icon

Priateľ si vypisuje s inými ženami

ystena
26. jún 2017

Ahojte dievcata, vopred vam chcem povedat ze pisem anonymne z pochopitelnych dovodov. Prisla som sem aby som zistila ci ste niektora zazila to co ja alebo prezivate to, ako ste sa k tomu postavili a pod.
Mam 27 rokov a s priatelom sme spolu 8 rokov. Mali sme to vselijake, kedysi som mu prisla na neveru a nie len jednu (realnu fyzicku ale aj tu virtualnu). Asi uz teraz krutite hlavou a hovorite si ze by ste ho poslali kade lahsie. Neslo to, vyjasnili sme si to a ostali sme spolu. Naozaj nam bolo krasne, vsetko v poriadku, sprava sa ku mne uplne perfektne, je pozorny, mily, uplne iny ako kedysi. Ja som mu zacala opat 100% doverovat aj ked to bolo tazke.
No stala sa taka vec...nie som uz ani z daleka chorobne ziarliva, nekontrolujem ho a nespovedam ho. Ale cez vikend som u neho spala a rano ked som sa zobudila som na chodbe zazrela jeho mobil a tak sa mi rozbusilo srdce, mala som nutkanie tam nazret ale vykaslala som sa na to. No nedalo mi to a vratila som sa a na zamknutej obrazovke mal spravu od nejakej baby ze ten piatok musela dospat. Ja som do jeho mobilu nesla. Moj priatel bol vonku v piatok s kamosom a pravdepodobne nie sami ako mi tvrdil. Cely den som bola myslienkami inde az vecer mi to uz nedalo a spytala som sa ho ci si pise s nejakym dievcatom. Povedal ze nie. Asi 10 minut dookola som sa ho pytala ci si s niekym ani len par viet neprehodil a prisahal ze nie. Nakoniec som pritvrdila ze chcem vidiet jeho mobil ze stale mi hovori ze sa do neho mozem kedykolvek pozriet tak chcem teraz. A tu nastal problem. Nechcel mi ho dat, potom ked sa v nom zacal hrabat som k nemu priskocila a ho sklopil ze mi nic neukaze. No videl ze uz mi dochadza trpezlivost a ukazal mi ho len tak narychlo a tam tolkoooo sprav od dievcat ktore obaja pozname. Nie sme kamosky ale sme z rovnakeho maleho mesta. Pisal aj o mne ked sme mali problem ze je to na nic a oni strasne pozorne a ochotne mu chceli pomoct. Je to pre mna neprijemne, ponizujuce. Nestalo sa to prvykrat. A citala som naozaj hrozne konverzacie ako ma popieral a pod. Ale myslela som ze uz je to za nami, sme dospeli a dokoncujeme zariadovanie nasho bytu do ktoreho sa mame do mesiaca stahovat. Dookola mi opakuje ze ja som jeho zena, chce byt so mnou do konca zivota, tesi sa na spolocne byvanie, ze ma chce za manzelku a chce so mnou deti. Ach zeny on mi tvrdil ze si s nikym nepise. A mne by to nevadilo ale tie konverzacie nie su typu ahoj ako sa mas? A prehodenim par viet a konec.
Absolutne neviem co robit. Velmi ho milujem ale je to pre mna ponizujuce, trapne ked za 8 rokov robi tie iste chyby. Ja viem ze ma miluje ale ako keby som mu nestacila a potrebuje si mastit ego u inych. Najhorsie ze mne aj vela ludi hovori ze ked ho kdesi stretne ze je to taky frajerik a len namotava baby. Viem ze urcite po precitani si kazda povedala nech sa s nim rozidem ale je to tazke. Ak ste si niektora tym presla viete o com hovorim.
Dakujem za vas cas a reakcie.

oldman50plus
28. jún 2017

@0silvia0 Zase aby sme boli objektívni zrejme to mal v scenári a pravdepodobne to bolo nalinkované, to si nemysli ani náhodou že tam rozprávajú spontánne čo ich práve napadne, voľnosť majú len v tom že sa to neučia naspamäť ale "gajdlajny" čo hovoriť sú prísne, ak sa to nepodarí ide sa znovu...

ostorha
28. jún 2017

@marusia12 podla Jozefa Jonasa citala som v Tajenkach zivota ludia ktory prezivaju v sexe velmi hlboke intenzivne zazitky si instinktivne tu svoju intimitu ovela viac chrania a ,,nepodelia,, sa o nu s hocikym ako ludia ktory su v sexualnej oblasti vlazny.Pre mna to znie ako dost logicke vysvetlenie pre ,nevery,promiskuitu atd...

marusia12
28. jún 2017

@zltyslonik Možno je nepochopiteľné, ale je veľa ľudí, čo vzťahy nechcú. Neznamená to, že je ten človek plytký, ako to tu omielate tri strany. Ono to tak chodí... matky na MK a muži manželia na pokeci... a koľko ich tam vyplakáva, ako ich manželky nevedia pochopiť... vďaka, radšej sama ako takéhoto idiota na krku.

andra77
28. jún 2017

@0silvia0
nechcem sa ho zastávať, ale raz bola aj o tom debata, jednoducho to má v zmluve, že musí hovoriť po česky, ak moderuje program, ktorý si to vyžaduje...) ináč nám raz rozprávala manažerka, že jej syn bol na dovolenke v Tatrách a na diskotéke sa zoznámil s kočkou z Čiech...jednoducho komunikovali anglicky...😀 je to realita, ,že dnešné deti nerozumeju slovensky a opačne...

dzjanetta
28. jún 2017

@marusia12 neberiem Ti názor, ale tieto štúdie už skoro na všetko sú a stoja za H.VNO..realita je úplne iná..
..sa teším kedy prídu: kolko krát ide priemerný človek na WC s nižším intelektom a koľko krát ide inteligentný človek?..neber si to osobne, to je moj názor na tieto štúdia a výskumy😉

0silvia0
28. jún 2017

@oldman50plus no nechci mi povedať, že keby to osobne nezažil, že by bol ochotný takúto debilinu trepnúť do éteru. Ja neviem komu toto bolo smiešne, ale mne sa zdvihol žalúdok nad takouto jeho prezentáciou... odkedy sa považuje stretnutie na potratovej komisii za vtipnú historku?

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
marusia12
28. jún 2017

@ostorha ale je rozdiel sex a sex, že jo? Človek, ktorý dokáže pracovať so svojimi energiami ho prežíva inak ako roboš na lešení, ktorý si sexom uspokojuje len svoj prvotný pud. V tom je rozdiel... čiže všetci manželia, hľadajúci len sex na pokeci sú vlastne mrzáci, rovnako tak dlhodobo opálený spoluobčan. Práve umelci... a hovorme prosím o skutočných umelcoch a nie o prechlastanom Kramárovi 😀 majú vysoké vnímanie energií. Sama som sa rokmi paradoxne dopracovala k tomu, že radšej sama, ako s idiotom na krku, ktorý si prvotne uspokojuje svoje prízemné potreby bez toho, aby v sexe hľadal vyššiu myšlienku. O skutočnom sexe bohužiaľ môže hovoriť veľmi málo ľudí.

marusia12
28. jún 2017

@dzjanetta Tie štúdie dlhé roky vypracovávali napr. v Rusku, kde sa venujú podprahovým energiám, vnímaniu a pod... či ty čítaš nejaké štúdie v Novom čase je tvoja vec. Pátraj inde. Odporúčam autorov: Veličko,Saveliev a pod... potom môžeme hodiť reč 😀

ostorha
28. jún 2017

@zltyslonik Ty si expert tie tvoje komenty zase som si cvrkla ja furt rozmyslam kde sa v tebe berie tak nespecificky humor pre zenu.Tu na MK si rarita,ale mne sa to paci,tvoj manzel musi byt vysmiaty clovek ked s ním takto debatis.

marusia12
28. jún 2017

@zltyslonik nuž.... odborne sa im hovorí "karmaenergetický upír, tzv. skupina zombie" Najnižšia skupina psychologického vývoja, uspokojujúca svoje prvotné stupne... práca, strava, bývanie a sex. Viac ich nezajíma, nemajú na to intelekt. Jednoduchšie povedané, prvákovi piatacke učivo nevysvetlíš.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
oldman50plus
28. jún 2017

@0silvia0 Ja by som to nepovedal práve vtedy ak by sa mi to skutočne stalo, rozhodne by som to neprezentoval pred miliónmi. Kým herec má v scenári veci s ktorými nesúhlasí a nezamýšla sa nad nimi.

sardinka336
28. jún 2017

@marusia12 aaale nerozpravaj....roky si mu sex odopierala tak si to musis niečim omluvit a hrat to tu na vyššie energie a ,,kokociny,,...takze radšej sama ako večne hladat v sexe problém...problém si bola aj ty a nie maly. Ale tak on je idiot. Mozno...ale ty si mu šlapala riadne na päty.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
28. jún 2017

@oldman50plus pýtali sa ho na to, nepoprel to...

marusia12
28. jún 2017

@sardinka336 to si chcela písať asi inej, že jo? Chápem, že je pre niekoho ťažké pochopiť, že sa pri sexe dá aj niečo iné prežívať... ja som sa nikdy nevyjadrila, že som mala doma idiota. Len som dospela k názoru, že radšej sama... dnes do tohto štádia dospeje každá druhá žena nad 40, ktorá už odmieta doma robiť slúžku a animátorku, zatiaľ čo chlapík sedí na pokeci. Ja som tento problém v živote nikdy nemala a som rada, že ma to obišlo a že som mala možnosť prežiť niečo iné. Určite nie som sama a veľa z Vás vie, o čom hovorím. To, že ty niekomu doma lezieš do mobilu je tvoja vec, rovnako tak je tvoja vec, ako prežívaš sex a čo z neho máš. Hodnoť len seba a nie iných, evidentne netušíš o čom hovorím.

sardinka336
28. jún 2017

@marusia12 neklam....az sa ti z ,,uby práši,,....viacerí pisali ze si len otočila kabat milá marietuska...

marusia12
28. jún 2017

@zltyslonik neuprimne mi naložila? Aha.... 😀 No dobre... tak mi naložila 😀 Tak dievčence, šupky k hrncom, skontrolovať manželom telefóny, roztiahnúť nožky a ďalší krásny deň za Vami... najhoršie na tom nie je ani tak to, že tak žijete ale to, že vám vôbec nedocvakáva, ako ste mimo a ako ani zčasti nechápete, že existuje aj niečo iné. Tak dikes za pokec, idem sa vyplakať do kúta, ako ste ma tu znemožnili 😀

salfusco
28. jún 2017

😀 😀 to je tá,ktoru mam na mysli?
@sardinka336

ale stale mi nepovedala,ci je pekna..cakam na to už asi pol roka,ci kolko 🙂

dzjanetta
28. jún 2017

@marusia12 jasné, ved Ti píšem, že to nemáš brať osobne.😕..bože hádať sa treba vždy a o všetkom... a ja nepotrebujem pátrať..

sardinka336
28. jún 2017

@salfusco...ak mas na mysli marietusku, marisolu tak ano ta...

marusia12
28. jún 2017

@sardinka336 viacere? Daj konkrétne mená, ktorá ma tu pozná osobne a prípadne ktorá o mne aspoň vie, koľko mám prípadne detí 😀 Ani jedna 😀 Dobrá tragédia, čo? Zatiaľ čo stačí pozrieť iným na nástenky a tam sa dočítaš o nich všetko, dokonca tu bez hanby vešajú aj to, že od chlapa čosi chytili a ešte si tam aj zavesia svoju fotku. To už je skutočne iný level debility. Prípadne vedia pobaviť aj životné problémy v otázkach: ako sa varí mrkva? môžem tankovať ako tehotná? ako kosíte pod trampolínou? Nie nadarmo sa MK považuje za liaheň debiliek a nie nadarmo sa sem chodia ľudia rehotať. Skutočná studnica zábavy. Tak čau a nazdar... uff, ale ste mi dali 😀

marusia12
28. jún 2017

@dzjanetta Neberiem to osobne 😀 Je mi to úprimne jedno, ja si prežívam svoj život a iné zas svoj. Starať sa totiž o životy iných nie je nič viac ako nuda vo vlastnom živote. Tak čau a pekný deň aj tebe... 😀

lahela
28. jún 2017
sticker
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
sardinka336
28. jún 2017

@zltyslonik ved nech kludne pokracuje, o to pokoj...ale nech neklame...nech povie na rovinu ako to bolo. Ludia nemaju problém ked niekto povie pravdu, ok, spravila som chybu ale ked niekto klame. Ludia vzdy ocenia uprimnost... ...toto je priliš maly virtuálny priestor na to aby sa len tak zmenil nick a ,,jedeme dál,, a vymyslam si ,,novy zivot,,. Preto ja stale hovorim, neverte všetkemu čo tu kto piše, delte dvoma a vynasobte....si predstav ze niekto tymto komentom veri...iste sa taky najdu a pritom za tým je niečo uplne ine.

marusia12
28. jún 2017

@zltyslonik určite zlatino, určite 😀 To skôr manželia zakladajú nové na pokeci. Veď aj tutohľa chlapča s nickom salfusco... prišiel onanovať na MK, lebo na pokeci ho už poznajú, tak si sem rovno zavesí 4 fotky a dúfa, že tu nejakú svojimi múdrami klofne... že je to tak? 😀 To už musí byť iné zúfalstvo, keď vleziem na ženský web, vyhodím si sem 4 fotky a hádžem perly ducha.... nejaká úchylka asi... a aj tuším aká 😀

obsadenemeno
28. jún 2017

@sardinka336 zeby marusia bol piaty nick? Ja som zatial zachytila len styri u nasej mariny/marisoly/tinuskymartinusky/marietusky....... mne sa nezda, ze je to ona.....