nezostala u svojich rodicov a k svokre to ani nahodou i ked si vychadzame. pekne sme si zobrali hypo na 30 rokov a gazdujeme na svojom 😀 .
je potrebne sa majetkovo pravne vysporiadat, pretoze ani mne by sa nechcelo investovat do nehnutelnosti ani cent, pokial nie je moja na liste vlastnictva 😉
@mimsy fuha 😕. akoze o com? ved si ta chcel zobrat, nie? to by ste aj po svadbe zili oddelene, ci aj to by uz bolo 'ine'? preco to podmienuje? ja by som mu fakt dala ultimatum, bud bude s tebou od zaciatku alebo nech sa pakuje. Samozrejme, najprv treba este hodit nejaky ten dialog, ale neverim, ze sa niekam posuniete. Mlady rozhodne nie je pripraveny na otcovstvo, bud si to neuvedomuje alebo ma strach, co je v podstate normalne. Ale to, ze netuzi byt vobec s tebou, to normalne nie je! ja by som urcite o lasku a pozornost nezobrala. Nema zaujem, tak nema....dovi dopo. Len aby tu pozornost nemal niekde inde, neverim, ze mu zena nechyba 7 dni v tyzdni, ze da radsej prednost mamicke pred priatelkou 😕.
@mimsy hm... aky ma on vztah s tvojimi rodicmi? suhlasili ste obaja s tym byvanim?
vies mne to pripomina jednu moju znamu trosku - laska ako hrom, brali sa po roku - ona byvala u svojich rodicov , on bol na vojne... potom ona otehotnela a jej bohaty ocko im automaticky kusok od nich postavil dom.. mlady sa tam nikdy nenastahoval lebo to zobral ako urazku ci on nevie svoju rodinu zabezpecit... ona sa zas nechcela dotknut rodicov a aj vedela ze oni nic nemaju a byvanie potrebuju - asi si domyslis ako skoncili - vydrzali pendlovat medzi sebou este 2 roky a potom sa rozviedli - obaja toho druheho pokladali za sebeckeho... vies a pritom stacilo si prenajat maly 2izbovy bytik a zit ako rodina a spolu si postupne zazemie vybudovat...
mozno sa ten pribeh v niecom na vas podoba neviem... zaver moze byt iny... podla mna ale takato forma byvania dobrotu robi len malokedy - len malokedy sa totiz bude ten druhy citit v takom pribytku ako doma...
@aliza
ha 😉 ...no a ted jak jsi to precetla? ze je svokra neodolatelna a nebo mamicka?
1. znam pripad, kdy zet neodolal tchyni...🤐 (ale to tu nehrozi..on spi u sve maminky..)
2. mamicka se muze stat pro synacka doslova fatalni neodolatelnou z toho duvodu, ze MAMICKA se ho nedokaze vzdat i za cenu, ze opusti rodinu a zustane s ni...jsou zarlive matky synu , hlavne ty, ktere si uvedomuji, ze neco nestihly..a snazi seto napravit a dohnat cas tim, ze si syna neustale privlastnuji a nedovoli vzletnout..
@mimsy ja si srandu nerobim, ale zivot si z nas striela jedna radost 😎
ono je dobre ked spolu najskor partneri ziju a planuju. niektori to vsak zoberu z opacneho konca, zapoja do toho rodicov, ci skor rodicia zoberu mlady par do svojich ruk a je po srande... takto je to aj u vas... bohuzial. ste dospeli, musite zamakat v prvom rade na vztahu muz-zena, v druhom rade par vs. rodicia vlastní a aj svokrovci.
Teraz som mu volala ze bud,alebo ze ked chce zit s mamkou nech ide,tak mi povedal ze dnes si pobali veci a zajtra je pri mne a uz nikdy neodyde ze pre nho by skncil svet ze on zije pre mna a pre male,ze on si myslel ze mi bude sa spat lepsie samej lebo sa boji ze mi udrie brusko,ze zajtra je pri mne

@mimsy a preco teda nezije s tebou? pytala si sa ho na to? a ked sa male narodi, tak tiez bude 7 dni 20km od vas daleko a prespavat u mamicky? mate toto nejak poriesene?