Priateľov účes
Ahojte baby, viem že v tejto dobe majú ľudia väčšie problémy ale budem rada ak mi nejaká z vás poradí. S priateľom sme spolu už dlho a vždy keď niečo chcel spravila som to. Myslím veci ako že som si kvôli nemu vybrala piercing z nosa čo som mala 8 rokov lebo sa mu nepáčil, zafarbila som sa na rysavo a potom aj na blond lebo sa mu to páčilo a proste vždy som sa snažila vyhovieť. Priateľ mal vždy pekne dlhšie blond vlasy. Proste milovala som jeho vlasy a dneska si ich len tak to dňa na deň úplne vyholil. Totálne otras. Keď som to videla myslela som si že sa psychicky zrutim a strašne sme sa pohádali. Prosím vás poraďte mi ako sa s tým mám vyrovnať.
tak ale tu dobra rada neexistuje. ako ja neviem, je mozne, ze by ma to trapilo, ak by sa mi to nepacilo, no nie je to podla mna vec, pre ktoru by sa mali dvaja ludia rozist, ved vlasy dorastu
mne sa paci muzova brada a on obcas (hlavne v lete), za by si ju oholil, ze to je menej starosti ako to upravovat atd., na to mu zvycajne poviem, ze dobre tak aj ja si konecne prestanem holit nohy, lebo vsak tiez menej starosti a kupovidu nikdy si potom tu bradu neoholi 😂
autorka isto sa s nim nerozchadzaj, len mu povedz v klude, ze ta to to zaskocilo a ze sa ti to nepaci
chlapi by sa o ucesoch mali radit so zenami :D lebo to moze takto dopadnut a v principe sa ti ani necudujem aj ten moj keby sa da ostrihat uplne na koleno ako sa hovori, asi odpadnem.
Je zima, môže nosiť čiapku...alebo mu kúp pod stromček parochňu. Neboj vlasy dorastú.
Mňa manžel s inými ako dlhými vlasmi nepoznal. Teraz som úplne na krátko. Nadšený asi nie je, ale veď narstú opäť
Teraz si mi pripomenula, kamošovi som hovoria raz, nech mi podstrihne vlasy, take po pas, nech to mam kratšie polodlhe ako sa vravi, a on striha, striha , striha, raz to bolo tam kratke, raz na opačnej strane až som mala vlasy po plecia, ako som sa videla v zrkadle, ja som tak naňho nakričala, myslela som, že bez ujmy neodide domov...alebo kaderničke povieš 10 cm a ona počuje 35 cm...život je veselý 🙂
V potravinách raz jedna baba vyplakavala, ako ju kaderníčka doriadila..ludia su haklivy na svoje vlasy, je to tak
Prečo sa ty menis na niekoho kto niesi? Piercing, vlasy a nabudúce to bude čo?k jeho vlasom sa nevyjadrim

aj ja mám asi bezproblémový život 😅😅 lebo by ma šľahalo, keby muž príde domov s vyholenou hlavou... 👀