icon

Priateľ pracuje a ja si pripadám úplne zbytočne

mimsy
14. feb 2013

Ako už 7 deň som bez priateľa,pretože pracuje.Nemám tu ani kamarátku čo by prišla a neviem čo mám vlastne robiť si pripadám zbytčne...

aliza
14. feb 2013

@mimsy a preco teda nezije s tebou? pytala si sa ho na to? a ked sa male narodi, tak tiez bude 7 dni 20km od vas daleko a prespavat u mamicky? mate toto nejak poriesene?

mimsy
autor
14. feb 2013

@maca_p moja toto mu poviem!!! nech sa uz uvedomi

irriss
14. feb 2013

@maca_p 😀 😀 😀 😀
to je jak politika..furt to same, jen jmena se meni..no tady v Italii uz ani Ty jmena se nemeni.. 😠 😠

mimsy
autor
14. feb 2013

@aliza jeho odpoved: to uz bude uplne ine...

irriss
14. feb 2013

@aliza
po narozeni bude milion duvodu..ale ted by nemel byt zadny.... 😒

mimsy
autor
14. feb 2013

@irriss vraj je pracovne vycerpany

maca_p
14. feb 2013

@mimsy ked neplatite, neciti zodpovednost... ja osobne by som nezostala u svojich rodicov a k svokre to ani nahodou i ked si vychadzame. pekne sme si zobrali hypo na 30 rokov a gazdujeme na svojom 😀 .
je potrebne sa majetkovo pravne vysporiadat, pretoze ani mne by sa nechcelo investovat do nehnutelnosti ani cent, pokial nie je moja na liste vlastnictva 😉

irriss
14. feb 2013

@mimsy
zvedni telefon a zavolej mu...pokud ti rekne maminka, ze uz spi nebo ze se sprchuje, rekni, ze pockas..at ho vzbudi... 😉

irriss
14. feb 2013

@maca_p
myslis, ze musi investovat do postele?

maca_p
14. feb 2013

@irriss sak silvio ma chapadla vsade, tak co by sa u vas menilo 😀
ale budete ci budeme, ci cely svet bude mat noveho papa 😉

mimsy
autor
14. feb 2013

@maca_p toto som mu vravela vezmime hypoteku podme do svojho,ale budeme samy sa lepsie spozname vsetko bude ine,aj ked sa pohadame ved na druhy den vyde slnko,ved kazdy tak zacina a jeho odpoved:vsetko si lahko predstavujes

irriss
14. feb 2013

@maca_p
dokonce DVA 😔
jeden v 1.patre a druhy ve 2.patre..
ale oba dva budou cekat "na smilovani Bozi"
Silvio..oooooch Boze- dnes prohlasil, ze uplatek je nutny, ze se bez neho ekonomika nepohne...😀

maca_p
14. feb 2013

@irriss s cudzou zenskou v cudzej posteli to vychadza podstatne drahsie ako so svojou vo svojej posteli 😀 😀

aliza
14. feb 2013

@mimsy fuha 😕. akoze o com? ved si ta chcel zobrat, nie? to by ste aj po svadbe zili oddelene, ci aj to by uz bolo 'ine'? preco to podmienuje? ja by som mu fakt dala ultimatum, bud bude s tebou od zaciatku alebo nech sa pakuje. Samozrejme, najprv treba este hodit nejaky ten dialog, ale neverim, ze sa niekam posuniete. Mlady rozhodne nie je pripraveny na otcovstvo, bud si to neuvedomuje alebo ma strach, co je v podstate normalne. Ale to, ze netuzi byt vobec s tebou, to normalne nie je! ja by som urcite o lasku a pozornost nezobrala. Nema zaujem, tak nema....dovi dopo. Len aby tu pozornost nemal niekde inde, neverim, ze mu zena nechyba 7 dni v tyzdni, ze da radsej prednost mamicke pred priatelkou 😕.

irriss
14. feb 2013

@mimsy
Jak dlouho se znate?..kdyz rikas, ze pujdete do sveho,aby jste se lepe poznali..vetsinou je to opacne..do spolecneho se jde az kdyz se lepe dva poznaji..

irriss
14. feb 2013

@aliza
Nektere mamicky jsou neodolatelne 😠 😠 😠

aliza
14. feb 2013

@irriss neverim 😝

irriss
14. feb 2013

@aliza
sakra..ted musim hledat a patrat, cemu neveris..ja toho nalhala 😀 😀 😉

dai
14. feb 2013

@mimsy hm... aky ma on vztah s tvojimi rodicmi? suhlasili ste obaja s tym byvanim?
vies mne to pripomina jednu moju znamu trosku - laska ako hrom, brali sa po roku - ona byvala u svojich rodicov , on bol na vojne... potom ona otehotnela a jej bohaty ocko im automaticky kusok od nich postavil dom.. mlady sa tam nikdy nenastahoval lebo to zobral ako urazku ci on nevie svoju rodinu zabezpecit... ona sa zas nechcela dotknut rodicov a aj vedela ze oni nic nemaju a byvanie potrebuju - asi si domyslis ako skoncili - vydrzali pendlovat medzi sebou este 2 roky a potom sa rozviedli - obaja toho druheho pokladali za sebeckeho... vies a pritom stacilo si prenajat maly 2izbovy bytik a zit ako rodina a spolu si postupne zazemie vybudovat...
mozno sa ten pribeh v niecom na vas podoba neviem... zaver moze byt iny... podla mna ale takato forma byvania dobrotu robi len malokedy - len malokedy sa totiz bude ten druhy citit v takom pribytku ako doma...

aliza
14. feb 2013

@irriss to o tych mamickach 😀. Neverim, ze nejaky chlap da prednost matke pred zenou, myslim zenou vseobecne. teda ak som ta zase ja pochopila 😀, ak nie, tak sorry

mimsy
autor
14. feb 2013

@maca_p si robte srandu

irriss
14. feb 2013

@aliza
ha 😉 ...no a ted jak jsi to precetla? ze je svokra neodolatelna a nebo mamicka?
1. znam pripad, kdy zet neodolal tchyni...🤐 (ale to tu nehrozi..on spi u sve maminky..)
2. mamicka se muze stat pro synacka doslova fatalni neodolatelnou z toho duvodu, ze MAMICKA se ho nedokaze vzdat i za cenu, ze opusti rodinu a zustane s ni...jsou zarlive matky synu , hlavne ty, ktere si uvedomuji, ze neco nestihly..a snazi seto napravit a dohnat cas tim, ze si syna neustale privlastnuji a nedovoli vzletnout..

maca_p
14. feb 2013

@mimsy ja si srandu nerobim, ale zivot si z nas striela jedna radost 😎
ono je dobre ked spolu najskor partneri ziju a planuju. niektori to vsak zoberu z opacneho konca, zapoja do toho rodicov, ci skor rodicia zoberu mlady par do svojich ruk a je po srande... takto je to aj u vas... bohuzial. ste dospeli, musite zamakat v prvom rade na vztahu muz-zena, v druhom rade par vs. rodicia vlastní a aj svokrovci.

mimsy
autor
14. feb 2013

Teraz som mu volala ze bud,alebo ze ked chce zit s mamkou nech ide,tak mi povedal ze dnes si pobali veci a zajtra je pri mne a uz nikdy neodyde ze pre nho by skncil svet ze on zije pre mna a pre male,ze on si myslel ze mi bude sa spat lepsie samej lebo sa boji ze mi udrie brusko,ze zajtra je pri mne

irriss
14. feb 2013

@maca_p
..jenze mne prijde, ze tu nefunguje NIKDO..zadna strana nema snahu..
Mamince syna vyhovuje jeho dlouhodoba navsteva u ni.....
Maminka mimsy si mysli, ze "prehani",kdyz ji je smutno a postezuje si.... ☹

A CO OTCOVE???budouci dedeckove??

maca_p
14. feb 2013

@mimsy no vidis, ani to nebolelo 🙂 . vela stastia. a vylepsit komunikaciu treba, uz vcera, predvcerom si mala volat a tento krasne gycovy americky sviatok by ste oslavovali dnes spolu 😉

maca_p
14. feb 2013

@irriss inac mne sa paci, ze ti otcovia a dedkovia sa drzia pekne vzadu. sak co by si spinili ruky, zenske to vyriesia za nich 😀

irriss
14. feb 2013

@maca_p
no kdyz jsme u tech americkych svatku..ten pristi jejich spolecny bude uz Halloween 😉

maca_p
14. feb 2013

@irriss a co si, sak tu na slovensku sa oslavuje uz aj den nezavislosti 😀 . bruus wilis a jeho indipendent dej vzdy bezi v telke 😉

irriss
14. feb 2013

@mimsy
tak nevim, co si o tom mam myslet, strasne rada bych byla uprimna..a proto si myslim, ze nevis, jak nam rict slusne "Dobrou noc"..protoze jestli toto je duvod, proc nejezdi domu...tak je to "chore" a ve tvem pripade bych byla rada, kdyby ani nejezdil...☹