icon

Priateľova sestra ma nemá rada. Správa sa falošne

24. nov 2020

Ahojte,ako mam prekusnut že priateľova staršia segra ma nema rada a pri každej príležitosti ( ked sme pohadani,vzdy jej to vytrubil) ma ohovori a pritom ked sa stretneme sa tvári ze nič a ze ma ma rada? Ja neviem byť falošná a tváriť sa ok ked viem čo všetko o mne povedala aj v minulosti ked sme nemali dieta.. vraj som manipulatorka ( dokym nebol somnou robil im oddaneho poskoka, vsade vozil mamku a vsetko plnil ako si želali, bol to poslušný bratcek..no teraz má rodinu ( mna a dieťa)tak ma vedelo hnevať ze je taky trulo cicik (30r) .. tak skrz to som zla manipulatorka lebo uz sa tolko nevenuje matke a sestričke... Podľa mna je to ale normálne. Strašne mi vadí ze ho berú ako maleho chlapca nesvojpravneho. Mam v sebe strašnú zlosť, vždy ked zistím zase niečo nové ,co ,, riešila,,... Blížia sa Vianoce a nechcem si kaziť naladu ,viem ze sa uvidíme a zase bude divadielko... Ako by ste sa zachovali vy? Aj mi vadi ze aj priateľ ma ohovára pred nou , ze niekedy vytrubi co je medzi nami, to sa nerobí,he to detinské podľa mna. Nedá sa mu veriť a zdôveriť sa 😒 myslíte ze by som sa mala nejak konkrétne začať správať,? Nejak to zmeniť? Stale to mam v hlave a veľmi ma to žerie

Strana
z4
katkami123
9. dec 2020

Vidím, že si zmazala odpovede. Len dúfam, že si mu nedala čítať diskusiu. Lebo on iba vypení, nezmení sa ani po prečítaní. 😉

mariska1989
9. dec 2020

Niesi sama až na to že manžel má mladšiu sestru . Dôvod prečo má nejakú radi je jasné zobrala som im niekoho kto im dal peniaze hoci koľko na vypytanie, niekto kto im tam bude robiť lebo dotyčná má asi ruky ľavé, keď bola svokra chorá povedala konečne to čo tvrdím že má nemajú radi .povedala že má nemali radi že švagriná huckala ich proti mne .doteraz to cítim tú faloš keď sem tam príde ako sa pretvára a to sme im ,jej toľko x pomahali. Najlepšie je byť sami bez všetkých a bude kľud no vždy sa niečo nájde ...no je normálne že každý potrebuje povedať čo koho trápi .no aké tvojmu musíš povedať že to nesmie nech si nájde niekoho iného na to až sa vykeca a tď ale nie tam mamke a segre keď vie že ťa nemajú radi

Strana
z4