Priateľ si pozerá iné ženy na facebooku
Ahojte zienky som tu nova a potrebovala by som od vas radu, pripadne ak ste mali doma nieco podobne ako ja. S partnerom som 5 rokov a vsetko funguje medzi nami ako ma az na to ze priatel si zacal pozerat ine baby a pred par dnami sa mi aj priznal ze napisal jeho byvalej spoluziacke zo strednej ktora je slobodna mamicka a trosku ju poznam aj ja a vraj sa jej opytal ze ci by nechcela noveho partnera po svojom boku a ze aj s detmi by jej pomahal. Ja som sa ho na to opytala ako je mozne ze sa nieco take moze aj opytat ked ma doma priatelku a na to mi on odpovedal ze len tak ako zareaguje. Na dalsi den ked on bol v praci ja som mala volno som nazrela na jeho facebook a v tom som tam nasla spravy z jeho byvalou spoluziackou a na moje pocudovanie mu ona napisala nech jej nedava take navrhy ohladom pomoci s detmi a novym partnerom ked ma mna. Ako som uz uviedla trosku ju poznam a ona mna tiez. Priatel sa so mnou potom vecer pohadal ze co mu nazeram do jeho sukromia a ze sa nemam starat ked pise kamratkam. Clovek nepochopi. 😯A ja mu na to odpovedala je to z tvojej strany sprostost ked mas cas mysliet na to ako by si s inou vychovaval jej tri deti a doma mas priatelku. Stale sa bavime o nasej buducnosti a aj tema deti padla a on to navrhne inej. A to nebolo cele. Este predtym ale to bolo kus davnejsie sa mi tiez priznal ze jednej babe pisal vraj tiez jeho kamaratka ze kde byva a ze ma peknu postavu aj prsia co mne velmi malokedy povie. Tiez sme sa potom pohadali a nakoniec mi povedal to iste co predtym ze nemam sa starat ked pise kamaratkam ale preco by som nemala. Jemu by sa nepacilo tiez kebyze taketo spravy ja pisem s nejakym chlapom. Tiez by sa nastval. Sice vzdy sa ospravedlni no mna zaujima co by ste spravili vy na mojom mieste. Aky kompromis by ste zvolili kedze v nasom pripade to dopadlo tak ze sa nemam starat. Myslite ze si mam davat lepsi pozor na to s akou babou pise a co pise? Aj ked viem ze by to tak nemalo byt kontrolovat si priatela ale mne to nedalo. Dakujem za vase rady pripadne skusenosti.
Nie si vo vztahu so suknickarom, ale s kktom.
to, že má niekto vzťah, ešte automaticky neznamená, že mu už nikto nikdy nepríde sympatický alebo nebude vedieť zhodnotiť druhého výzor... nepríde mi na tom nič tragické a zvláštne... podstatnejšie je, aký postoj ten človek zachová.... páčiť sa nám môže totiž všeličo, no ešte to nemusíme chcieť mať aj doma 🙂
druhá vec je, ako sa s takýmito informáciami nakladá pred partnerom... ľudia sú rôzni, nedá sa zovšeobecniť, ako by to bolo najlepšie.... niekto sa k takýmto veciam pred druhým radšej nepriznáva, niekto sa dokonca pridá k debate a niekto.... chce to tiež len istú dávku rešpektu, porozumenia.... čo v tomto konkrétnom prípade zjavne nefunguje.... chlapec vie, čo priateľke vadí a i napriek tomu to robí naďalej? robí štatistické prieskumy, ako by ho iné brali ako náhradného otca svojich detí? vau 😨 neviem sa rozhodnúť či je ten príbeh celý scifi ALEBO to je maximálny výsmech z priateľky, ktorú chlapec berie len ako handru, lebo vie, že nech by bolo čokoľvek, z tej veľkej lásky by ho nikdy neopustila (no on si pomedzitým hľadá nejakú lepšiu alternatívu) ALEBO má chlapec o ňu naozaj záujem, len ju chce k niečomu vyprovokovať ALEBO....
@lintu K čomu by ju mal akože vyprovokovať? K vražde alebo kastrácií? 😀
@juhseverzapad napríklad 😀 ok, beriem späť.... mať rád ju asi nemá, ale provokovať ju môže... trebárs k rozchodu.... sám to nevie/neurobí, tak jej podsúva dôvody, aby to navrhla sama, len žiaľ ona sa k činu taktiež akosi nemá... inak ako seriózne sa jej priznáva o čom si píše s inými babami a svoje "súkromie" necháva otvorené, i keď vie, že mu tam chodí a budú z toho len problémy? 😨
@lintu Súhlasím! 😀 Mala by ho nechať čím skôr, tým lepšie. On sa nezmení a ani nechce meniť seba a nechce ani ju.
Bud rada ze este nemate deti a utekaj kadelahsie.raz si budes vycitat ze si vedela aky je a nechala si to zajst pridaleko.zabijes roky kt.mozes byt s vernym chlapom co bude mat oci iba pre teba.
nestracala by som veru cas
@sissy27 vidis ty si si ista ze sa kazdy pozrie, lebo sudis podla seba. Kurnik ja sa nepozriem vsetci chlapi sa mi hnusia okrem mojho toho milujem. Kazdy sme iny, nie kazdy musi byt nadrzany uchyl 🙂 nezabudni napisat , ze to je normalne , keby som bola chlap tak Ta vykopnem na mesiac a tvoj chlap vie ze sa rada pozries?
@nasta55 uhm, všetci chlapi sa ti hnusia, okrem tvojho? 😅 to, že sa mi niekto / niečo páči, neznamená, že to nutne potrebujem brať domov preboha 😀 a ani to, že som nadržaná z niekoho iného 😀 to zas asi ty "podľa seba súdim teba" - pekný = sexuálny no a potom kto je tu úchyl 😀 pekné auto, pekné topánky, pekný výhľad, pekná kytica, pekný človek (a je jedno či chlap alebo žena), proste pekný objekt - čo si mám vypáliť oči kyselinou alebo čo podľa teba? 😀 a áno, aj chlap vie, že som ani neoslepla ani neosprostela, pre nás oboch je veľký rozdiel medzi "páči sa mi" a "chcem to a musím to mať" ... to, že niekoho milujem ešte neznamená, že zrazu sú všetci ostatní škaredí a hnusní 🙂

@sissy27 úplne ta chapem a som tvojho názoru a to co popisujes, tak k tomu poviem len toľko: máš zrelý a úprimný vzťah. Taký mám aj ja a som veľmi rada, že nežijem v klamstve a naivite. 😉 ale taky vzťah má len málo ľudí. Škoda.