icon

Priateľ sa rozplakal, pretože som mu pod stromček nič nekúpila

24. dec 2021

Podotýkam že vopred sme boli dohodnutí že sebe nič nekupime, že kúpime iba deťom. Bola som tak dohodnutá s celou mojou rodinou a žiadny problém. Ale môj priateľ sa rozplakal pretože všetky darčeky ktoré sa nachadzali pod stromčekom boli pre deti. Nato že som obidvom deťom kupovala darčeky sama, celé Vianoce som si hradila sama, vyupratovala som si sama, s varením mi pomohla mama, sa nahnevať nato že som jemu nič nekúpila mi prišlo dosť hlúpe od neho. Nechcela som od neho nič pretože máme finančnú krízu. Preto som si všetko zaobstarala sama z materskej. On nemusel pohnúť prstom aby nejaké vianoce naše deti vôbec mali. Kúpil mi nejakú kozmetickú kazetu čo ani nepoznám,. Vie veľmi dobre že nepoužívam hocijakú kozmetiku, takže som asi neskakala od radosti keďže to nevyužijem. Ešte aj to sa zdul že sa mi napaci. Ja neviem už ako sa chlapom zavďačiť robím čo je v mojich silách ale on si to ako malé decko vôbec neuvedomuje.

Strana
z3
klip0
25. dec 2021

Tak keď inokedy funguje normálne tak sa s ním porozprávaj čo sa včera dialo. Nepýtala si sa ho nato? On ti povie najlepšie

dadis
25. dec 2021

Presne toto napadlo aj mne. Mne pride, ze si sa total upla na deti, vsetko SAMA zvladas, aj finacne, si akysi matkootec a prestala si byt manzelka, ktora lubi a obdivuje svojho muza a hycka si ho. On za odmenu hycka ju, stara sa o nu, aj deti, da jej darcek a ona je stastna. Skus ubrat zo svojho supermamkovania a bud zena. Sice s chybami, co si radsej vylozi nohy na stol, necha muzovi priestor, aby jej prinesol cajik a ona si ho za to pohladi.

lintu
25. dec 2021

Ake ste fungovali na Vianoce doteraz? Su az tieto naozaj take "vynimocne"?

dadis
25. dec 2021

Nasla som pekny clanok o rozvoji zenskeho principu https://lifekoucing.sk/preco-nemozem-najst-toho...

apolka77
25. dec 2021

@kamatopo, ďakujem, áno máme pekný vzťah. Už teraz.
Ako manžel nič moc, pokašľal čo mohol, ako otec dosť zlyhal ale napriek všetkému viem, že hocikedy by som mala problém pride, pomôže. Ja tak isto.
Veľmi sme si ublížili ale vždy sme sa zhodli že chceme zostať ľuďmi. Veď voľakedy sme sa milovali. A doteraz sa radi máme ale na život vo dvojici to nie je a nikdy nebude.

zmrzlinka2021
25. dec 2021

@autorka

Uz som takyto pribeh pocula ale slo o vztah zeny voci svokre, ktora vsetkych presviedcala ze nic nechce a ked si vsetci odbalovali darceky, a ona nie, tak sa rozplakala.

Uprimne, nechapem v com mate problem si kupit co len malickost do 10 EUR. Ja som si nasla pod stromcekom dvoje parov poziek z "fusakle" a som sa potesila... este mi nieco drahy objednal z alzy...

Vianoce nie su pre deti a o detoch - narodenie Pana oslavujeme vsetci, vsetci tvorime zaroven aj rodinu, mame tuzby, tesime sa... jasne, ze dospelaci uz nepotrebuju "prekvapko" v style krasnej babiky, ale vedia sa dohodnut, co koho potesi a fakt staci malickost.

kamatopo
25. dec 2021

@apolka77 toto by si mal prečítať môj švagor. Ten má teraz náplň práce znepríjemňovať svojej ex život skrz urazene ego🤦.

cucoriedkacucoriedka
25. dec 2021

@apolka77 krasny vystizny prispevok...a pravdivy

karolinakr
25. dec 2021

@apolka77 mne sa páčia tie zarazené vetry

apolka77
25. dec 2021

@kamatopo možno časom pochopí, my už máme obidvaja 45 ,,,

sidicek
25. dec 2021

Mne sa paci, ako ho tu ešte niektoré aj lutuju, ze ten darček chudáčik čakal a nedostal. Ved on závidí vlastným deťom, to je už totálne dno.

janickacrazy
25. dec 2021

No na tomto jednom večeri krásne vidno, že máte veľmi veľa problémov vo vzťahu. Vianoce nie sú len o deťoch. Uvedomujes si vôbec, čo Vaše deti týmto prístupom učíš? Že mamina s ockom darčeky nepotrebujú, nie sú dôležití. Veľmi si sa upla na deti, priateľa ignoruješ, nemáš naňho pekného slová. Neviem, či prišiel o prácu alebo prečo máte finančnú krízu. Možno to naňho všetko doľahlo a preto plakal, neviem. Máte 2 malé deti, skús trochu popracovať na vašom vzťahu.

euka210
26. dec 2021

😁😁😁...neviem ci plakat ci sa smiat...ja som nic nedostala, ja som nieco mojmu kupila, ale aj keby nic nedostal, tak je spokojny. Nieco male sa snazim aj svokre, sebe, aby deti...ze dospeli nic nedostali. Tu ide ale o vztahy nie o darceky predsa. Ja tieto darcekove problemy tu na mk ani nechapem. U nas sme riesili ze syn 8r plakal, lebo nedostal od Jeziska co chcel, darcek sa mu nepacil, tak toto nas dost mrzi.

karolinakr
26. dec 2021

v takýchto prípadoch si ja kupujem, čo chcem, a nemôže sa stať, žeby som nič nedostala, akurat, problem, vidim v tom, že od 15 sa mi rodičia smiali, že chcem darčeky že som veľká, si neviem predstaviť, žeby som sa ako dospelá rozplakala, to by si ma naši doberali ešte pár rokov, tak neviem, kolko ma tvoj muž rokov, u našich by s tymto nepochodil, ešte viac by mu naložili, takže by si netrúfol viac plakať

Strana
z3