icon

Priateľ si vypisuje s inými ženami

ystena
26. jún 2017

Ahojte dievcata, vopred vam chcem povedat ze pisem anonymne z pochopitelnych dovodov. Prisla som sem aby som zistila ci ste niektora zazila to co ja alebo prezivate to, ako ste sa k tomu postavili a pod.
Mam 27 rokov a s priatelom sme spolu 8 rokov. Mali sme to vselijake, kedysi som mu prisla na neveru a nie len jednu (realnu fyzicku ale aj tu virtualnu). Asi uz teraz krutite hlavou a hovorite si ze by ste ho poslali kade lahsie. Neslo to, vyjasnili sme si to a ostali sme spolu. Naozaj nam bolo krasne, vsetko v poriadku, sprava sa ku mne uplne perfektne, je pozorny, mily, uplne iny ako kedysi. Ja som mu zacala opat 100% doverovat aj ked to bolo tazke.
No stala sa taka vec...nie som uz ani z daleka chorobne ziarliva, nekontrolujem ho a nespovedam ho. Ale cez vikend som u neho spala a rano ked som sa zobudila som na chodbe zazrela jeho mobil a tak sa mi rozbusilo srdce, mala som nutkanie tam nazret ale vykaslala som sa na to. No nedalo mi to a vratila som sa a na zamknutej obrazovke mal spravu od nejakej baby ze ten piatok musela dospat. Ja som do jeho mobilu nesla. Moj priatel bol vonku v piatok s kamosom a pravdepodobne nie sami ako mi tvrdil. Cely den som bola myslienkami inde az vecer mi to uz nedalo a spytala som sa ho ci si pise s nejakym dievcatom. Povedal ze nie. Asi 10 minut dookola som sa ho pytala ci si s niekym ani len par viet neprehodil a prisahal ze nie. Nakoniec som pritvrdila ze chcem vidiet jeho mobil ze stale mi hovori ze sa do neho mozem kedykolvek pozriet tak chcem teraz. A tu nastal problem. Nechcel mi ho dat, potom ked sa v nom zacal hrabat som k nemu priskocila a ho sklopil ze mi nic neukaze. No videl ze uz mi dochadza trpezlivost a ukazal mi ho len tak narychlo a tam tolkoooo sprav od dievcat ktore obaja pozname. Nie sme kamosky ale sme z rovnakeho maleho mesta. Pisal aj o mne ked sme mali problem ze je to na nic a oni strasne pozorne a ochotne mu chceli pomoct. Je to pre mna neprijemne, ponizujuce. Nestalo sa to prvykrat. A citala som naozaj hrozne konverzacie ako ma popieral a pod. Ale myslela som ze uz je to za nami, sme dospeli a dokoncujeme zariadovanie nasho bytu do ktoreho sa mame do mesiaca stahovat. Dookola mi opakuje ze ja som jeho zena, chce byt so mnou do konca zivota, tesi sa na spolocne byvanie, ze ma chce za manzelku a chce so mnou deti. Ach zeny on mi tvrdil ze si s nikym nepise. A mne by to nevadilo ale tie konverzacie nie su typu ahoj ako sa mas? A prehodenim par viet a konec.
Absolutne neviem co robit. Velmi ho milujem ale je to pre mna ponizujuce, trapne ked za 8 rokov robi tie iste chyby. Ja viem ze ma miluje ale ako keby som mu nestacila a potrebuje si mastit ego u inych. Najhorsie ze mne aj vela ludi hovori ze ked ho kdesi stretne ze je to taky frajerik a len namotava baby. Viem ze urcite po precitani si kazda povedala nech sa s nim rozidem ale je to tazke. Ak ste si niektora tym presla viete o com hovorim.
Dakujem za vas cas a reakcie.

sisi0108
26. jún 2017

To si tak nesamostatná, že nevieš žiť bez takého kurevníka, aký život by Ťa čakal s ním, veď rozmýšľaj hlavou a kopni ho do zadku, Ja mám 60 rokov, ale keď čítam tieto opakujúce sa prípady, neviem to pochopiť. A ešte ho miluješ. No škoda reči, je mi z Vás niektorých smutno, že sa neviete vzoprieť takýmto mužom-klamárom. No zrejme aj peniaze v tom hrajú rolu.

vierkadominik1
26. jún 2017

@ystena presne viem čo prezivas lebo to prezivam ties a to z nim žijem už 13rokov a máme spolu 12 a 11 ročné deti a tretie je čo chvilku tu.ties som mu našla v mobile ako si píše Z dievčatami a dohaduje si z nimi stretka no boli ma to dosť lebo som si myslela že ho to už prešlo ale nie proste chlap ktory raz podvedie ženu bude to robiť vždy keď na to bude mať príležitosť A ties ho nedokážem opustiť.no mam to veľmi ťažké

yollanda
26. jún 2017

1.Budete spolu byvat, vezmete sa, budu deti, on sa bude spravat este horsie, ty budes nestastna s deckom na krku, bez penazi zavisla na nom.
2. Kopnes ho do prdele skor ako sa stane bod c 1.

Co si vyberies? On sa nezmeni. A ak ano, k horsiemu

yollanda
26. jún 2017

@vierkadominik1 a na ktoreho chuja s nim cakas tretie?

ranuja
26. jún 2017

@yollanda lebo to tretie ho mozno zmeni 😀

ebi88
26. jún 2017

Sak odid ale nie definitivne. Proste na mesiac dva tri polroka. Nedaj sa mu zlanarit na sladke reci o tom ako sa zmeni. Ukaz mu ze rozchod naozaj je mozny, on si je uz tebou asi velmi isty. A neprivol na prve ospravedlnenie a prosenie. Nech si trochu odzije sam, nech skusa robi svoje. Ak ta ma rad spamata sa. To uvidis potom sama, ci to su reci alebo naozaj mu doslo. Lebo nie, nie je to celkom normalne, aj ked vypisuje nevinne, predsa cloveka ltoreho mam rad a vazim si nebudem takto trapit, ked viem ze mu to ublizuje.

bluka2
27. jún 2017

Mne by bolo trapne samej pred sebou byt s takym chudakom, co si takto potrebuje mastit ego. Ok, teraz vies co je zac, je to trochu neprijemne, ale mas len jednu dobru moznost. Ani bavit sa s nim netreba. Cim skor, tym lepsie pre teba...

10081987
27. jún 2017

Mne sa páči ako si to tu všetky predstavujete tak ľahko , nemyslím príspevok od autorky, ale viete ako je ťažké odísť od niekoho, s deťmi, a keď nemáte podporu v rodine? Kto si tým zažil vie aké je to ťažké, aj ja sama som sa odhodlala o rozvod, až keď som mala istú prácu, dovtedy som to všetko len trpela, moji rodičia a okolie ani len netušili čo sa deje za dverami nášho bytu..v 19-tke som sa vydávala, v 20-tke som porodila, keď som mala čerstvých 24 rokov som sa rozvádzala, našťastie s jedným dieťaťom. Všetko sa ukázalo aký je, až potom ,keď sa dozvedel, že som tehotná, ako keby si bol už mnou istý. Keď som študovala Bc. štúdium, stále mi to zakazoval, vydieral ma, že on prestane chodiť po krčmách ak sa ja vykašlem na školu, celé to obdobie manželstva bolo o tom, že som verila, že sa zmení, dva mesiace mu šibalo, týždeň sekal dobrotu..po jeho rozlúčke so slobodou som mu našla v mobile smsky, ktoré písal jeho kamarátke, že kedy príde na chatu, že sa nemá ku komu potúliť..Ja tehotná, mesiac pred svadbou, revala som aká som bola sprostá, a tým to všetko začalo, potom sa určité veci len stupňovali, určité správy pokračovali, doteraz neviem či ma naozaj niekedy podviedol, a možno lepšie, že o tom neviem, ale klinec programu bol, keď mu policajti zobrali vodičský preukaz na alkohol za volantom, btw jeho zamestnanie bolo vodič kamiónov 🙂 ..kebyže nemám rodičov takých ako mám neviem čo by som robila, či by som sa vôbec rozviedla..ale ich podpora ma hnala vpred...Keď som mala prácu už som bola sebavedomejšia, lebo som sa dokázala sama postarať o nás dve, platiť si účty atď..minulý rok som úspešne ukončila Ing. štúdium, už tretí rok pracujem na dobrej pozícií, máme nový život...

10081987
27. jún 2017

a jedna momentka, ktorú budem mať asi do konca života v mysli...jeden večer prišiel, opitý...ja som nikdy nevedela ako reagovať pri opitých ľudoch, doma sme to nikdy nemali, začala som skákať doňho, kričať..keď ma chytil popod krk a začal ma dusiť...zavolala som s plačom jeho mame nech si príde urobiť poriadok so svojim synom...tá krava prišla....a začala ma drbať, že veď ho musím pochopiť veď on je chlap aj on sa potrebuje odventilovať..dovi dopo 😅

emilia25
27. jún 2017

Mas 2 moznosti ktoru si vyberies je na tebe.1 nebudes s nim byvat a rozides sa s nim najdes si lepsieho ktory toto robit nebude alebo 2 moznost zostanes s nim a bude ti toto robit stale stale ti bude davat kaleraby do hlavy ako ta miluje ako si jedina zena s ktorou chce mat rodinu a ked to pride budes cely zivot trpiet a plakat preco si si nezvolila prvu moznost a mat pri inom nadherny rozpravkovy zivot.kazdy je strojcom svojho stastia.
Ja ked som s mojim muzom chodila kamarati bary isli uz bokom a ked sme sli tak spolu.neviem si predstavit ze by som toto mala riesit.este ze ten moj ani nepije ani po baroch nechodi ani na fb ani pokec.treba hladat zodpovedneho chlapa co bude vzdy a za kazdych okolnosti rodina na mega prvom mieste.

lenullla
27. jún 2017

Co k tomu napisat? Len tolko,ze mrhas najlepsimi rokmi zivota. Miluje ta? Podla mna nie. Zvyk je zelezna kosela a ty mu vyhovujes,lebo sa zakazdym ma ku komu vratit. Prepac,ale tvoj priatel ta absolutne nema v ucte. Akoby to nestacilo,ze klame TEBA,on ta este zahanbuje aj pred ostatnymi svojim spravanim na verejnosti. A dovera? Ta lieta niekde vo vesmire. Ako chces,aby fungoval vzťah a neskor manzelstvo bez tychto základných veci? Akym prikladom by ste sli neskôr svojim detom? Matka nestastna,otec zaletnik/nevernik. No neviem kde vy zeny nechavate rozum... Ozaj...kamaratka po 10 rokoch odisla od priatela. Lebo ju podvadzal. Vedela o tom dlho,ale ona ho tak lubila! No,jedného pekneho dna dostala rozum. Teraz je s inym staste vydata a maju dieta. Nebe a dudy 🙂 Ty mas svoj zivot vo svojich rukach. Zelam vela sil a snad sa rozhodnes dobre.

yollanda
27. jún 2017

Moja mama cakala na lepsie casy a az po 31. rokoch a totalne psychickych troskach deti odisla.
Teraz trpim depresiami. Naco to bolo dobre s nim ostavat? Na hovno!

jankapo
27. jún 2017

aj najhorsie pocity po rozchode budu brnkacka oproti pocitom co budes zazivat cely zivot ak s nim ostanes...a pripadne sa budes rozhodovat odist neskor...zvaz...☹ aj malicke nezrovnalosti pocas chodenia nadobudaju v manzelstve obludne rozmery a tazko potom s nimi zit...takze daj si poradit od zien co su xy rokov vydate a objektvivne ti radia nechat to tak....

10081987
27. jún 2017

@yollanda toto sú asi vari tie najhoršie scenáre, keď trpia najviac deti na tom, mrzí ma to 😕

yollanda
27. jún 2017

@10081987 no, teraz som na antidepresivach, lebo ked cely zivot clovek pocuva aky je blby, neschopny, skaredy a tucny, tazko zo mna bude sebavedoma zena. Esteze ja mam manzela uplne zlato

pishtok
27. jún 2017

kebyze si pise s jednou dvomi kamoskami s ktorymi si rozumie a vylieva si pri nich srdce este by som to preglgla aj ked viem ze take kamaratstva nie su uplne bez citov a moze sa z toho vyvrbit nevera. ale pokial zatlka a ty vies nepochopim to ze s takym clovekom ostavas. co cakas ze bude robit ked budes tehotna a trebars nebudete moct mat sex? omočí si ho pri každej ktorá mu dá a potom ho zase použije na teba. uz len pri tej predstave mi je zle. Ked nemáš vo vzťahu základné zázemie ako je dôvera a monogamia ako chceš s nim riešiť ďalšie problémy? vždy mu budeš vykrikovat všetko co ta napadne a budu to len sústavné hádky. Ak ta miluje nemá mať potrebu behat za druhymi.. to su len kecy. zobud sa dievca kym je čas. aby si potom nemusela s nim ostat len kvoli deťom, ktore aj tak ked vyrastu sa ti budu cudovat prečo si s takym podvodnikom zostala..

ivana11155
27. jún 2017

Ked raz podviedol a odpustila si, urcite to urobi znova, velka pravdepodobnost, ze sa to uz aj stalo. Ale na co toto vsetko, naco takyto vztah, ked vies, ze nie si pre neho ta najkrajsia, najlepsia atd.? Ved spolu len chodite!!! Sprava sa milo, ale za tvojim chrbtom si robi co chce. Najlepsie bude najst v sebe silu ukoncit to.

1mina
27. jún 2017

Ja som mala tiez podobny vztah (6rokov) tiez som si stale myslela ako ma miluje a navyse takyto ludia su naozaj vzdy tak dobry aj herci a recnici ze clovek si este zacne mysliet o sebe ze mu sibe a je zbytocne podozrievavy aj keby zrovna vidi dokaz na vlastne oci 😶 ale nakoniec (CHVALABOHU) sme sa definitivne rozisli a aj ked mi to vtedy prislo tazke a myslela som si ze dlho budem aka nestastna za par mesiacov som si bola ista ze to bolo to najlepsie co sa mohlo stat 🙂 ja mam super priatela (nastavajuceho) ktoremu verim a neschovava predo mnou fb ani telefon aj ked som ho o to nikdy neprosila som stastna a nezazivam vobec tie stresy co pri nom ;) , o byvalom mi vypisovala este aj jeho dalsia nestastna ex ako ju podvadza a co sa podozvedala 😂 takze ja viem ze je to tazke a zda sa teraz ze bez neho to bude koniec...ale skus si predstavit svoju buducnost v strese s niekym kto to robi dokola a trapis sa alebo ta niekde caka clovek s ktorym to nebude o stale neistote pochybnostiach a pre ktoreho budes vsetko 👍

obsadenemeno
27. jún 2017

@ystena no ked je rozist sa s nim tazke, tak s nim ostan a este len uvidis, ake tazke to bude potom....ziadna dovera, podozrievanie, vypocuvanie...... a zarobte si zopar deti a potom nie ze to bude tazke odist, bude este tazsie zostat......

ja zasnem ako si niektore viete dosrat zivot..... no ale rady typu nechaj ho, nema to zmysel ocividne nechces, tak vies co? Ostan s nim a toleruj mu to. Nebudes prva, ani posledna co v mene tzv "lasky" si necha skakat po hlave.
Vysvetli mi, aky vztah po tomto, co si sa o sebe docitala teraz ocakavas?

10081987
27. jún 2017

@yollanda obdivujem ťa , že dokážeš vôbec o tom takto rozprávať...na druhej strane tú bolesť, ktorú ste si museli vytrpieť doma...dlho sa potom tvoja mama trápila..je/bola si aspoň vedomá toho, že tie následky máte dodnes?

10081987
27. jún 2017

@1mina musím súhlasiť, títo ľudia bývajú dobrí ale ozaj dobrí herci...keď to vezmem ja som tiež mala s ex vzťah asi 6 rokov a vôbec som ho ako keby nepoznala, nechápem doteraz ako je to možné, nechodili sme spolu mesiac...ale tri roky a až potom som otehotnela...nechápem ako sa mohol toľko pretvarovať...len človek vidí iba to čo chce...to som sa mu nabúrala potom na fb lebo som potrebovala nejaké info 😅 a každému vypisoval, že on sa somnou rozišiel 😅 lebo ma našiel s druhým v posteli, a že mu stále vypisujem, že sa chcem ku nemu vrátiť 😂 a ako on trpel, o malú som sa nestarala...bože doteraz mám urobené tie screeny z tých konverzácií 😀

elenita
27. jún 2017

@1mina Presne sa stotožňujem s Tvojimi prvými vetami...
Úplne som až šokovaná, ako si to dobre vystihla 😲
Títo ľudia sú väčšinou tak skvelí herci a manipulátori, až je to nepochopiteľné...
Napríklad ten môj... v čase, kedy od nás odišiel, písal diplom.prácu o nezastupiteľnej úlohe otca v rodine 🤐 (grc, čo), oponent mu navrhol trojku, a on si ju obhájil na jednotku!!! 😖 (proste, má neskutočný dar reči......)
Ale už nechcem viac podrobností, ja tu na rozdiel od väčšiny momentálne nie som inkognito.... 😔

adell77
27. jún 2017

no poviem ti nieco za co ma tu vacsina asi ukrizuje ale som nazoru nech si kazdy zije zivot aky chce a stara sa o seba .... mam priatela o chvilu manzela budeme mat 2 deti o chvilu ... vzdy bol taky ze kazdu priatelku co mal podvadzal ja som to vedela ani ja som nebola nejaka svata za mlada .... napriek tomu sme sli do vztahu a dohodli si pravidla dala som mu zelenu co sa tyka podvadzania s tym ze chcem o tom vediet pred tym ako k tomu dojde sme spolu uz niekolko rokov a este ma nepodviedol viem to lebo ja nie som ako ty ja mu non stop lustrujem mobil FB vsetko mam heslo co on ani netusi ze ho viem takze isto nema preco nieco mazat alebo skryvat plus viem kam chodi a kedy atd ... nech si mysli o tom kto chce co chce nechcem byt taka ze to bude vediet kazdy len ja nie a zato aj ta zelena ... a cim viac mu to kazem ze preco to este neurobil alebo tak tym menej ho to laka ... tak som mu nie raz navrhla 3ku alebo take aby si uspokojil svoje ego a je pokoj a mne to nevadi mne sa to paci a vyhovuje mi to .... a hentake vypisovacky to robi aj on a je mi to uprimne jedno hladka si tak ego ze este by mal nato mat nejaku aj ked to nepotrebuje a nerobi to vzdy len ked ma take obdobie chvilu to trva a potom ho to prejde ked sa do toho nestaram prejde to rychlejsie ked sa ho nato vypytujem preco ci sa nieco deje alebo mu zas ide o ego vtedy to trva dlhsie ako keby naschval to robi a je len na tebe ci s tym vies zit a ako si to zariadis pripadne rob to iste ci sa to jemu bude pacit ja som to raz urobila pisala som si obdobne veci ako on a nastrazila som to tak aby to videl akoze nahodou a od vtedy si vstupil do svedomia ze s nim to riadne zamavalo a ze mi je vdacny ako to zvladam a sprava sa ku mne v tom inak a robi to menej casto ... tak si poloz otazku ci mas nato zaludok? ale bud si ista na 100 percent lebo ked pridu deti bude to tazsie ... drzim palce

1mina
27. jún 2017

@10081987 6 tak to je riadna sila coho su niektory schopny nakecat aby vyzerali oni ako ti chudaci co sa snazia a vsetko si vytrpia a pritom ale podobne veci a reci som uz viackrat pocula co odhalili zname proste vzdy chcu ostat este aj za tich najlepsich a pritom svinstva robia oni 😃
@elenita presne to byva niekedy najvacsi problem clovek by aj hned odisiel vo svojom presvedceni ale naozaj je to az neuveritelne aky dokazu byt takyto ludia ozaj dobry manipulatori ze si nakoniec same pripadame ze to sibe nam a sme podozrievave a vsetko je v poriadku, ja som tomu sama nemohla uverit ci som bola taka slepa a blba ale cloveka vedia tak ukecat ze sam pochybuje ci si vymysla falosne obvinenia 😖 ale nastastie to dufam mame uz za sebou, horsie to budu mat ich terajsie nieze by som im to priala 🙂

0silvia0
27. jún 2017

@adell77 ty si žena roka, takúto by chcel mať doma asi každý muž 😲

balsamea
27. jún 2017

Ja len tolko...ak by si ta chcel naozaj vziat uz davno si pod cepcom. Ale viem, ze take recicky sa dobre pocuvaju , len v ich opojeni lahko prehliadame, ze "skutek utek".

adell77
27. jún 2017

@balsamea nemusi byt pravda my s mojim nie sme svoji preto lebo si to chceme komplet zaplatit samy a nechceme aby nam rodicia nato davali ani cent a vzdy pride nieco ked mame nasetrene co treba vymenit opravit atd ... a podmienka bola ze si moj chlap necha dokoncit zuby a chce sa zenit s novym usmevom po uraze pecene sa mu vsetky polamali takze nws preco oni este nie su svoji a realne na papiery nezalezi

yollanda
27. jún 2017

@10081987 je si toho vedoma. Neviem jejnajk odpustit ze vystavila deti takemuto stresu. Ked som upadla do vaznej depresie, len mi doma nadavali. Az ked som si chcela zobrat zivot, potomvelice spozorneli. Kebyze ma nepodrzi priatel, teraz manzel, tak uz somtu neni.

yollanda
27. jún 2017

@adell77 ty si blazen 🤣

ostorha
27. jún 2017

@adell77 Mne to pride riadne psycho take psycho- hratky ale tak ked Vam to vyhovuje a je Vam tak dobre tak berem o.k .Ja som mala tiez jeden skoro 4 rocny psycho vztah ale to vacsinou ludi bavi kolo 20 max do 25 rokov ale uz vyzretých ludi ktory chcu zalozit rodinu su take chute vzacne.. Ale ked ti to vyhovuje O,K beriem.Ono v podstate ako si uprimne priznala tiez mas kde co na rovasi tak ste si v podstate rovni,ale ti garantujem keby si bola bytostne verny a monogamny clovek bez promiskuitnej minulosti toto nedas zozieralo by ta to ta nerovnost vo vztahu by ta uzierala.Ale vsak su aj vztahy kde partnery chodia do swingers klubov pre mna total pakaren a ziju si tak pre mna nepredstavitelne neakcptovatelne pre niekoho bezna rutina bez nejakých velkych emocii ,Kazdy nieco toleruje alebo netoleruje od svojho vnutroneho nastavenia a prirodzeného mravenho korektivu..