Priateľova sestra ma nemá rada. Správa sa falošne
Ahojte,ako mam prekusnut že priateľova staršia segra ma nema rada a pri každej príležitosti ( ked sme pohadani,vzdy jej to vytrubil) ma ohovori a pritom ked sa stretneme sa tvári ze nič a ze ma ma rada? Ja neviem byť falošná a tváriť sa ok ked viem čo všetko o mne povedala aj v minulosti ked sme nemali dieta.. vraj som manipulatorka ( dokym nebol somnou robil im oddaneho poskoka, vsade vozil mamku a vsetko plnil ako si želali, bol to poslušný bratcek..no teraz má rodinu ( mna a dieťa)tak ma vedelo hnevať ze je taky trulo cicik (30r) .. tak skrz to som zla manipulatorka lebo uz sa tolko nevenuje matke a sestričke... Podľa mna je to ale normálne. Strašne mi vadí ze ho berú ako maleho chlapca nesvojpravneho. Mam v sebe strašnú zlosť, vždy ked zistím zase niečo nové ,co ,, riešila,,... Blížia sa Vianoce a nechcem si kaziť naladu ,viem ze sa uvidíme a zase bude divadielko... Ako by ste sa zachovali vy? Aj mi vadi ze aj priateľ ma ohovára pred nou , ze niekedy vytrubi co je medzi nami, to sa nerobí,he to detinské podľa mna. Nedá sa mu veriť a zdôveriť sa 😒 myslíte ze by som sa mala nejak konkrétne začať správať,? Nejak to zmeniť? Stale to mam v hlave a veľmi ma to žerie
Toto poznam fuuu psych chora zena lipla na bratovi presne toto mame muz ju strihol
Ver mi nie je toto ok, mas dobru intuiciu
Fuu tak z toho by mi inak prišlo zle, keby som toto videla.
90% bab tu netusi o com pises len neguju, musruju, absolutne toto nie je tvoja chyba, ani to nema nic spolocne s tym ako sa ty spravas, keby moj muz sa nepostavi k tomu ako sa postavil utekam kade dalej, aj jemu teraz spatne vsetko zapada..ked som otehotnela pisala do rodinnej skupiny ze si ide na ten termin kupit letenku(nie mne osobne naschval), muz jej potom volal ze prosim?!? Co tu chces robit ved pomahat(podotykam nemame ziadny vztah, nikdy ziadny zaujem o mna atd...), zrusil ju ona ze ved som uz vyberala kocik v usa, chore odvtedy sa s nami nebavia len zle robia strasne..fuj az ma striasa...
ano rozumiem, s tejto situacie nie je nejake vychodisko, jedine urcit jej hranice, co ty sama nedas, teba nerespektuje, ani mna ta osoba nerespektovala...davala mi to najavo, aby som to pochopila iba ja, nastastie my sa s muzom o vsetkom rozpravame a zacali veci zapadat, presne ako pises tu nervozitu v jej pritomnosti, fuuu este ma muz jednu sestru, s tou sme boli kamosky, rozostvala ich tak, ze ani oni 2 vdaka nej nevideli malu, ale dobre, takychto ludi si treba co najdalej drzat..popradit ti neviem, skor si myslim, ze vas rozostve az vtedy bude spokojna...
skoda, no...ale ver mi, ze takito/taketo same nakoniec padnu do vlasnej pasce...
@szpj Ale veď je svojprávny, tak rázne poviem, že stačilo....aj keďautorka písala, že jej nadáva, že je jeb*utá a že jej drbe a podobné invektíva...čiže na vine je ten jej frajer...nezastane sa autorky, počúva na ňu kydy a ešte ju ohovára a nadáva jej. S ním by to mala riešiť a nie s jeho sestrou.
Teraz som si prečítala ešte jeden tvoj príspevok o 10:53 a dosť by som chcela poznať aj názor "druhej strany" .... Lebo keby mne niekto povedal ( TY samozrejme ,pre ňu si cudzia žena), že nemôžem prísť na dovolenku do rodičovského domu, kde som vyrastala, tak už by som si servitku pred ústa nedávala...
Z posledného príspevku je viac ako jasne že to on bol na vine, však ty si bola zlá u nich v rodine keď ta tak opisoval- a nevedel si poriadne povedať názor a povedal len že to ty nesúhlasíš... bodaj by si s nimi vychádzala...
Debil bez guli a to som ešte dobre povedala
Tak to je riadny debil. Tak ty si už zúfalá z jeho chovania a on sa ti ešte bude smist do tvare a povie ti, že si jebnuta? A keď neni podľa neho, dokonca si ani nevie chybu priznat, tak ťa ide vyhadzovať. A čo si on o sebe mysli? Ja sa ti čudujem, že si sa s ním udobrila, mna by tam už nebolo. To on je hlavný problém áno nie tak rodina. A ešte ti klame a krúti sa zakazdym, len aby nebol za zlého. A to, ako ťa ponizil, no comment. On trpí narcistickou poruchou osobnosti, to dobre nebude.
Výhoď ho do prdele a načo toto trpíš prosím ťa? On ťa vyhadzuje, ešte sa smeje do ksichtu a robí si z teba debilka a ty mu zase ideš trpieť jeho sestru a ich falošné chovanie. On si z teba chce urobiť “držpiču”. Veď ty to vôbec trpieť takého chlapa nemusíš, nie je jediný na svete.
@malinoismum
gule ma iba na ponižovanie slabších a jej. Jasne, ze keď ona odide, ešte mu všetci budú tlapkat po chrbte ako dobre, keď z nej robí takú xantipu pred druhými.
Prečítaj si tento článok
Tak potom žiješ s psychicky chorým človekom, ktorý je manipulátor a zničí ťa úplne.
Tých druhov narcisov je viac, je skrytý narcis, grandiózny atd... ten prvý článok je taký, ktorý zachytáva ich všeobecne črty. Ešte sa to delí podrobnejšie. Základ je, že nad takých chorým človekom nikdy nevyhras.
Horšie by bolo, keby si pri takom človeku zabila aj 50 rokov a stala sa už uplna nesvojprávna puťka. Buď rada, cely život máš pred sebou. Pozri si na YouTube videa od - Jan Dvořak- poznej svého psychpata. On to tam všetko podrobne opisuje, sám si tým prešiel. Aj jednotlive fázy vzťahov aj druhy manipulácie aj co robiť, keď máte spolu dieťa. Veľmi poučné videa.