Priateľ začať kupovať a meniť Pokémon kartičky
Ahojte, moj priatel ma 32 a cez vikend si kupil pokemon karticky a dnes cez obed ide za kolegom ze si ich idu pomeniť. Ostala som kukať ako puk, ja som myslela ze pokemon karticky zbieraju deti do 10 rokov alebo tak cca, su moje vyhrady opravnene alebo nie? Pride mi to detinske a ze by sa miesto toho mohol venovat niecomu zmysluplnejsiemu.
@h2 OK. tak ho karticky prestali bavit... nie je to kvoli veku. Potom ale nechapem preco si to uviedla ako priklad do diskusie, ohladom nevhodneho zberania karticiek vo vyssom veku. Potom aj plysaky alebo hocico ine moze clovek zberat ci vyuzivat na hranie az kym ho neomrzia...teda do nekonecna 😉
Ja mam tiez taku "detinsku" zalubu, rada pozeram animovane filmy, take tie "rodinne" co by sa teoreticky mali pozerat s detmi, ale ja si to pozeram sama, milujem hlavne tie s temou vianoc. Alebo aj hrane vianocne filmy. Viem asi by som mala pozerat iba dospelacke filmy, nehovorim ze aj tie nepozeram....len tam nesmie byt vela napatia a hlavne ziadne nasilie. No tak, kazdy sme nejaky. Kym to nikomu neublizuje...
Ja hrávam magic. Tiež karty, tiež sa vymieňajú. Môj najlepší kamarát Warcraft - rovnaké. Nevidím dôvod prečo by to malo byť takto krásne degradovane. Ži a nechaj žiť. Ak sa ti to nepáči, očividne nie je práve najlepšie, že ste spolu. Ak to dokážeš zobrať a tolerovať, super si na ceste k normálnemu vzťahu
Ja mam slusnu zbierku lega v ktorej mam vela penazi. Nie je to lego, ktore sa predava bezne v Draciku. A keby som ho predala, tak ho predam so znacnym ziskom aj ked som to nekupovala za ucelom zisku, ale pre radost. Povazujem sa za celkom normalnu, aj ked som AFOL. Rovnako tak niekoho potesia pokemon karticky alebo zbieranie hocicoho ineho.
@negymama ja sa hlásim k závislákom Disney 😀
Môj syn má 24 a hrá okrem počítačových hier aj stolové. Minule išiel na turnaj a asi dva týždne si lepil vojačikov a iné rôzne postavičky na hranie. Potom ich aj s dcérou maľovali. Mala som z toho srandu, ale vždy som si povedala, že je to stále lepšie ako by chlastal alebo chodil do herne. Pokemonove kartičky vedia byť aj vysokej hodnoty, zberateľské kusy. Možno dúfajú, že na tom raz zarobia.
Každý na niečom ulietava, toto je také milé 🙂
Pozri na CardMarket a najdi si napr. skupinku na FB, uvidis ake ceny tam bezia, nie je to len zabava pre prvy stupen ZS 🙂
ženy už sa zobudte.. chlapi to su večné deti ! 😀 jediné čo dorastie je ich vyska a ... 😀 moj je sice uz zrely muž, ale ked sa bavíme o Fife, tak skače 3 metre štastím, stačí mi o´ho vidiet ked spi, jak babatko s vankusom v naruci 😀 a je to všetko krasne, že ma svoje zaujmy, nic mi na nom nevadi ani keby si pokemon karticky vymiena mi to nevadi, hlavne ze ma ako ventilovat hlavu a ze je zdravy a zivy 🙂
baby, žiť a nechať žiť... toto je fakt neškodná záľuba
Pokiaľ bude len vymieňať,nech mení,ale ak ich začne aj kupovať,to už nebude v poriadku
@brezza očividne netušíte o čom píšem,tie kartičky čo majú v Draciku alebo v iných hrackarstvavh sú jedna vec,ale tie čo sa dajú kúpiť na burzách sú druhá vec,...mne to je jedno,len skúste zistiť koľko môžu niektoré kartičky stát,ja som úplne tolerantná voči tomu pánovi,nech dá do toho hoc aj majetok,
@h2 prefpokladam, ze to malo byt mne, tak ti odpoviem. Ano som tolerantna co sa zalub tyka. Tak ako som uviedla vyssie sama mam celkom velku zbierku draheho lega, tak asi by bolo odo mna pokrytecke nieco take zakazovat muzovi. A ako som povedala, musi tam byt dohoda kolko sa do toho investuje a ziadne tajnosti. Keby som sa rozhodla, ze uz to nechcem predam to so ziskom hned.
@oonnaganamakusai neviem, ja sa v tom prilis nevyznam. Ale mame doma aj nejake stare karticky, z cias, ked este ficali pokemoni u nas (u mojich mladsich surodencov) a vraj nejaka z tychto je vzacna. Ale ktovie, nedavali sme to nikomu hodnotit, len googlu a synovcovi s neterou 🙂
@brezza Možno bolo, ťažko povedať. Ale ja už mám celkovo z tejto diskusie pocit, že ja som tu jediná mimo a všetky to považujú za úplne super a tešili by sa. Hlavne mi hlava neberie názory, že ak by nekupoval kartičky, tak by zaručene musel chlastať, mať milenky, či hrať automaty. Ako keby nič okrem toho neexistovalo.
lepsie ako keby sa prezliekal do zenskych siat 😉...kazdy clovek potrebuje nieco,co mu nedovoli stat sa naplno dospelym-cize nudnym sucharom bez fantazie...kazdy by mal robit nieco nezmysluplne...a hned by bolo okolo ovela viac stastnejsich ludi...mimochodom,mam ruzovo-fialoveho jednorozca a neviem sa dockat filmu barbie..nechci vediet kolko mam rokov😂...

@zejdlikova neviem ja si to dobre nepamätám už ale viem že sa zbierali 😀 mama zbierala servítky. Len tuším že všetko povyhadzovala 😀 ja keď som bola malá som zbierala časopis Macko Pusik 🤣🤣🤣