icon

Priateľova reakcia

anna1999
6. jan 2016

Ako by ste sa zachovali vy keby vam priatel povedal ze ho uz nemate cakat uvas len kvoli tomu ze som nechcela is snim a jeho rodicmi do jedneho nakupneho centra ...vdaka za odpovede

anna1999
autor
6. jan 2016

@sense to neni moj rok narodenia

iman
6. jan 2016

Keď sa chová takto teraz, vieš si predstaviť ako by to bolo v manželstve? Ani si to radšej nepredstavuj a buď rada keď ta už nebude kontaktovať.

mala_hobitka
6. jan 2016

@anna1999 Pokial nie je po jeho tak sa uraza. To je podla teba milujuci partner, chapavy, schopny komunikacie a kompromisu? Podla mna nie. Podla mna nemilujes jeho ale predstavu ktorou by mohol byt. Lenze on nie je. A nebude len preto ze ty chces. Nebude lebo nechce - keby chcel, davno nemas problem. A kym premyslas ze ty si ta vynimka ktora z blbca spravi skveleho muza do zivota dovtedy budes nestastna. Si urcite skvela, vynimocna baba...ale nie si vynimka. Bud muz je skvely uz odzaciatku vztahu - lebo chce, alebo nie je skvely lebo nechce....a to nezmeni ani zajtra, ani za rok, ani po svadbe, ani po siestom dietati.

Ver mi. On je nedospele dieta - lebo len decko riesi nezhody urazanim sa. Dospeli (ci skor dospelo uvazujuci) ludia si vymenia nazory, zdovodnia ich a najdu kompromis, ktory vyhovuje obom. Hovori sa tomu partnerska komunikacia - zaklad vztahu.

gviera
7. jan 2016

@anna1999 Si ešte taká mladučká! Nie si ešte zrelá na vážny vzťah, o tvojom drahom ani nehovorím - decko. Šup ešte do školy na VŠ, na zahraničný výmenný pobyt... - uži si študentský život, spoznaj aj iných chlapcov a porovnávaj. Netreba sa hneď na prvého chlapca zakvačiť.

ena70
7. jan 2016

@anna1999 počuj, keď tu žmurkáš nad "dieťaťom" ja len dúfam že to tvoje "snaží sa" nie je cestou ako si priateľa udržať!!! lebo ver mi, to, že otehotnieš nie je zárukou že pri tebe ostane a vezme si ťa! zvlášť v takomto veku 18 rokov!! on ešte potrebuje spoznávať a užívať si, nieto sa zavesiť jednej na krk a ostať s ňou! ti garantujem že viac ako 50% chalanov by ťa nútili si to vziať a ak nie, radšej by ostali doma pri rodičoch, veď čo mu chýba?? mamahotel je super, mama navarí, operie, ožehlí a on si spokojne chodí kade tade. ak si myslíš že dieťa vás dvoch udrží pokope, si naivná!! 😠 ... pusti ho k vode a mysli radšej na ďalšie vzdelanie a nie sa v 18-tke zavesiť na nejakého nevyzretého jedinca a urobiť si s ním dieťa...

maria1989
7. jan 2016

@romanovic ? 😀 😀

drotenka
7. jan 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

ste este asi mladi na to 🙂

anna1999
autor
7. jan 2016

@ena70 o mesiac bude mat svoj vlastny dom tak ze .. A mimochodom to snazi sa je stoho dôvodu lebo ja nemozem mat deti vies .. Nerozkrikuj sa tu ked nikto sa ta nepytal na nazor dietata aj keby som bola tehotna to je moja vec nikdy by som ho nedala od seba prec .. Ani nic take .. Nenavidim takych ludi co kometuju to co nemaju a pritom otom nic nevedia .. Pa pa 🙂

cacianka
7. jan 2016

si jedna nezrelá, nevyspelá baba, podľa tvojej témy, ale aj podľa reakcií na odpovede,
chceš čítať len to čo sa ti páči a ked ťa baby upozorňujú na možné problémy v časovom slede ktoré môžu nastať, reaguješ ako urazená soplaňa. chod sa hrať s bábikami , alebo čakaj na toho nadutého, rozmarného chalana s domom, asi ste si súdení. vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá. jeden lepší ako druhý.
obaja ste nezrelí sopliaci a ak sa ti nepáčia odpovede zrelých a rozumných žien, choď na nejakú stránku pre puberťákov, na túto stránku si ešte nedozrela.
a kľudne sa na mne vybúr - od teba nič nečakané.

veronikazadana
7. jan 2016
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

si mlada este budes mat kopu takych priatelov

ena70
7. jan 2016

@anna1999 a co ked bude mat vlastny dom?? mame sa akoze vsetky tu pokakat alebo co?? tak ma zazobaných rodicov... uz chapeme preco sa ho drzis zubami, nechtami. chcela si rady od skusenych a zrelých zien... mas len 18, tak nevynasaj sudy !! ja mam tolko ze by som ti mohla byt matkou, ale taku nevyzretu a hlupu dceru by som isto nechcela!! ukazujeme ti tu na vsetky uskalia, co sa tyka buducnosti aj dietata... tak tu teraz nemavaj nad nami skusenymi nejakymi recami ci mozes mat alebo nemozes... este si nezrela, tak nikdy nevies co sa stane... kolkym takym sa to uz podarilo... ty chces fakt pocut len to co sa ti paci, ale zivot je moja draha o inom. a ten chalan kedze bude mat vlastny dom, tak si isto bude môct vyberat..a s takou co si pohadzuje ako s handrou, tak taku si isto nevyberie. no a teraz pod do mna ty nezrele hlupe decko!!

mysicka36
7. jan 2016

@maria1989 chce sa z tebou rozísť, len nemá gule na to to priamo povedať.
Ach deti....

Inak moja zlatá keď som bola v tvojom veku tak sa o mňa chalani bili a nie aby som ja riešila čo a ako môj frajer povedal. Ufff tak na to som sa ja nenarodila. A toto by si si mala aj ty povedať. Potom si hladaj chlapa čo ťa bude chcieť a nadbiehať ti. Nie kkta čo ťa ponižuje.

A vôbec... úlohy si si spravila, naučená si? Viem, že sú prázdniny ale blíži sa vysvečko tak aby si nenachytala zlé známky. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mysicka36
7. jan 2016

@maria1989 prepáč, zmýlila som si nick 😖
myslela som @anna1999

ena70
7. jan 2016

@anna1999 a kde tu bola rec aby si si ho dala pripadne vziat??? ja som nic take nenapisala...tak ma citaj pozorne!!! ja som napisala to, ze ten chalan by sa isto na teba vykaslal, lebo ktory 18-rocny chalan sa uz len hrnie do kocikovania a vsetkych tych starosti??? ZIADNY!!

anna1999
autor
7. jan 2016

@ena70 vyprosím si aby ste omne tak hovorili prešla som si neľahkym životom aj ked mam len 18 no čo som prežila ja pochybujem že ste to prežili vy .. tak laskavo nenadavajte ,, ale asi ani nič ine neviete ,, a niesom stych čo vidia chlapca že ma dom tak hned sa idem k nemu nastahovat !!!!

anna1999
autor
7. jan 2016

@ena70 len že on to dieťa chce ..ale ja ho nechcem tak skoro ;)

ena70
7. jan 2016

@anna1999 ty si zacala s urazanim, a to si ja nikdy nenecham!! navyse od takej mladej zaby! ty dievca moje zlate ani len netusis cim vsetkym si museli prejst tu niektore zeny, opakujem zeny!! nie dievcata ktore este len zacinaju!!

anna1999
autor
7. jan 2016

@ena70 ja som začala ? :D :D ... nikoho som tu neurazila ;)

mysicka36
7. jan 2016

@anna1999 netrep tu do vetra že chce s tebou dieťa. Veď ti jasne dáva najavo že ťa má v paži. Je mi ťa lúto, budeš to mať v živote ťažké 😒

ena70
7. jan 2016

@anna1999 go back to your dolls baby.... asi takto by som to zhrnula...

anna1999
autor
7. jan 2016

každý ma svoj osud .. ja som iba chcela vedieť odpoved na otázku a ne odpovede na dieta ... ja viem že je ešte skoro na neho onim som ani nerozmyšľala ... nechapem prečo sa hneď domňa navážate ... či to tu tak býva ? :D

ena70
7. jan 2016

@anna1999 keby chcel to dieťa, tak ťa nepustí k vode len kvôli sprostým nákupom...ty sa už konečne preber dievča zlaté... ved ti vravím že si tebou pohadzuje ako chce ... toto sa nám tu zrelým ženám nechci nahovoriť!! ok... čítaj si len to čo chceš a buď ďalej taká naivná...ale ďaleko nedôjdeš týmto smerom... ako tu jedna napísala v 18-tke sa majú o teba chalani trhať, a nie ty sa niekomu doprosovať...ale asi vidia aká si tak sa netrhajú... rozmýšľaj o tom...

anna1999
autor
7. jan 2016

@ena70 ved v pohode ja beriem vaše rady na vedomie ,, niesom stych ktore chcu čítať len to dobre

timikaj1
7. jan 2016

@anna1999 Neviem, ale asi mi ušlo , prečo sa rieši dieťa?Nezbadala som v diskusii, že by si to bola niekde spomínala...Ja po mojich skúsenostiach tu na MK Ti dám radu- Všetko , čo tu napíšeš môže byť( a aj bude )použité proti Tebe... Takže tak, môžeš si prečítať rady, urážky si nevšímaj, ale v konečnom dôsledku je na Tebe, čo spravíš...Ale podľa tvojho opisu viaceré ženy usúdili, že by to nebolo dobré pokračovať vo vzťahu, keď už teraz sa priateľ takto správa...Možno časom dospeje, ale niektoré vlastnosti sa nezmenia, dokonca zvýraznia,keď sa človek pred druhým prestane hrať na lepšieho akým je... Ja Ti prajem veľa šťastia a dobré a zodpovedné rozhodnutie...

anna1999
autor
7. jan 2016

@timikaj1 dakujemm velmi pekne , už som nato prišla ,,, človek chce len radu a riešia sa tu úplne ine veci

timikaj1
7. jan 2016

@anna1999 😉

alaguema
7. jan 2016

@anna1999 Ak ti povedal, že je mu jedno, či s ním budeš, alebo nie, tak asi je mu to jedno. Existuje malá nádej, že to povedal v afekte, ale ani to by nebola žiadna výhra. Ťažko ti niekto v tomto poradí. Ty by si mala cítiť, akú rolu vlastne v jeho živote hráš. Si dobre vycvičený psík, ktorý má poslúchať a ak odmietne poslušnosť, tak to dostane patrične pocítiť? Lebo tak to podľa toho, čo píšeš, vyzerá. To nie je láska, dievča. To je rozmar nezrelého sopliaka, ktorý si potrebuje niečo dokazovať a teba k tomu iba používa.

anna1999
autor
7. jan 2016

@alaguema vdaka za odpoved

macamac
7. jan 2016

@anna1999 pozerám, že si vcelku kočka 😉 takže núdzu by si nemala
popracuj na svojom sebavedomí, zaslúžiš si partnera, ktorý bude mať k tebe úctu a bude ťa milovať takú, aká si 🙂

a počuj, nie je on škaredší, že ti závidí tvoju vizáž? 😀 😀 😉 to len na odľahčenie 😉

gviera
7. jan 2016

@timikaj1 To o tom dieťati má viditeľné vo svojom profile a pri každej odpovedi - anna1999 "snaží sa".