Priateľ sa zmenil, začal mi nadávať

191938
25. júl 2016

Ahojte, prv než začnete čítať, mám 24 rokov, som tu pod iným nickom tento som si založila pretože som už zúfalá z chovania môjho priatela. Sme spolu 2 roky, bývame spolu 3 mesiace. A až ked sme spolu začali bývať prichádzam na to čo je zač. On má 30 rokov, chlapi v tomto veku by mali byť vyzretí. To som čakala aj od neho, ale on ma neustále klame. Odíde z domu o 6 a príde o 11 a ked sa ho spýtam kde bol odpovie mi iba na pol huby a ide spať. A pred týždnom som zistila že ma klame, že vôbec nechodí tam kde mi hovorí. Napríklad povie že ide na futbal a pritom bol s nejakými chlapmi čo ani nepoznám. Stále je unavený a má červené oči ked príde, nič ho nebaví. Viem asi o čo ide, ale stretli ste sa s tým niektorá? Doma sa snažím aby mal všetko, aj volnosti si myslím že má dosť, tak nerozumiem prečo mi klame. Hádky v našom vzťahu boli málokedy. Sú dni ked je super, ale potom sú dni ked je takýto, ani len pusu mi nedá iba príde a odíde. Pár krát ked som sa ho pýtala kde som spravila chybu mi vynadal do p...Plánovali sme spolu rodinu ale myslíte že to má s takýmto človekom význam?... Mali ste niektorá takého chlapa a zmenilo sa to časom? 😖

moni244
25. júl 2016

@191938 prepáč, ale to sa fakt musíš pýtať, či je toto normálne? v tak krátkom vzťahu? si ešte pekne naivná, utekaj čo najďalej, to sa bude len zhoršovať

mawka
25. júl 2016

to vyzera na gamblovanie alebo minimalne hulenie travy

pribinak
25. júl 2016

To ti je naco takyto chlap?

glorikarebeka
25. júl 2016

@191938 asi ma inu alebo ako napisala
@mawka

moni73
25. júl 2016

Ja by som tiez tipla nejaky fet

misel0806
25. júl 2016

V ziadnom pripade si s nim nezakladaj rodinu,,pretoze v poriadku urcite neni.. Ja by som s nim nebola ani sekundu

eludka
25. júl 2016

ake cakas odpovede? co by si poradila inej zene v Tvojej situacii?

slavik2012
25. júl 2016

V žiadnom prípade s ním neostavajte ani s nikým kto klame nadáva vam aj napriek tomu ze preňho robíte všetko a ak to robí teraz tak potom budete stále sama bude vas okrádať a možno nie len psychicky ale aj fyzicky týrať tých pár svetlých chvíľou s ním sa zmení na peklo a skúste pouvažovať či vam stojí za to byt s niekym kto vas bude vnímať ako príležitostne pluvatko a neplatenú upratovačku a kuchárku a vyvenči sa na vas slovne kedykoľvek sa mu zachce - ak uz teraz máte pochybnosti o jeho lojalite tak počúvajte ženskú intuíciu ktorá nam ženám na 100 percent funguje len ju nesmieme potláčať na úkor rozumu okolia a strachu - ten pravý na vas určite niekde na tejto planéte čaká a s týmto klamárom sa rozídeme co najskôr aj keď rozchody vždy bolia ale čas je najlepším liekom aj na zlomené srdce - ak s ním ostanete budete osamelá aj keď budete mat spolu deti ešte sa to môže zhoršiť .... Prajem veľa odvahy a počúvajte srdce nie rozum bez ohľadu na čas a dĺžku chodenia s týpkom vo vašej správe - jedno je iste - ľudia sa nemenia len starnú ale charakter ostáva a ak niekto nadáva kamoske frajerke tak to bude robiť aj manželke a aj matke svojich deti - verím ze nie ste chudera závislá na priazni úbožiatka lebo takéto veci co ste opísala robia len uboziaci ktorí si svoje mindraky a životne neúspechy kompenzujú často na slabších ženách deťoch a nie seberovných - držte sa a vážte si samu seba a tak si budú vaše rozhodnutia vážiť aj ostatní ... Ak ostanete s ignorantov stratíte rodinu priateľov a budete sama ignorovaná

jeennyv
25. júl 2016

@191938 zmeny spravania, divni ludia, klame, no asi v niecom lieta, je len na tebe, ci cakas kym ti niekto rozrazi dvere alebo povies, ze ked sa nevie dat do poriadku v jeho veku, tak odchadzas...niektore situacie uz nie su srandy...

seahorse27
25. júl 2016

Chlap sa casto naplno prejavi, az ked zacne zit s babou - tvoj pripad. Niektori chlapi nebudu vyzreti ani v 60-ke - pravdepodobne tiez tvoj pripad. Ja by som mu tiez poriadne vynadala a zaroven ho vykopla z bytu, resp. by som odisla ja (neviem, ako to mate zariadene). Na rodinu s takymto indivíduom radsej zabudi, ak si nechces uplne pokaslat zivot a svojim pripadnym detom tiez 😒

papricka33
25. júl 2016

@191938 toto nie je o vyzretosti. Bal kufre a ber sa kade ľahšie 😒

ewa99
25. júl 2016

dievča utekaj a neobzeraj sa . Takýto chrapúň ti nestojí ani za spomienku. Ale pokiaľ sa ti páči modrozelené maľovanie na očiach .. prosím.

lapalma
25. júl 2016

@191938 ... ON ti nadal do p.... a ty si sa ho pýtala, kde si urobila chybu ?????? 😲
wtf?????
ty nie si skutočná, ty si nakreslená.....
vezmi si svojich sedem slivák a utekááááááj kade ľahšie 😒 😒

misel0806
25. júl 2016

Unava,neskore prichody domov cervene oci...chlapec dobre dostava zabrat uz mu len chyba rúž na líci..

madana
26. júl 2016

@191938 vo svojom uvodnom prispevku pises:"Viem asi o co ide...."...podla Teba o co ide??

lubiss
26. júl 2016

a naco s nim stracas cas ako ??

bosoriak
26. júl 2016

Utec, skor ako bude neskoro.

ivetkab.
26. júl 2016

@191938 poznáš toho muža iba dva roky. Začali ste spolu bývať, čo nie je v poriadku a ešte s takým blbcom. Ak si naozaj tu dlhšie registrovaná, tak nechápem prečo intenzívnejšie nesleduješ príbehy vydatých žien. Skús si prečítať príbehy žien, ktoré očakávali zázrak a verili v premenu svojich mužov a nič z toho sa nekonalo. Vyskúšaj či to u Vás bude iné a kľudne si znič život. Veď potom si môžeš začať bývať aj s polovicou Vášho mesta. 😒

miriam11
26. júl 2016

@191938 skus pouzit to, co nosis na krku. Nema to vyznam, stracas drahocenny cas. Odid a mas pokoj.

moonlight1210
26. júl 2016

@191938 pisem to uz po X-ty raz: az priblizne po prvých dvoch rokoch (plus/minus) sa zacne ukazovat realny charakter oboch partnerov a zaroven sa straca slepa lubostna tolerancia partnerových chyb.

dovtedy sa obe strany viac-menej snazia ukazovat v lepsom svetle a zaroven, aj ked vnimaju chyby partnera, tak ich ospravedlnuju a maju vnutorny dojem, ze su schopni milovat aj s chybami navzdy (ze iba oni im rozumeju a ta tolerancia ich o to viac spaja, robi ich pre seba navzájom vynimocnymi).
a potom pride vytriezvenie, ked si uvedomia, ze ich vzajomne chyby im uz lezu statocne na nervy. niekedy az tak, ze vztah skonci.

hod dva prve "krasne" roky za hlavu a spytaj sa sama seba, co mate v skutocnosti spolocne, co vas spaja a co si viete navzájom darovat: podporu, pochopenie, uctu, ... (su to otrepane, ale naozaj dolezite veci vo vztahu)

ja zatial vidim partnera, ktory zrejme v niecom lieta (automaty, drogy, ... - zavislost v niektorej svojej podobe). takze nie je zatial nastaveny tak, aby ti skutocnu uctu, toleranciu, ci podporu dal.

ano, su zeny, co vytrvali, obetovali sa, pretrpeli nemozne a svojou laskou ho priviedli na spravnu cestu. cca v 50tke - 60tke si vychutnavaju konecne spolocny usporiadany zivot.
za sebou maju 30-40 rokov trapenia s muzom, ktory lietal vo vlastnom svete a ich za to nenavidel a ublizoval im, ked ho chceli z toho sveta vytiahnut.
pred sebou nejasny pocet rokov, kedy si uziju odmenu za snahu zachranit ho pred sebou samym.

a toto plati pre cca jednu zenu z desattisic, ze sa jej nakoniec podari toho chlapa z toho jeho sveta vytiahnut.
(a to este nie je vyhrate, lebo sa k tomu moze vratit o par rokov zas)

tak si spocitaj klady a zapory a rozhodni sa.

a nedaj sa ovladat materskym komplexom, ze prave ty z 30rocneho dietata vychovas svojou laskou správneho muza.
v 30tich by chlap mal mat v hlave zrovnane priority a mal by mat ciele, ktore sleduje a naplna.

a zabudni, ze ked porodis, tak mu podas ten uzlicek stastia do narucia a jeho nahle osvieti a roztopi sa laskou a uz bude zodpovedny.
stava sa aj take, ale zas jeden z desattisic (teda velmi vzacne).

popremyslaj, rozhodni sa.
zivot mas ale len jeden. nezabudni na to.

carrot_apple
26. júl 2016

@191938 však píšeš, že vieš o čo ide...tak o čo ide? aby nebol feťák...a vlastne keby si vedela, že fetuje bolo by to jednoduchšie ho nechať?

fuska
26. júl 2016

@191938 Poriesila by som financie (neviem, ci ste v podnajme, alebo co) a prchala by som od neho. Najdi si normalneho chlapa, co nefetuje, nenadava ti, neklame ta a je ti verny.

alchemilkazltozelena
26. júl 2016

@191938 chlapa nezmenis..to je stara odveka pravda

terezka1947
26. júl 2016

@191938 ty si sa ho opytala,kde robis chybu a on ti vynadal?
vies....mne by uplne stacila jedna vec-keby mi moj "este len"priatel takto povedal....koncime
jedna vec je hadka...druha vec je ako sa muz sprava a su veci,kt.si nema preco "dovolit"
ale ak tebe taky slovnik a podobne spravanie nevadi a este sa ho opytas,kde robis chybu...tak neviem,no.
ku kazdej zene si muz dovoli len tolko,kolko mu ona dovoli...a teda,ja feministka nie som,ale co,zeny,od zivota chcete,ked si taketo nadavky nechate od priatelov?kde su este manzelia?otcovia vasich deti?
tak bud mate podobny slovnik obaja a jasne,ze tam je to asi ok...alebo mas take nizke sebavedomie,ze s nim ostavas,nech by bolo cokolvek
prepac,urazit som ta nechcela...mozno neviem celu pravdu...takze reagujem iba na napisane

bruneta880
26. júl 2016

Utekať utekať utekať od takého idiota!Časom to bude len horšie, žiadny človek sa nedá prerobiť.Možno sa takto správal jeho otec k mame-tie nadávky a tak...ďakuj nebesám že si mala možnosť spoznať ho pred tým ako ste splodili dieťa.

n0mi
26. júl 2016

Nechapem, co zeny pritahuje na debiloch a dalej kde je ich sebaucta.

sasa1310
26. júl 2016

@191938 áno zmení sa, ale k horšiemu.

mihula
26. júl 2016

@191938 bože dievča,ty ani nevies ake maš štastie.Ty si yistila po 3mesiacoch spoločneho bývania čo je to za chlapa.Dnes sa pobal a zajtra vykroč do noveho krasneho života

mysga
26. júl 2016

Zdrhaj, to, čo je zlé na začiatku, je po 10 rokoch ešte horšie. Tak mi to vraví mama. Človek musí akceptovať nejaké partnerove chyby, ale nie zásadné.

lubkavargova1
26. júl 2016

Jedine ze je fajny v postely...inak mi to nedava logiku