Priateľ si vypisuje s inými ženami
Ahojte dievcata, vopred vam chcem povedat ze pisem anonymne z pochopitelnych dovodov. Prisla som sem aby som zistila ci ste niektora zazila to co ja alebo prezivate to, ako ste sa k tomu postavili a pod.
Mam 27 rokov a s priatelom sme spolu 8 rokov. Mali sme to vselijake, kedysi som mu prisla na neveru a nie len jednu (realnu fyzicku ale aj tu virtualnu). Asi uz teraz krutite hlavou a hovorite si ze by ste ho poslali kade lahsie. Neslo to, vyjasnili sme si to a ostali sme spolu. Naozaj nam bolo krasne, vsetko v poriadku, sprava sa ku mne uplne perfektne, je pozorny, mily, uplne iny ako kedysi. Ja som mu zacala opat 100% doverovat aj ked to bolo tazke.
No stala sa taka vec...nie som uz ani z daleka chorobne ziarliva, nekontrolujem ho a nespovedam ho. Ale cez vikend som u neho spala a rano ked som sa zobudila som na chodbe zazrela jeho mobil a tak sa mi rozbusilo srdce, mala som nutkanie tam nazret ale vykaslala som sa na to. No nedalo mi to a vratila som sa a na zamknutej obrazovke mal spravu od nejakej baby ze ten piatok musela dospat. Ja som do jeho mobilu nesla. Moj priatel bol vonku v piatok s kamosom a pravdepodobne nie sami ako mi tvrdil. Cely den som bola myslienkami inde az vecer mi to uz nedalo a spytala som sa ho ci si pise s nejakym dievcatom. Povedal ze nie. Asi 10 minut dookola som sa ho pytala ci si s niekym ani len par viet neprehodil a prisahal ze nie. Nakoniec som pritvrdila ze chcem vidiet jeho mobil ze stale mi hovori ze sa do neho mozem kedykolvek pozriet tak chcem teraz. A tu nastal problem. Nechcel mi ho dat, potom ked sa v nom zacal hrabat som k nemu priskocila a ho sklopil ze mi nic neukaze. No videl ze uz mi dochadza trpezlivost a ukazal mi ho len tak narychlo a tam tolkoooo sprav od dievcat ktore obaja pozname. Nie sme kamosky ale sme z rovnakeho maleho mesta. Pisal aj o mne ked sme mali problem ze je to na nic a oni strasne pozorne a ochotne mu chceli pomoct. Je to pre mna neprijemne, ponizujuce. Nestalo sa to prvykrat. A citala som naozaj hrozne konverzacie ako ma popieral a pod. Ale myslela som ze uz je to za nami, sme dospeli a dokoncujeme zariadovanie nasho bytu do ktoreho sa mame do mesiaca stahovat. Dookola mi opakuje ze ja som jeho zena, chce byt so mnou do konca zivota, tesi sa na spolocne byvanie, ze ma chce za manzelku a chce so mnou deti. Ach zeny on mi tvrdil ze si s nikym nepise. A mne by to nevadilo ale tie konverzacie nie su typu ahoj ako sa mas? A prehodenim par viet a konec.
Absolutne neviem co robit. Velmi ho milujem ale je to pre mna ponizujuce, trapne ked za 8 rokov robi tie iste chyby. Ja viem ze ma miluje ale ako keby som mu nestacila a potrebuje si mastit ego u inych. Najhorsie ze mne aj vela ludi hovori ze ked ho kdesi stretne ze je to taky frajerik a len namotava baby. Viem ze urcite po precitani si kazda povedala nech sa s nim rozidem ale je to tazke. Ak ste si niektora tym presla viete o com hovorim.
Dakujem za vas cas a reakcie.
milovanému tolerujeme často hrozné veci - vypisovanie, neveru, alkohol, žiarlivosť, bitky... A preto je každá rada zbytočná, kým ho miluje, neodíde. Riešenie nájde až keď láska pominie 😉
@6mia6 doslo pred par dnami sama som ho poslala dokonca som nasla a zariadila s kym bol zniceny naco to vlastne urobil a nechce to nikdy opakovat a mne to prislo vzruso kedze teraz nemozem nic kedze mam nejake problemy s placentou ... naco ho mam ukracovat o to co moze mat inde ked ja nie som schopna preco by sme mali trpiet obaja? a ako neveru to neberiem rozhodne ... kedze som to vlastne spiskala cele ja ... vahal nechcel dotlacila som ho do toho sme obaja spokojny ... a verim ze to opakovat nebude lebo on by nezniesol keby to urobim ja jemu a to aby ma on obmedzoval nehrozi nie je pokrytec co len berie ... sme v pohode 🙂 nie kazdy ma nato zaludok a povahu tak sme prosto asi obaja take k*urvi
prepáč, ale podľa mna si veľmi naivná. Ja som tiež nala takeho debila a tiež som s nim bola par rokov. Lenže ja som nevedela o jeho aferach. Hneď ako som sa to dozvedela, nechala som ho. A vies co? Neskutocne mi odlahlo zilo sa mi ovela lepsie samej. Teraz som pár rokov vydatá, máme 1 dcérku a ja dakujem Bohu, ze som sa rozhodla takto!
Netráp sa ked nemusis, tak ci tak ti raz dojde trpezlivosť a urcite sa lepsie vracia z kratšej cesty.
Ak mas aspon trosku rada samu seba, tak ho nechaj, inac budeš pri nom nestastna 😟. Drzim prsty!
Ak chceš naozaj normálny vzťah, utekaj od neho. Klamár sa nikdy nezmení, mám s takými bohaté skúsenosti a naozaj ťa obdivujem, že si toto všetko vydržala. Držím silno päste.
@0silvia0 myslela som tak ze je spokojny ze to skusil a vie ze mu to nic nedalo vie ze mi to nevadilo a vie ze to nepotrebuje takze si upokojil myslienky ego chute atd .... a po par dnoch aj povedal ze fajn skusenost aspon vie ze som ta prava aj ked ho to mrzelo atd ... je to velmi zlozite a komplikovane vysvetlovat poznam jeho on mna vieme co si myslime aj ked nehovorime ... tak ono je to tazko niekomu vysvetlit aby pochopil ... my sa chapeme a to je podstatne pre nas co si myslia ostatny nas nezaujima ...
@vierkadominik1 ty vlastne len čakáš, kým sa z neho stane impotent a už proste nebude môcť ... a potom budeš spokojná, že stálo za to čakať 40 rokov, kedy ti chlap bude konečne verný...
@adell77 akože... stráviť pol života tým, že budem niekomu lustrovať fb, telefón, sledovať každý jeho krok a podobne - to myslíš vážne? A načo je to dobré? Keby ťa podviedol bez tvojho vedomia, aj tak s tým nič nespravíš, trošku budeš odutá, možno mu dva dni nenavaríš, a kto vie, možno aj tanier po ňom hodíš a zas bude všetko ok a budete si "ideálne" nažívať, lebo veď čo by si bez neho robila, že áno...
@adell77 strašne si odporuješ: na jednej strane viete čo si myslíte bez slov (idylka) a na druhej strane máš potrebu lustrovať mu mobil a fb. Načo keď vieš, čo si on myslí?
Na jednej strane ho tlačíš do nejakého anonymného sexu a že tebe to nevadí a na druhej strane si celá šťastná, že už to viac nechce...
Ja viem, nemusím všetko chápať, ale ten váš ideálny vzťah moja hlava neberie... ale keď ste šťastní, ok, beriem. Ale nechápem.
@sissy27 ja keby som mala kam ísť tak by som ho už dávno nechala ale naši sú v Európe sestra má svoj život brat ties a mama sa vydala od kedy môj nebohy ocko umrel.nemám kam ist to je ten problem
@vierkadominik1 tak ono je potrebné mať prácu, svoj príjem, aby v prípade problému sa dalo ísť aspoň do podnájmu... zachvíľu rodíš, tak mi je jasné, že toto u teba nehrozí... ale na tvojom mieste by som čo najskôr začala pracovať na osamostatnení, inak je to fakt len čakanie, kedy sa mu nepostaví a potom konečne bude sedieť doma pri tebe a deťoch... lebo vieš, nevera nie je len sex s inými, nevera je aj čas, energia, financie o ktoré oberá svoje deti...
kolko zadanych vydatych zenatych si pise s inymi a keby len pisu
@adell77
zaujimave ako to mate nastavene, ale...pises piate cez deviate.... najprv mu vsetko pravidelne lustrujes a teda priatel je pod tvojou stalou kontrolou.... nasledne mu sama iniciativne dohadzujes niekoho na sex a ako pises nutis ho atd...ak je to naozaj pravda tak ako pises, tak mi to pripada velmi schizofrenicke...zrejme ti ide o to, aby si sa vyhla znamemu heslu, ze zakazane ovocie chuti najlepsie, tak si si to nastavila tak, ze mu budes tolerovat neveru a tym padom mas pocit, ze ked bude mat dovoleny sex hocikde, kedze tebe to nevadi tak sa mu ani nebude chciet...
ale na druhej strane sa chovas ako stihacka, mas jeho hesla, kontrolujes mu pc, tel
atd..
vtipne je aj to, ze ti to ma oznamit, ked ide niekoho pretiahnut a teda, ze ked podla teba dlho nikoho nema tak mu to teda zorganizujes 🙂
pride mi to, ze si nevyrovnana a labilna a ze sa v tebe biju 2 osobnosti, aj chces byt nad vecou, aj sa ti to neda...
za mna je otvoreny vztah (myslim otvoreny po sexualnej stranke) najma o tom, ze si dvaja daju sexualnu slobodu avsak bez spehovania toho druheho... inac citala som clanok raz davno, ako sa taka dvojica rozhodla urobit takyto experiment, dali si takuto slobodu a pisali si kazdy dennik ako to prezivaju... zo zaciatku to bolo skvele, vsetko islo ako po masle par rokov, myslim 3-4r, ale potom sa im to zrutilo ako domcek z karat...
@vierkadominik1
keby si mala stipku rozumu, tak s nim nemas 3 deti, ked ti nevyhovuj to, ze je kurevnik...ale by si pracovala na tom, aby si sa mohla osamostatnit...co tu menujes celu rodinu, ako ti maju pomahat, co si ty preto spravila, aby si bola samostatna???
ano mas to tazke a budes to mat aj v buducnosti, ale vo velkej miere kvoli sebe
@taami to prečo ho sledujem a kontrolujem ho je v tom že mu neverím ale nie zato zeby si nezaslúžil ale za minulosť ktorá s nim absolútne nesúvisí je to len môj problém nehovorím že mame dokonalý úžasný vzťah ale proste v tomto si rozumieme a to ako to vyznieva a kto to ako chápe je jeho vec ja sm uz povedala že je to tažko vysvetlit a vôbec tu nemienim rozoberať a analyzovať svoj vzťah dala sm autorke pohľad aj z iného uhla o to mi slo a riešiť tu niečo navyše s inými nemá pre mna význam ja sm jej chcela len pomoct poradiť .... a komu sa môj život nepáči alebo sa mu zdá schyzo je len jeho problém

@adell77 Podla toho co pises ta tvoj priatel o ruku poziadal zatial co autorkin jej taha len medove motuzy popod nos. A ze na papieri nezalezi, to su vacsinou samoutesujuce reci zien, ktorych partneri sa do zavazku nehrnu.