Priateľ sa hnevá, lebo sa bojím šoférovať?
Ahojte,mám vodicky 5 rokov a 3 roky mám priateľa ,od autoškoly som nesoferovala pretože doma som vodicky nepotrebovala,keďže skoro každý ho doma ma a aj priateľ má ,no vadí mu že sa bojím šoférovať a stále sa boji že ako budeme fungovať v budúcnosti atď.ja sa s ním stále hádam že sú ľudia aj čo auto nemajú atď,plus ešte aj v jeho rodine sa zo mňa smejú že sa bojím šoférovať ( pritom z nich nemá nikto vodicky) a plus aj celkovo ľudia sa smejú,lenže ono to je tazke vysvetliť ten strach niekomu kto ho nemá...najhoršie je že priateľovi sa strašne páči keď žena vie šoférovať a všimla som si že niekedy aj pozerá na ženy keď sú za volantom atď( ako jasné že aj kvôli premávke ale na niektoré tak inak 🤣) a ja by som mu to veľmi rada dopriala aby som ja vedela šoférovať,aj kvôli sebe lebo je to pohodlnejšie ,ale na druhej strane nechápem prečo to napríklad vadí jeho rodine alebo cudzím ľuďom či ja šoférujem,veď zase není povinnosť šoférovať keď človek má vodicky... Aj keď som si spravila ,neznamená že musím byť aj šofér ,keby som sa rozhodla že nebudem nikdy šoférovať tak čo komu do toho akože...veď aj keby som sa nebála určite by som cudzích ľudí atď nevyvažala čiže prínos by to bol Max pre priateľa a moju budúcu rodinu ,nepríde vám to divné že prečo napr.cudzim ľuďom vadí že vy nesoferujete ?
@lenkakravcova presne takto to aj ja vnímam, že keď sa raz prestahujeme na dedinu, tak sa pravdepodobne znova za ten volant vrátim aj ja, ale asi takým štýlom, že sa z dediny doveziem do mesta, tam to odparkujem kdesi a pobehám pešo, čo potrebujem 😅😁 A vôbec mi to nepríde trápne ani divné. Nech si hovorí a myslí kto chce, čo chce.

o co by bol svet krajsi, keby mali ludia viac empatie a respektovali ostatnych, zahodili ego v slovicku ja, ja, ja a keby si mnohi uprimne priznali, kde su ich hranice a na co vlastne maju a nebyt hrdinom.
Su proste ludia, co sa to nenaucia. Tak isto by sme mohli povedat, ze pravopis ohladom y-i sa nauci kazdy. No podla toho, co denno denne citam tu na mk-nenauci.
Nedavno som pocuvala rozhovor s jednym ceskym moderatorom - uz mal 49 dopravnych nehôd. Nuz, patri takyto clovek vôbec za volant? Odpovedzte si same.