icon

Priateľove čudné kritérium

5. feb 2023

Ahojte,
neviem, či som naozaj stíhačka, alebo má priateľ čudné kritérium.
Keď sme spolu všetko je dobré, citime sa fajn. Nehádame sa. Keď nie je pri mne (býva v inom meste), tak si píšeme. Potom sa zrazu odmlčí a nenapíše tak 3 dni. Ja mu potom napíšem, že ako sa má. A medzi rečou som spomenula, že ma mrzí, keď mu napíšem a on neodpovie aj 3,4 dni aspoň pozdrav.
A on mi napísal, že ho to dosť hnevá, keď mu spomeniem, že neodpisuje. A že ho to moc moc odrádza od nášho vzťahu.
Ako to vidíte, mám veľké nároky na to písanie ?

Strana
z2
paciko9
5. feb 2023

Mne sa partner neozyval od piatku do pondelka😀 piatok zurka do pondelka sa liecil😄 casom som si zvykla. Teraz spolu zijeme, sme rodicia tak uz na zurky nechodi tak casto, a ked uz tak zobere aj mna vyvencit🫠

kassandra25
5. feb 2023

🙂)) 😄 ja som v úžase z týchto príspevkov. Ked niekoho 30 rocneho nenapadne, ze chce taky vztah, kde sa cíti dobre, kde sa mu druhý ozýva kazdý den , písmenká, ale aj volanie.... ale hlavné je osobné stretnutie a sem to niekto 30 rocný zavesí...... a co ti bráni s ním vobec nebyt, ked vidíš, ze to má veľké medzery a niečo za tými medzerami je...? Ja toto nepochopím, deti v materskej skolke sa chovaju tak, ze ked im nieco vadí , daju to jasne najavo a idú inam. Nejdú silou mocou do toho horšieho. Iba ty ides hlavou proti múru a jemu vyhovuješ, lebo dodrziavas jeho kritériá na jeho hry.

viestta
5. feb 2023

@katkazocele staci ak vidis ty. Hlavny referent MK pre neveru si ty, takze je to tvoja zodpovednost ustiehnut kazdy naznak.

katkazocele
Autor odpoveď zmazal
viestta
5. feb 2023
brankova
5. feb 2023

Kamoške sa frajer, už 4 ročný vzťah mali, neozval 7 dní. Tak si ňou bol istý. Rozišla sa s iba kvôli tomu.

misinka0611
5. feb 2023

Niesi priorita a mala by si byť, veď nemusí odpisovať litánie, ale obyčajne ahoj a pár viet ho nezabije. Pokojne aj pred spaním, alebo si nachvilku zavolať.

katkazocele
5. feb 2023

@misinka0611 nehovorí sa že nemá sa hneď odpisovať, ale trošku hrať nedostupnu aby človek nepôsobil zúfalo? 🤔

misinka0611
5. feb 2023

@katkazocele Ja som takéto hry nikdy nehrala a nemám pocit, že mi to v živote uškodilo. Všetko išlo prirodzene. Ďalšia vec je aj kolko sú spolu. Ak dlhší čas tak toto hranie sa na ( ne ) odpisovanie mi príde detinské. Zúfalá by bola keby ho bombardovala správami, kde si, prečo neodpisujes, odpis, čo robíš, ozvi sa a niekoľkokrát za deň. Ona ale napíše a on nepodpíše a potom mu napíše že ju to mrzí ak o ňom niekoľko dni ani nevie.

katkazocele
5. feb 2023

@misinka0611 ja som to nerobila, ale dostlala som presne takúto radu pred rokmi keď som randila 😅

sszuzu8
6. feb 2023

Nuž mne by vadilo ak by sa odmlcal na par dni a ani nedal vedieť kde je a čo sa deje keď sme teda vo vzťahu. To takto byť nemá.

jasomzabka
6. feb 2023

ak toto nie je vymysel, tak pan nie je uplne myslou v poriadku, nohy na plecia a utekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

0kristina0
6. feb 2023

A vie on urcite ze ste vo vztahu?

mirco50
Odpoveď bola odstránená
vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
jana_vaj
7. feb 2023

Nemám pocit, že on tuší, že je vo vzťahu, aspoň teda podľa jeho správania to vyzerá tak, že skôr si jedna z mnohých.

katkazocele
7. feb 2023

@jana_vaj vyzerá to tak veru 😔

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
siska53
7. feb 2023

A on je priatel alebo len kamarat? Lebo ak len kamarat, tak je to ok, ze sa neozvya,. Ak mate akoze vztah - dobra otazka tu padla - ci o tom vie, ze ste vo vztahu..? - preco si pripadne skor nezavolate? Prosto mu normalne zavolas namiesto pisania. Moj napr. nerad pise, radsej vola.. tiez mi neodpisoval..( to v case, ked sme spolu este len chodili, tak som sa ho aj spytala, on, ze on nerad pise a dakedy si nevsimne, ze mu daco prislo. Ze on radsej telefonat. Ale to sme sa bavili osobne, nie cez spravy ci telefonat.

petedea
8. feb 2023

Poviem ti to takto:
Kedze je z ineho mesta, cize ho nemas kazdy den na ociach a teda nevies, kam chodi a co robi a ked sa este k tomu niekolko dni neozve, tak by som si na tvojom mieste polozil otazku:
Kolka v skutocnosti som, druha, tretia, stvrta???
Pretoze tak, ako opaluje teba, moze nejaku opalovat aj vo svojom meste a este aj v inom meste.
Su totiz taki, ktori si potrebuju honit ego tym, ze nemaju jednu, ale celu zbierku a len sa z miesta na miesto presuvaju a postupne zasuvaju.
A kedze nie ste z jedneho mesta, ma na to idealne podmienky.

slovakboy
8. feb 2023

Mne by sa tiež nechcelo vždy odpisovať. Ale nie je od neho pekné takto ti odpovedať. Znamená to že nemá s tebou pochopenie. Vyhráža sa koncom vzťahu. Asi mu na ňom nezáleží keď tak malo mu stačí na jeho ukončenie. Alebo a to by bolo horšie. Chce ťa trápiť aby si sa bála a bola poslušná. Treba si to vydiskutovať.

petedea
8. feb 2023

@slovakboy O com tu chces akoze diskutovat???
Je evidentne, ze ju ma v pazi.
Tak hadam v sebe treba mat aj nejaku hrdost.
Chlap je ten, ktory by mal doliezat, nie baba, lebo taku si ziadny chlap vazit nebude.
A ak baba chlapovi nestoji za doliezanie, tak by jej malo svitnut v hlave, kolka bije a vykaslat sa na neho.

Strana
z2