icon

Priateľ sa zmenil, začal mi nadávať

191938
25. júl 2016

Ahojte, prv než začnete čítať, mám 24 rokov, som tu pod iným nickom tento som si založila pretože som už zúfalá z chovania môjho priatela. Sme spolu 2 roky, bývame spolu 3 mesiace. A až ked sme spolu začali bývať prichádzam na to čo je zač. On má 30 rokov, chlapi v tomto veku by mali byť vyzretí. To som čakala aj od neho, ale on ma neustále klame. Odíde z domu o 6 a príde o 11 a ked sa ho spýtam kde bol odpovie mi iba na pol huby a ide spať. A pred týždnom som zistila že ma klame, že vôbec nechodí tam kde mi hovorí. Napríklad povie že ide na futbal a pritom bol s nejakými chlapmi čo ani nepoznám. Stále je unavený a má červené oči ked príde, nič ho nebaví. Viem asi o čo ide, ale stretli ste sa s tým niektorá? Doma sa snažím aby mal všetko, aj volnosti si myslím že má dosť, tak nerozumiem prečo mi klame. Hádky v našom vzťahu boli málokedy. Sú dni ked je super, ale potom sú dni ked je takýto, ani len pusu mi nedá iba príde a odíde. Pár krát ked som sa ho pýtala kde som spravila chybu mi vynadal do p...Plánovali sme spolu rodinu ale myslíte že to má s takýmto človekom význam?... Mali ste niektorá takého chlapa a zmenilo sa to časom? 😖

Strana
z2
komplikovana
26. júl 2016

mala som niečo na tento sposob, nezmenilo sa to, dokonca sa to zhoršilo. Našťasite, podarilo sa mi "oslobodiť sa". Takže nie, nezmení sa to. Chlapi sa nemenia (možno jeden z miliardy aj to musí veľmi chcieť)
Vykašli sa na dni ktoré sú super, pretože tie zlé (aj keby iba 1 deň) to prevažujú.
Nestojí to za to. Nenechaj si nadávať od nejakého úbožiaka, ktorý si ťa neváži.
Žienky ti tu dobre radia, ukonči to.

sookie1
26. júl 2016

@191938 no prvé čo mňa napadlo že huli trávu,únava červené oči nepríjemný lebo mu rusis stavy,, pokoja,, prešla som si s tým s ex,,,

janula1987
26. júl 2016

ja som zúfalá tiež,mne zacal nadávať manžel,ponižuje ma pred ostatnymi,rozpráva sa so mnou ako so štetkou,ja už nevládzem. A najhoršie je to,že to už robí aj môj 6 ročný synček,poraďte niekto čo robiť,prosím

oomina
26. júl 2016

@janula1987 tak to mi prosím vysvetli ako si to šesť ročný chlapec môže dovoliť 😢

eludka
26. júl 2016

@janula1987 citovo sa odstrihnut a jednat s nim absolutne vecne, a aj sa ho spytat preco si dovoluje sa takto k Tebe chovat, a slovne ho "usadzat" , nie agresivne , ale vecne, ak sa to nezmeni, tak neprosikat, a dat mu ultimatum - ak si to mozes dovolit, ale skor sa pripravuj na odchod (financne rezervy, moznost byvania a tak...), to je take smutne, neviem preco muzi zabijaju takto lasku...

janula1987
27. júl 2016

@oomina synček to nikdy nerobil, nikdy...ale ked vidí to od manžela, tak to s ním rajcuje...a hlavne ked je pri mne manžel, on cíti, že má v nom podporu, tka vtedy to vrcholí už. ☹ aj si preto poplačem, už som zúfala, strašne s toho
@eludka hej, to sa lahko povie, ibaže on sa o nás stará...☹
ja som kvoli malej dala výpoved v práci, nemôžem nikam , doslova nikam ☹ lebo musím peniaze na prídel.....a to som takto dopadla, vyštudované vysoké školy, robiť by som robila hocičo...a nakoniec takto ☹

carrot_apple
27. júl 2016

@janula1987 no čo asi? na ženu ani kvetinou sa vraví...sa preber! máš dáku hrdosť či už si kvôli nemu osprostela? toto ti nesmie robiť?kde je tvoja rodina? čo na to okolie?

eludka
27. júl 2016

je mi to velmi luto, muzi si takymto ubohym sposobom napravaju ego, skus mu povedat ako to vnimas Ty, aky je to priklad pre deti a preco si Ta bral? bude ho tesit, ked sa syn pre taketo spravanie bude mat nestastne manzelstvo a rozvedie sa? a kam sa chcete ako rodina dopracovat, presa spolu ste ako celok silnejsi, nez kazdy sam..., neviem, ci takito chlapi vidia dalej ako po dalsi den, ved by ste mali spolu fungovat este tak 30 rokov...nech Ti skusi na tieto otazky odpovedat skus to viest ako vecny rozhovor nevycitat, cakat na odpovede, pripadne zatlacit na ne, tiez som svojmu musela dat taketo otazky , lebo mal blbe chovanie, aj ked mi nenadaval, tolko psycholog amater 😉

maminecka266
27. júl 2016

Neviem kde to uz zijeme ale toto nepochopim ked chlap dokaze toto zene povedat a nadavat jej. Ja by som si to v zivote nepripustila aby mi chlap nadaval, to sa proste nepaci. On si ta ma vazit a ma si vazit zenu ktora mu porodila syna

oomina
29. júl 2016

@janula1987 najhoršie je že pri tomto ani plač nepomôže. Určite by si si to mala vyrozpravať s chlapom. Ak to nepomôže tak by som asi odišla. Nechať si nadávať a uražať sa. To by som nezvládla

sono2
Autor odpoveď zmazal
fatimuska
12. feb 2020

Áno zmení, k horšiemu

slavik2012
13. feb 2020

https://e.dennikn.sk/1725759/sefka-profesia-sk-... - myslím, že mnoho odznelo v tejto diskusii čo tkvie aj vo vašom probléme - odporúčam si to vypočuť ako inšpiráciu

patrikae
Odpoveď bola odstránená
theabloom
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
25. dec 2022

@theabloom po 6r uz to ma urcite poriesene... 🤦 Naco otvaras a reagujes na stare diskusie?

theabloom
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
25. dec 2022

@theabloom 🤦🤦🤦

Strana
z2