Priateľ si vypisuje s inými ženami
Ahojte dievcata, vopred vam chcem povedat ze pisem anonymne z pochopitelnych dovodov. Prisla som sem aby som zistila ci ste niektora zazila to co ja alebo prezivate to, ako ste sa k tomu postavili a pod.
Mam 27 rokov a s priatelom sme spolu 8 rokov. Mali sme to vselijake, kedysi som mu prisla na neveru a nie len jednu (realnu fyzicku ale aj tu virtualnu). Asi uz teraz krutite hlavou a hovorite si ze by ste ho poslali kade lahsie. Neslo to, vyjasnili sme si to a ostali sme spolu. Naozaj nam bolo krasne, vsetko v poriadku, sprava sa ku mne uplne perfektne, je pozorny, mily, uplne iny ako kedysi. Ja som mu zacala opat 100% doverovat aj ked to bolo tazke.
No stala sa taka vec...nie som uz ani z daleka chorobne ziarliva, nekontrolujem ho a nespovedam ho. Ale cez vikend som u neho spala a rano ked som sa zobudila som na chodbe zazrela jeho mobil a tak sa mi rozbusilo srdce, mala som nutkanie tam nazret ale vykaslala som sa na to. No nedalo mi to a vratila som sa a na zamknutej obrazovke mal spravu od nejakej baby ze ten piatok musela dospat. Ja som do jeho mobilu nesla. Moj priatel bol vonku v piatok s kamosom a pravdepodobne nie sami ako mi tvrdil. Cely den som bola myslienkami inde az vecer mi to uz nedalo a spytala som sa ho ci si pise s nejakym dievcatom. Povedal ze nie. Asi 10 minut dookola som sa ho pytala ci si s niekym ani len par viet neprehodil a prisahal ze nie. Nakoniec som pritvrdila ze chcem vidiet jeho mobil ze stale mi hovori ze sa do neho mozem kedykolvek pozriet tak chcem teraz. A tu nastal problem. Nechcel mi ho dat, potom ked sa v nom zacal hrabat som k nemu priskocila a ho sklopil ze mi nic neukaze. No videl ze uz mi dochadza trpezlivost a ukazal mi ho len tak narychlo a tam tolkoooo sprav od dievcat ktore obaja pozname. Nie sme kamosky ale sme z rovnakeho maleho mesta. Pisal aj o mne ked sme mali problem ze je to na nic a oni strasne pozorne a ochotne mu chceli pomoct. Je to pre mna neprijemne, ponizujuce. Nestalo sa to prvykrat. A citala som naozaj hrozne konverzacie ako ma popieral a pod. Ale myslela som ze uz je to za nami, sme dospeli a dokoncujeme zariadovanie nasho bytu do ktoreho sa mame do mesiaca stahovat. Dookola mi opakuje ze ja som jeho zena, chce byt so mnou do konca zivota, tesi sa na spolocne byvanie, ze ma chce za manzelku a chce so mnou deti. Ach zeny on mi tvrdil ze si s nikym nepise. A mne by to nevadilo ale tie konverzacie nie su typu ahoj ako sa mas? A prehodenim par viet a konec.
Absolutne neviem co robit. Velmi ho milujem ale je to pre mna ponizujuce, trapne ked za 8 rokov robi tie iste chyby. Ja viem ze ma miluje ale ako keby som mu nestacila a potrebuje si mastit ego u inych. Najhorsie ze mne aj vela ludi hovori ze ked ho kdesi stretne ze je to taky frajerik a len namotava baby. Viem ze urcite po precitani si kazda povedala nech sa s nim rozidem ale je to tazke. Ak ste si niektora tym presla viete o com hovorim.
Dakujem za vas cas a reakcie.
Napriek liberálnemu ponímaniu vzťahov len maličká časť chlapov podvádza s inými chlapmi, teda sú to iné ženy.
Mám veľmi dobrého priateľa, ktorý okrem permanentných nevier je ideálny partner.
Pár krát sme sa o tom bavili. On to neberie ako ohrozenie manželstva, to ho ani nenapadne. Pre neho je to proste sexuálne rozptýlenie. Aby sa vyhol nepríjemným scénam má pomery výlučne s vydatými. Napriek veku (už má tiež hodne cez 50) je to podľa mňa atraktívny, udržiavaný, inteligentný, veľmi dobre situovaný chlap vo vysokom postavení a povedal mi toto: tak zhruba štvrtina žien leží s roztiahnutými nohami "ešte len na nich pozriem tak prečo by som to nevyužil?". Často aj o 20 rokov mladšie. Podľa svojich slov žiadnu neuháňa, proste berie to čo sa samé ponúka a rozhodne im nesľubuje nič ako nehynúcu lásku až za hrob. Takže možno ženy by ste nemali len nadávať na chlapov ale vstupovať si vlastného svedomia. Pokiaľ ste si zobrali podobný typ nebude vám verný za žiadnych okolností a tí z pri ktorých sa tak úžasne podlamujú kolená vám tak asi sa budú podlamovať kolená aj iným, to sú spojené nádoby.
@ystena prosím ta a načo si s takým chlapom???????
Si ponížená, strápenená a podvádzaná!!! A ty napíšeš ze ho miluješ? A čo si? Sado maso? Fakt zeny nemáte kuska hrdosti v sebe? Za klobasu medzi nohami prekusnete aj neveru, opakovanu a ponizovanie? Ano, chce byt s tebou a mat pri tebe full servis all inclusive ultra, ty budeš jeho ,,klišé,, aky ma rodinny zivot, starat sa o domacnost a deti a on bude vtáka jarabáka chodiť omáčať do iných dier....Spamätaj sa dievča kým je čas a kým nemáš nejake chlamydie alebo HPV virus .....fuj hnus....a zeny mozete si za to samé. On vidi ze moze tak prečo by nie...potom nariekajte ako neraz tu čitam ze muz nema zaujem o rodinu, hra na nete ...nedavno tu jedna mlada a tehotna nariekala, ze on si chce uzivat leto a tehotenske nevolnosti nech si ,,uziva,, ona. Tak akých chlapov ste si vybrali, takých máte..lebo kazdá dobre vieme s kým zijeme.
@oldman50plus presne ako píšeš, ,,čo sa samé ponuka,,. A prečo sa mu ponukaju? Pišeš ze dobre situovany, udrziavany, vo vysokom postaveni....uz vidim ako ta 30tka na nom skáče ,,z lásky,,...skor su to rozne zlatokopky a kkurvičky čo skušaju či ,,něco kápne,,. Pokial sa zeny spravaju ako matrace (aj ked udrziavané matrace) tak chapem muzov ze vyuzivaju ked mozu...chlap rád zasunie, prečo nie? A ked sa mu nuka...
@sardinka336 Nepovedal som z lásky, je to pre ne dobrodružstvo, vzrušujúci sex s novým partnerom a to že milenec povedzme zaplatí luxusnú dovolenku alebo dá drahý darček je príjemný bonus. Ak by boli slobodné, tak vlastne proti tomu niet čo namietať lebo v tomto prípade ani nerozbíjajú rodinu. Lenže sú vydaté takže ak niečo tak ohrozujú rodinu svoju pretože ak na to manžel príde... Chcel som poukázať len na to že časť žien podvádza vlastne z rovnakých dôvodov ako muži.
Čo sa týka darčekov, napríklad ja mám oveľa väčšiu radosť z toho že partnerka má radosť z darčeka ktorý som jej dal ako zo samotného darčeka ktorý som dostal od nej (do toho čo ma naozaj poteší sa trafia maximálne kamaráti ktorí majú rovnakého koníčka ako ja, jednoducho preto lebo mi dávajú to čo by chceli aj oni), na darčeku od ženy ma teší vlastne to že na mňa myslí nie samotný predmet ako taký.
@oldman50plus ale prosím ta nezlahčuj to....jasne, nikto nič nerozbíja, všetci su štastny, pavučiny vymetene ....rozumej zakefovali si.
A to ako manzel nepride na to ze milenec zaplati luxusny darček či dovolenku? A čo je ten manzel v kome???
Nie, niet čo namietat ak obaja s tym suhlasia, nepletu do toho city (čo je pre zeny podla mna tazke) a beru to tak ze dnes je a zajtra nemusi byt. Mozno nerozbijaju tie slobodne rodinu ale SK je velmi male a velmi rýchlo kazdy kazdeho spozná v istých kruhoch čize take zeny nepozivaju velku uctu, nakolko kazdy vie ze je to ,,jurva,, len v peknom obale ale spala uz s kde kým.
a mne zostalo z tejto témy blivno...
@sardinka336 Napríklad ja nerozoznám či tá kabelka stála 50 alebo 500Euro, či ten top je od číňana alebo stál tisícku a či tie náušnice sú zirkóny v bielom kove alebo brilianty v platine. A aj tá dovolenka sa dá maskovať ako pracovná cesta, povedzme kongres v Čechách a v skutočnosti je to týždeň v Dubaji.
Muži viac dôverujú, kým sa nepopália nemajú taký ten šiesty zmysel (možno majú, len spí a zrazu sa objaví až ak už boli podvedení) a ženy v týchto veciach lepšie klamú, pretvarujú sa a hrajú, väčšina chlapov to tak dobre nevie.
@zltyslonik
Nesúhlasím, mám ďalšieho spolužiaka teda už skôr 60tnika (tento je ale slobodný takže žiadna kritika morálky), umelec a bohém, len dlhy a žiadne peniaze, každé 3 mesiace má novú milenku a poväčšinou mi vekom pripomínajú dcéry, a ešte by som povedal že niektoré si ho skoro vydržiavajú, tu nemôže byť žiadny finančný motív - proste to so ženami vie, určite mal počas života stovky vzťahov. Takže nie pokladník v Kauflande ale len o peniazoch to nie je.
@oldman50plus takže z toho vyplýva u istého druhu ľudí, že mimomanželský sex je neodolateľné vzrúšo či pre ženatých či pre vydaté a blbý by bol ten, kto to nevyužije.
Hm... prečo mi to hlava neberie? Ja sa v tejto podvádzačskej, neúprimnej, falošnej téme strácam 😲 Poďme sa tváriť, že nám klapú manželstvá a vo vnútri sú vzťahy plné faloše, pretvárky, no hrôza.
@zltyslonik Tak s týmto súhlasím, ja som chcel napísať len že ten nedostatok morálky, vernosti a primeraného správania sa tomu že som vo vzťahu/manželstve nie je len na strane chlapov ako tu často iba na nich nadávate, je aj na strane žien inak by tí chlapi nemali s kým podvádzať. Všeobecný úpadok, nielen na strane mužov.
hee?Platit zene za sex,alebo jej kupovat za sex darceky? 😀
to vazne moze len ten,co nevie,co s peniazmi a inak to nevie 🙂
@oldman50plus Bohemsky kamarat ako vznesene si to napisal ma,, vztahy,,.Moj manzel je produkt dvoch bohemov umelcov takze co to o tom prostredi viem, to co tato vrstva pestuje sa ani zdaleka neda nazvat vztahy ked po vikendovom zure si takmer nikto nepamata kto s kym ,preco,ako...
Teda ja som na tej druhej strane, patrím medzi tie blbane čo dobrovoľne nevyužijú príležitosť (nie som až taká atrapa, že by nebol záujem). To fakt stojí za to ohroziť manželský vzťah, rodinu, len za to, aby človek vyskúšal dosiaľ neokúsený kúsok cudzieho tela a pár minút akože pocitu že chce niekto na chvíľu moje telo? Ak by som to napríklad urobila, prídem domov, nahodím masku "nič sa nestalo" a mám sa tváriť akože nič, ešte si večer priľahnem v pohode k svojmu zákonitému? To fakt? To takto funguje? Takéto vzrúšo je ten top pocit, ktorý väčšine ľudí chýba?
@0silvia0 Presne tak to u časti funguje ako si to popísala, dokonca aj u takých kde by to nikto nepovedal. Nevedel by som si nikoho nepravdepodobnejšieho ako moja bývalá na takého niečo predstaviť a nie, nevidel som to minimálne niekoľko rokov pretože som si hovoril že niečo také by mi moja láska nikdy nespravila. Naučilo ma to že naozaj v tomto môžeš veriť maximálne sebe ale nikomu druhému.
@0silvia0 No ja si myslim ze taky typicky umelec je v podstate dost narcisticka osobnost muz mi to vysvetloval ako to u nich s egom funguje povacsinou neda sa pausalizovat.Ja som si tiez ako mlade dievca myslela ze umelci musia mat extremne hlboke vztahy.Vsak uz som aj raz nacrtla ked muz robil taxikara viezol troch hercov z SND a maju doma manzelky dokonca jeden starsi sa zenil pred 4 rokmi a o svojej zene rozprava vzdy velmi krasne a zamilovane ale to nic nemeni na tom ze aj ked mu muz hovoril ze ho radsej odvezie na hotel ze ma vypite nech si ide odpocinut tak nie on chce ist si ulavit do bordelu a dvaja mladsi s nim.Na zaver mu ten strasi vravi pocuj buchtos ty sa musis mat doma dobre vypapkany spokojny a muź mu na to no hej ja mam doma domacu stravu aj domaci sex...
@zltyslonik Ked si dobre pamatam tak Vincent si odfaklil ucho kvôli prostitutke,ale oprav ma ak sa mylim.
@zltyslonik kedysi vypotil Kramár v nejakej "zábavnej" relácii taký pritrápny posexuálny zážitok, že 3/4 populácie by sa za to hanbili a on to v pohode z huby vypustil a ešte mu to vtipné pripadalo. Odvtedy keď tohoto uja a ctihodného otca a manžela rodiny vidím niekde trepať tie jeho 100x omielané "velice vtipné" zážitky, myslím si o tomto slintoškovi svoje.
@zltyslonik počuj,čo je zufale na tom,ked si niekto nenajde plnohodnotny vztah?Podla mna je ovela zufalejsie to,ked si ho niekdo hlada silou mocou 🙂
@ostorha našla som to čo som spomínala s jeho osobou:
http://www.topky.sk/cl/100313/1475431/Skandaloz...
Aj pre mňa asexuálny nesympatický chlap...

@andra77 budem si to pamatat ked to bude aktualne.. 😁 tato zalezitost sa stala pred rokom..