icon

Priateľ sa stále stretáva s jeho expriateľkou

viki112
8. okt 2018

Prosim napiste mi vas nazor :
Som s priatelom uz rok a pol a on sa stale stretava s ex priatelkou , on mi to na zaciatku po edal ze ukoncili vztah ako kamarati a ze raz za cas sa stretnu ako kamosi alebo ak by pottebovali nieco pomoct ..
No stretavaju sa raz za tyzden aspon ....Je to v pohode?
A ak pottebuje s niecim pomoct vacsinou ziada o pomoc ju a nie mna ako aktualnu priatelku
A ked mu poviem ze mi to vadi , ze preco nepoziada o to mna ....ta mi povie ze ved to je jedno ....a ze ja smam niecp vo vnutry zle a ze ho nechaprm ...
co mam robit
stale som ja ta zla

rory267
9. okt 2018

@marytesss To máš dobré..ja to aj viem pochopiť, ale jej partner sa radšej ide poradiť ku svojej ex..takže táto nová partnerka vlastne nemá šancu ho spoznať, lebo nepozná jeho problémy..už tu je problém a povie jej, že to je jedno..tak ak mu je jedno s kým sa poradí, prečo sa neporadí aj so svojou priateľkou?..vieš..ako ho má potom ona spoznať, keď so všetkým uteká za ex..no..☹

viki112
autor
9. okt 2018

@nevestickaaaa priatel mi povedal ze sa rozisli lebo ze to z jejo strany ochladlo, ale ze ju ma rad ako kamraylu a ze ak keby nebol so mnou l nej by sa nevratol.
ze s nou sa da porozpravat a so mnou velmi nie, je pravda ze som menej komunikativna
Ale tiez mi povedal ze ona ho stale lubi, preto slace jak on "piska" ked nieco chce
a to mi povedal ... podla neho si to mam vazit ze ona ho lubi a by mohli byt spolu hned ale on ju nechce ze len mna lubi .
neviem co robit
ked ide s nou tak sa snazim byt ok
ale aj tak vybuchnem stale a tak len mi povie ze som hystericka

viki112
autor
9. okt 2018

@pribinak stale

viki112
autor
9. okt 2018

@anabella111 velmi mi to ublizuje ...ale dostava sa mi ze so hysterka
ze nieje jedno koho popytal o pomoc 😏

povedala som mu naopak ze al ka by som sa stretavala s ex tak by ho porazilo
tak mi povedal ze on by v takom vztahu nebol
a ani do take nesiel
a ze ja som vedela od zaciatku ze ako su oni na tom

mariejenka
9. okt 2018

@viki112 plati co som včera napísala...on si ťa neváži, neľúbi Ta, to sú také drísty,co ti vravi..Ty si mas vazit,ze ho miluje jeho ex,a ze jemu robi dobre,ked ona ho pocuva ako on "piska"??!! Ja nechapem Teba ... na foto vidím peknú babu,ktora si isto zasluzi niekoho,kto Ju bude mat ozaj rád,ci je viac ci menej komunikativna,ze za Tebou bude chodit po radu,pripadne sa porozpravat len tak...podla mna je to mačo,manipulator,a Teba ma istu,lebo mu tolerujes taketo spravanie.
Oooch zena spamazaj sa a kopni ho do riti.

viki112
autor
9. okt 2018

@kellypiu ved to strasne sa trapim
ak nieco k tomu poviem , mam povit ze som ta najhorsia hysterka

viki112
autor
9. okt 2018

@mariejenka dakujem za radu
ano to mi povedal ze je nieco vo mne zle a som hystericla a vyvolavam len zvytocne hadky

viki112
autor
9. okt 2018

@pasikavamacka no min mesiac to bolo 5 krat co sa stretli 😣
ale podla neho je to ok
a vo mne je nieco zle
oba led potrebuje poradit ci pomoct vola jemu ....niekedy len tak idu von ci zahrat biliard
je to normalne???

rory267
9. okt 2018

@mariejenka Súhlasím..pekná baba..má aj na viac..
@viki112 opakujem aj tebe..máš na viac...🍀

viki112
autor
9. okt 2018

@mariejenka dakujem krasne za podporu

nevestickaaaa
9. okt 2018

@viki112 tak to je potom úplne iná situácia a tvoj priateľ je totálny sebec, keď sa stýka s osobou, ktorá ho ľúbi a on ju nie. Iba ju zneužíva a to je totálne chrapúnstvo. Skúsila by som mu to podať takto a keď sa s ňou neprestane stretávať, tak by som to ukončila. Nie preto, že si žiarlivá hysterka, nie preto, že by si mu neverila, ale preto, lebo je to zlý človek

ivett1
9. okt 2018

@viki112 tak zahraj mu aj ty divadielko, že sa ti ozval kamoš, potom len tak medzi rečou povedz, že kedysi si s ním chodila, ale ty už k nemu nič necítiš, ale on sa rozišiel so svojou priateľkou a che sa o tom s tebou porozprávať ... skrátka, nastav tomu svojmu, ktorý ti tvrdí, že máš byť rada, keď si vybral teba, aj keď ho jeho bývalá stále ľúbi, zrkadlo a urob mu to, čo robí on tebe ....🙂 ...btw to mu akože povedala ona, že ho ešte stále ľúbi? inak, ak je to tak, tak určite chce, aby sa k nej vrátil, preto sa s ním stretáva a čo keď jej on raz "podľahne" ... alebo viac -krát🙂
a podľa toho, čo ti povedal, je ten tvoj priateľ dosť vypočítavý - bývalá za ním akože dolieza (to je jeho verzia pre teba) a on si to užíva, veď , čo keby ti preplo a fakt by sa s ním kvôli nej rozišla ... ako chápem - myslí na zadné vrátka ... dobré ...
PS: koľko máš rokov, keď toto nevidíš ...

kathrin17
9. okt 2018

@viki112 joooooj ja som bola s takymto typkom rok bez 2 dni.....v ten den sa ona rozisla so svojim aktualnym priatelom a cuduj sa svete on ma okamzite pustil k vode...denno denne si aspon prezvonili, raz za cas s nou siel na kavu...pisali si na pokeci.....ale aj napriek tomu sa dohromady nedali, lebo ona povedala, ze ho nechce.......ale proste cely ten rok som trpela, lebo on nemal vysporiadany predosly vztah, aj ked tvrdil, ze ano...proste ja byt tebou ujdem od neho po svojej skusenosti kade lahsie ☹ ta rana ktoru som utrzila nikomu neprajem

0silvia0
9. okt 2018

@viki112 on ochladol k exke, ty ochladni k nemu a máš to vybavené. Je to debil. Bodka.

anabella111
9. okt 2018

@viki112 ....To je vsetko v poriadku..Vyjadril sa a Ty sa rovnako uprimne mozes..Prikladom: ,,Vies..ja som na zaciatku nedokazala realne zvazit ..co v praxi znamena Tvoj pretrvavajuci vztah s tvojou byvalou..Ze bude zasahovat do pokoja nasho vztahu..Ale dnes viem uz posudit..ze nic dobré z toho nevzide pre nas..ako par. Prakticky to ponimam ..ako prekazku..ktoru som odsudena v nasom vztahu prekonavat len ja..a Tym Tvoja psia povinnost..ochranovat ako mna..tak nas vztah nefunguje. Ja Ti tymto padom nemozem doverovat..ze ti ide o moje dobro ..ani v inych situaciach..A dovera je zaklad.

Neboj sa hajit si svoj pokoj.....Tvoj dusevny pokoj je nad vsetky tuzby a pozitky druhych ludí...Alebo ho vydrezuruj v zakladnych vztahovych problemoch...alebo ho nechaj odist..Len sa neboj a nebud neistá..lebo tvoj vnutorny nepokoj ..ktory ma zdroj v sebectve druheho..Ta stavia do spravodlivej pozicie...Vela zien a muzov..by to premlcalo..ale vztah je vychova jeden druheho..a mlcanim a prijimanim vsetkeho co pride..ci to ublizuje..ci nie...sa este nikto nikdy nic nenaucil...

viki112
autor
9. okt 2018

@nevestickaaaa alejeho ex vie ze lubi mna a ze s nou uz nebude ....ale ona sa aj napriek tomu chce s nim stretavat , lebo on bol jek prvy

viki112
autor
9. okt 2018

@kathrin17 Neviem preco ale aj ja mam taky pocit , ze ak by som sa s nim rozisla
stretavali by sa este castejsie a dali spat do kooy

viki112
autor
9. okt 2018

@anabella111 dakujem za radu ....asi mu to tak poviem ...
lebo ja premyslam o kadecom
ked mi povie ze s nou ide sa stretnut , vo mne strasne vrie , snazim sa to idusit , no neide to stale ....bud mu na to povirm nieco hned alebo za par dni ...ale neda mi to ....
on povie ze len by som rypala a vyvolavala hadky ....

kathrin17
9. okt 2018

@viki112 tiez boli vzajomne svoji prvi...vies ako to myslim....a on sa s tym nedokazal vyrovnat.....ja som s mojim teraz uz manzelom 12 rokov a ten dotycny mal odvtedy dalsie dva vztahy, ktore stroskotali presne pre to iste.....takze pre neho ona bola ta prava a jedina a proste my ostatne sme boli len zbytocnost.....lubit moze cokolvek....ale milovat moze len jednu osobu a pre nu by mal spravit "vsetko"....mojmu manzelovi by som v ziadnom pripade nedovolila stretat s byvalkou...a on to respektuje....proste nemyslim si, ze on skutocne vo svojom vnutri ten vztah ukoncil....moze ti povedat cokolvek ale nemusi to byt pravda

nevestickaaaa
9. okt 2018

@viki112 ale to je jedno, že ona to vie, no má pre neho citovú slabosť a tak jedná iracionálne. On by mal mať rozum a ukončiť ten styk práve z dôvodu, že je to tak najlepšie pre jeho ex a takto jej iba ubližuje a trápi ju, aj keď ona s tým súhlasí.

tt247
9. okt 2018

@viki112 toto je zo strany tvojho priateľa len sprosté honenie si ega, nič menej, nič viac. Má teba a po vonku sa ukazuje s ex, ktorá je na neho stále namotaná. Takže je to skrátka alfasamec, čo má v očiach verejnosti dve pipiny. No stojí ti to za to? Z vás oboch robí hlupane a ty si ešte ochotná v sebe niečo dusiť a tolerovať jeho egoistické výjazdy. Pozri, moja rada znie: nedus v sebe žiaden hnev, a ak nechceš dostať infarkt, kopni ho do prdele.

janikovaanicka7
9. okt 2018

Nechcem Ta uraziť, ale to si vazne az taka hlúpa? Nemyslim si to. On Ta nelubi a nevazi si Ta. Kvoli comu je vlastne s Tebou? Obrat list a pohni sa dalej bez neho. Mas na to! Zbytocne stracas cas a nicis si nervy s niekym, kto si Ta absolutne nezaslúži.

siska1313
9. okt 2018

@anabella111 nesmierne múdra a taktná žena🌹

anabella111
9. okt 2018

@siska1313 ..och..😶..❤

viki112
autor
9. okt 2018

@kathrin17 ako lenon pre nu bol ten prvy a zatoal to tak je
on pred nou mal partberky

viki112
autor
9. okt 2018

@janikovaanicka7 asi som hlupa
alebo zalubena
kazfopadne sa trapit nechcem

mymam
9. okt 2018

moja zlatá, podľa všetkého si len zadnými vrátkami, utekaj preč z tohto vzťahu

katpizur
9. okt 2018

Baby preco my nevieme byt niekedy viac sebecke? Viac mysliet na svoj pokoj? Na svoje blaho? Preco sme ochotne neustale niekomu ustupovat a svoje tuzby posuvat do zabudnutia? ☹

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
robin30
9. okt 2018

@zahrajzlato trosku blby komentar