Priateľ sa stále stretáva s jeho expriateľkou
Prosim napiste mi vas nazor :
Som s priatelom uz rok a pol a on sa stale stretava s ex priatelkou , on mi to na zaciatku po edal ze ukoncili vztah ako kamarati a ze raz za cas sa stretnu ako kamosi alebo ak by pottebovali nieco pomoct ..
No stretavaju sa raz za tyzden aspon ....Je to v pohode?
A ak pottebuje s niecim pomoct vacsinou ziada o pomoc ju a nie mna ako aktualnu priatelku
A ked mu poviem ze mi to vadi , ze preco nepoziada o to mna ....ta mi povie ze ved to je jedno ....a ze ja smam niecp vo vnutry zle a ze ho nechaprm ...
co mam robit
stale som ja ta zla
@magic08
- toto mi napisal :
Citim k tebe laasku!!!
Velmi vela premna znamenas ...
Dufam ze si dobry clovek vo vnutry a nezahravas sa somnou...a nikdy si sa nezahravala..
Mrzi ma ked je zle...alebo bolo zle...
Neviem co snami bude...
Ale ked vidim zenu s nejakym babetkom tak si nas predstavujem ..hlavne teba ako drzis nasu dcerku...
Je to vsetko akosi postavene nahlavu...
Nesuhlasim a nepaci sa mi tvoja povaha...
Tebe vadi ze mam za kamosku simonu a sa snou stretavam...
No ..je to tak.
Mam ta veelmi rad ...niektore veci som stebou zazila citil som sa pri nich ..uzastne ...
Si ..komplikovana zena ...niekedy dievca...ale maam ta rad ...naozaj naozaj.je mi velmi luto ked sa deje noeco zle ...verim ze cas veci vyriesi ..aj ked je to niekedy komplikovane....
Tymto som ti len chcel povedat ze ta mam naozaj rad.
@viki112 Vydiera ťa psychicky. 🙂
@viki112 On ta vlastne ani nechce, ale obcas ti napise takuto namotavaciu chobotinu, aby si nanho nezabudla, jednoducho ta ma ako zadne vratka. Tera si predstav, ze toto preziva tvoja kamoska a k tomu je ten blb este nezamestnany a bez prijmu. Co by si jej poradila?? Nech si vylozi nohy na stol, nalakuje nechty a okamzite zabudne na toho idiota. Presne to urob ty! Drzim palce!
@viki112 ...dievca zlate, taky chlap nestoji za pozornost...toto milujuci partner nenapise, ze ta lubi ale s ex sa aj tak bude stretavat....jemu by to vadilo???? A tebe to akoze nie??? Vztah je o dovere, laske medzi muzom a zenou....toto co on vyzaduje je obycajny trojuholnik...omg
@viki112 ...V konecnom dosledku odsudil tvoju povahu a charakter..ktore by si mala zmenit a este k zodpovednosti pojal aj cas..😩..Iba on akosi nemusi nic zmenit..Jeho zodpovednost voci vztahu je obidena..Neexistuje. Zepsano-zecteno..ak sa zmenis Ty a cely vesmir ustúpi..jemu sa ulavi..lebo on trpí..😲..nespravodlivostou..!....A v skutocnosti vlastnou nezodpovednostou a neschopnostou. Neskoc mu na slizky lep..lebo mu potvrdis..ze nemusi robit nic.
Manipuluje a snaží sa vzbudiť v tebe pocit viny. Nic moc, taký blb.
Nesuhlasim a nepaci sa mi tvoja povaha..
Si ..komplikovana zena ...niekedy dievca
Takže chúďa chlap to má také ťažké s tebou dpč (s prepáčením)..ale nevie si pomôcť, tak ťa ľúbi ..niekedy si dievča...takže si podľa neho ešte príliš nezrelá a detinská aby si pochopila jeho vzťah s jeho seximonou...mám dosť...normálne zle mi je z toho...kúp si nové číslo nech už neypisuje, lebo normálne sa mi už chce zvracať..no...😖
odid
Podla mna chalanisko potrebuje pocit viny hodit na autorku. Tak takymto sposobom jej ublizuje.
Hneď ho nechaj. U mňa bolo niečo podobné. Po snahe rozísť sa,mi v noci volaval ako má ľúbi, že je V aute a ide sa zabiť. ...že nemôže bezo mňa žiť. Bohužiaľ, dopadlo to tak,že som si ho zobrala. Teraz,po 10 rokoch manželstva som sa rozviedla, pretože má bil a psychicky týral. Je mi ľúto času ktorý som doňho investovala a to,čo soo mnou spôsobil. Pripadala som si neschopna,všetko vždy zle čo sa stalo bola moja vina, ...že soM hystericka,že ho nechápem, a bla bla
Ja by som tento vztah ukoncila,,,ak Ta ma naozaj tak velmi rad tak by i to nepisal ale povedal priamo do oci,,,,ocividne svoju ex priatelku ešte stale miluje a nedokaže sa od nej odputat.....Ked sa raz týždenne stretavaju...Ako by to bral keby si sa Ty stretavala so svojim ex???? myslim že tiež by nebol dvakrat nadseny.....Ty si jeho poistka...Ukonci vztah urobis tu najlepšiu vec pre seba.....Takto by som samu seba určite netýraala,,,,....ale Rozhodnut sa musis Ty sama,,,my Ti len možme povedat svoj nazor....Rozhodnutie je teda na Tebe...Riad sa predovsetkým zdravým rozumom,,,a srdcom...Musis predsa citit či Ta lubi,,,,....
Boze, len mu na tie jeho dristy nenalet! On s tebou krasne manipuluje, velmi dobre vie ci to napisat aby ta zmiatol a vyvolal v tebe pocit ze ty si ta zla co vsetko pokazila a on je uplne ok. Ale opak je pravdou, je to manipulator, bezcitny, neempaticky clovek co to na teba le hra. Cim skor od neho odides, tym lepsie pre teba...
@viki112 ja by som mu napísala: každou takouto vydieračsko - manipulacnou sms mi len dokazujes, že ty si ešte nevyzrety sebecký chlapec, ktorý netuší, čo je láska. Lebo láska nie sú tieto tvoje lepkavé bla bla bla kecy, ale činy. Skutočný muž si vie stanoviť koho má na prvom mieste.
@katulik123 hej ne?
lebo rad mozem mat hoci co a hoci koho
@zahrajzlato trosku tvrdo ale pravdivo
@viki112 je to hnusny manipulator, chce ta dotlacit tam, kam chce on. Ocakava, ze ty budes respekovat jeho exku, budes drzat hubu a krok a on si bude ist svoje. Toto chlap, ktory naozaj miluje, NEROBI!!! Na začiatku vzťahu by ta na rukach mal nosit a nie sa s exkou stretavat. Mali by byt pre neho prednejsie tvoje city a pocity a nie na prve miesto klast seba a jeho exku. Navyse, ked ho ona stale miluje. Ju si nechava v zalohe, ak by nahodou... ci ako? Chce vas do trojky, udrziavať paralelne 2 vztahy s vasim suhlasom? Je to chudak a pre teba strata casu. Ocakavat ze budes tolerovat nieco, co by on v žiadnom pripade netoleroval, je uplne paranoidne
@viki112 najdi si muza, co sa bude vediet porozpravat s Tebou,,, on potrebuje dve zeny, jednu na lubenie, v preklade na sex, druhu na kamaratenie a pokec.
ale skutocny partner toto zahrna vcelku, je milenec, kamarat, ochranovatel, radca i butlava vrba pre nase problemy ... inak sa neda prezit dlhodoby vztah, mat rodinu, prezivat krizy aj vrcholy. ak nie su v rovnovahe vsetky aspektny partnerstva..
ty preto nie si v tomto vztahu stastna, lebo tvoj priatel ta nema rad celu aka si, s tvojou povahou, tvojou komunikaciou, tvojou povahou. On je vybabrany, sprava sa ako dieta co si z kazdeho kolaca vezme len cukrik zvrchu, alebo plnku, alebo ceresne..vsetky kolace rozbabre, necha tak. Z teba si vyberie jednu vec, zo Simony druhu, z x tej zeny nieco dalsie co vy dve nemate...
Od teba chce aby si ho ale brala vcelku , jedla cely kolac a to co ti nechuti.
@zahrajzlato Tak to vidíš..?..že žena, ktorá sa zamiluje do nesprávneho chlapa je sliepka?..dosť obmedzené, nemyslíš?..

@viki112 jééminéé vikina už ho ignoruj, nereaguj, len si tým sama škodíš, veď máš svoju hrdosť...