Priateľa raz vypisoval iným ženám. Problém je, keď ich osobne stretneme
Ahojte, už som tu raz s týmto bola 😐 priateľ raz vypisoval iným ženám.. strašne mi vadí, keď ich stretneme... Hneď sa mi to všetko vráti do hlavy.. Celá ich konverzácia... Dnes sme jednu stretli keď sme išli autom okolo.. Nevydržala som a začala som mu hovoriť, aha kto ti ide... Veď si povedal ze je pekná nie??? On nepovedal nič.. Hlavu dal bokom.. myslíte že sa mu fakt paci?? Mohol povedať že nezaujíma ma není pekná či?? Nepovedal nič 😭 keď sme išli naspäť z obchodu, stretli sme ju opäť.. Odbočil išiel radšej druhou stranou vraj aby ma nepočúval. Nechcem od neho odísť len som sa asi potrebovala niekomu vyrozprávať 😐 s nim sa totiž nebavím ako som si na to zas spomenula, tak sa mi tak znechutil ja neviem
@rodinka on to zjavne ľutuje a hanbí sa za to. Teba miluje. A ty mu stále nevieš odpustiť. Žiarliš a rýpeš sa v predstavách on ona, on iné, on klamár, on nemiluje ma, on urobi to zas. Tieto tvoje myšlienky a pocity sú normálne. Keby si ich nemala tak ho asi nemáš rada. Ale nie je normálne aby si sa týmto trápila roky. Odpustenie nie je ľahké a vyžaduje si zabudnutie. Fráza typu odpustíš ale nezabudneš nie je pravdivá. Odpustenie je zabudnutie. Proste raz stretnete tu ženu a ani si na to nespomenieš. Alebo spomenieš ale sa na tom zasmeješ a povieš si, ako dobre že ho mám že sa mame radi. Odpustiť sa dá len to potrebuje čas a neživiť nepomahajuce myšlienky. To že si mu povedala - tu ju máš a pripomenula si mu to je hlúpe. Ale je to normálne v čase, keď to zranenie spracovávaš. Proste aj on sa musí zmieriť s tým, že to ešte nejaký čas potrvá a ty budeš zlá. Nepríjemná. Nemôžeš to v sebe dusiť tie zle pocity. Ale ani ich živiť. Ber to zranenie od neho ako zlomenú nohu. On ti ju zlomil a to vie nasrať. No tak sa hnevaj. Ale ten hnev by mal chladnúť. Ak nebude tak niečo robíš zle. Pravdepodobne prikladáš do toho hnevu polienka ďalších vymyslených konštrukcii. Hlava dokáže vymyslieť úplne hlúposti. Tvoja úloha je tie zle myšlienky včas rozpoznať a odmietnuť. Nerozvíjať ich ďalej. Napríklad: stretnete tu ženu. Pripomeniem mu to. Lebo sa inak nedá. On sa otočí a odvráti zrak. A tu začne tvoja hlava vymýšľať takéto konštrukcie: prečo odvrátil zrak? Určite preto lebo s ňou stále niečo má a boji sa že sa to odhalí. Toto je len výmysel tvojej mysle a je to domnienka, hypotéza. Ako napríklad to že na Marse sú Marťania. Môže to byť pravda? Môže. A je to pravda? Nie je. Môže byt pravda že ťa podvádza? Môže. A ma význam tuto vetu v mysli rozvádzať? Ak sa touto domnienkou zamestnáš tak sa budeš trápiť. A realita bude taká ako s tými Marťanmi. Nechaj Marťanov na iných a neveru tvojho muža na iný zivot v inej galaxii. Ty si tu a teraz on je tu a teraz. Kde máte problém? Len v myšlienke. Čo pomôže problém odstrániť? Nemyslieť. Príprav sa na to, že myšlienka sa vráti, ale ty ju pekne znovu pozdrav a povedz jej - choď si ďalej. A ona odíde. Mysli na to aký je tvoj muž dobrý ako ste boli na výlete a ako sa k tebe správa. Postupne spozoruje že tie žiarlivé myšlienky prichádzajú menej často a rýchlejšie odchadzajú. A hlavne že už na ne sa nenabaľujú ďalšie myšlienky a konštrukty. To je znak že sa uzdravuješ aj ty aj váš vzťah. A propo: vzťah. Mysli viac naň ako na tú zlomenú nohu. Budujte ho spolu aj vtedy, keď to nejde, keď tie zle myšlienky stále dobiedzzajú. Proste choďte do divadla choďte na výlet víkendový pobyt urobte si fajn aktivity a skutky. Aj keď sa ti nebude chcieť a na tom výlete stretnete nejakú tu ženu a znovu ti vybehnú myšlienky. Možno vam to pokazí zvyšok výletu možno nie lebo tu myšlienku pošleš ďalej. Ale aj keď sa zvyšok výletu polazí, to dobre z neho ostane. Pochopíš a zistíš neskôr. Len to robte. Je to overený spôsob. Ver mi.
Nechces od neho odist ale otlkat o hlavu mu to budes stale 😀. To co je za logika? Bud si sa rozhodla mu to odpustit a dalej sa v tom nerypat alebo by si mala od neho odist. Ci akoze, co ta pri nom drzi? Aby ta on neposlal do riti, ked budes do neho stale rypat. Ja chapem, ze ta to sere ale musis si to v sebe ujasnit. Ze s nim chces ostat a veris mu, ze sa to uz nezopakuje a hodis to za hlavu alebo sa rozíďte, lebo neustale vycitky vo vztahu su cestou do pekla...
@denden77 no a
@andreafa preco by staršia žena neriešila??
@zdenkastanka prečo by mu verila keď vypisuje iným...
@gertrudaosem ano, chapem, cize ked tam budu stale nejake pochybnosti a stale to bude otvarat a vrtat sa v tom tak naco je dobry taky vztah ?ocividne mu nebude veriť uz na 100% ... tak akoze co teraz?načo sú spolu .este raz sa opakujem vzajomna dôvera je velmi dôležitá vo vztahu.

Neveríš mu, tak naco si s nim ?ved dôvera je najdôležitejšia vo vztahu...zbytocne sa trapis .