icon

Priateľka mi zatajila, že bola vydatá

kifel
6. feb 2017

Ahojte neviem ci mi niekto poradi ale rad by som sa spytal, sme dva roky spolu z priatelkou a dnes pri upratovani roznych papierov uctou som nasiel obalku kde bol sobasny list mojej priatelky a nejakeho egyptana aj z datumom sobasu aj miestom sobasu. Datum tam bol 2011 a na dalsich papieroch bolo pisane po grecky s datumom 2015 list bol doruceny na nasu spolocnu adresu s priatelkou som od roku 2013 mam sa jej priznat ze som to nasiel lebo ona mi nic nepovedala dakujem za kazdu odpoved

Strana
z3
obsadenemeno
7. feb 2017

@kifel no tak si sa jej na to opytal?

kifel
autor
7. feb 2017

Dakujem vsetkym za ich nazor ale vidim ze poniektore zeny vidia chlapa len ako pri pive sedi a rozobera skamosmi svoje problemy ja som chcel pocut nazor prave zien na tuto situaciu ktoru som mal ale asi niektorym vadi ze aj chlap moze mat problemy a potrebuje poradit a z vlastnych skusenosti mozem povedat ze niekedy neznamy ludia poradia viac ako vlastny to ze som si vybral prave toto forum je cisto len nahoda ziadne blogy sa nechystam pisat a ani nie som zena ktorej utiekol muz a taktiez ak by som niekomu poslal na prelozenie papiere tak isto neukazem prave mena zas az tak naivny dovercivy nie som

obsadenemeno
7. feb 2017

@kifel no ale tak opytal si sa jej na to?

kifel
autor
7. feb 2017

Ano opytal teraz

obsadenemeno
7. feb 2017

@kifel no a? nenatahuj nas.... 😒

tajka1986
7. feb 2017

@kifel mam cakat ci mam ist spat?

kifel
autor
7. feb 2017

Momentalne sa o tom bavime tak moc sa mi tu pisat neda teraz

katriss
7. feb 2017

Na druhú stranu, ktorý chlap by sa utekal kamarátom sťažovať, že žena s ktorou už dva roky žije, bola/je vydatá za nejakého Araba. No neviem....To už fakt by skôr hľadal niekoho anonymne na fóre, kto mu napíše: neboj , ja som to zažil/a, nerob si z toho hlavu, nič to pre ňu neznamená, možno s ním ani nespala, to bolo len pre peniaze. Takto by chlap zmýšľal. Každopádne zaujímavá téma.

0silvia0
8. feb 2017

@kifel napíšeš aj rozuzlenie?

lubkavargova1
8. feb 2017

@kifel no ved dobre, ked to nie je fake profil tak neni...mne je to suma-fuk. Len je to trosku divne. Je pravda, ze velakrat iny pohlad ozrejmi situaciu inak...no na fakte aj tak nic nemeni, ze sme zvedave na tu pointu tvojej drahej

Strana
z3