icon

Priateľove deti

19. okt 2022

Ahojte zienky!
V nedelu ma caka zoznamenie s detmi mojho partnera. Su na 2.stupni ZS. Chlapec a dievca. Svoje deti nemam, takze sa toho trosku obavam. Partner ich privedie na obed, najeme sa spolu a potom nejaky program, v zavislosti od pocasia. Chlapec ma introvertnu povahu a je dost naviazany na matku.
Neviete poradit, ako to zvladnut? Partnera milujem z celeho srdiecka a chcem, aby sa deti u nas citili dobre.

melanta
19. okt 2022

@deti95060810 to vôbec nie je pravda. Mužov syn bol úplný mamin cecok či ako sa to hovorí, keď muž so mnou začal, tak malý sa nechcel niekedy stretávať ani iba s ním. Zlomili sme to relatívne rýchlo a fungujeme tak, že ak muž bol preč pracovne a mal ten víkend byť malý u nás, tak som si ho brala ja. Malý mi bežne píše alebo zavolá. Ale keby som mala postoj, že je to vopred prehraté, tak by nič z toho nebolo. Netreba mať predsudky.

autor
19. okt 2022

@melanta ja sa na deticky velmi tesim. Uz sme sa raz stretli, ale iba kratko. Takze sa tesim na spolocny cas.

autor
19. okt 2022

Sme spolu zhruba rok. S detmi az teraz, ked uz to citime ako stabilny zvazok. A hlavne suhlasi aj ich mamina. Nic sme nechceli silit.

gertrudaosem
19. okt 2022

@deti95060810 podľa mňa boj by bol prehrany tak či tak... Tie deti majú iba 1 matku a s partnerkami otca (všeobecne) mávajú v princípe problémy, lebo si myslia že im kradne otca. Ja by som hlavne bola prirodzená, moc sa na ich otca nelepila a neukazovala ako strašne sa milujeme, aspoň na začiatku by som mala taký slušný odstup a išla postupne na deti, nechala priestor otcovi a ja tam bola, no hlavne treba zistiť situaciu. Aj keď 11 a 12 je lepší vek ako napr 13 a vyššie. Držím palce. Nie každému sa podaria tieto vzťahy.

sandra163
19. okt 2022

Ahoj, dievčatá ti poradili samé skvelé nápady, mám doma 13 r chalana a 10 ročnú babu, rozhodne jump aréna a ešte bazény sú u ich top a jesť vonku, teda pizza alebo hranolky 😁 inak trochu od témy.. Je mi veľmi sympatický tvoj záujem o deti a celkovo postoj, chceš aby sa cítili dobre, tešíš sa na nich, vymýšľaš program, skrátka dávaš si záležať. Určite všetko dobre dopadne, deti si ťa obľúbia, osobne mám z tvojich písmenok dobrý pocit, prídeš mi super 😉 držím palce, kľudne nám daj vedieť, ako zoznamovanie dopadlo 🍀

autor
19. okt 2022

@sandra163 dakujem❤️ nemam este svoje deticky, tak mam respekt. Nemam skusenosti. Googlim program, atrakcie. Velmi sa na ne tesim. Nechcem im nahradzat maminu, tu uz maju a je to skvela zena, ale tuzim mat s nimi pekny vztah a urobim maximum, aby sa citili prijemne. Na prvy krat to mozno nebude idealne, s tym pocitam, ale pomalicky to zvladneme spolu.

elenita
19. okt 2022

Keby si nenapisala ten vek deti, pomyslim si, ze si partnerka mojho ex 🤭 V kazdom pripade, z riadkov posobis velmi milo a sympaticky, tak Ti prajem pekne straveny den s detmi a nech to dobre dopadne! 😉

lejllamt
19. okt 2022

Hlavne na nič netlač....ak je introvert bude pre neho ešte horšie ak sa budeš snažiť zapáčiť sa práve jemu.... prirodzene a s kľudom 😉....možno sa mu budeš najviac páčiť ak mu dáš pokoj 😁 ...11 a 12 roční sú dnes už pubertiaci ...nie deti

autor
19. okt 2022

@elenita dakujem, ja sa na ne skutocne tesim a zaroven to vnimam ako krok v nasom vztahu, velmi dolezity. Chcem aby sa citili dobre, otecka im brat nechcem.

autor
19. okt 2022

@lejllamt ano, vnimam to tak...nic nasilu. Necakam, ze sa mi vrhnu okolo krku.

panda21
19. okt 2022

Ak budeš mať chuť, napíš prosím ako to dopadlo. Pôsobis veľmi sympatický a na deti sa tešíš. Držím vam veľmi palce a som zvedavá, ako to dopadne 🤭🤗

autor
19. okt 2022

@panda21 dam vediet zienky. Velmi ste mi pomohli, kedze skusenosti nemam a cenim si kazdu radu. Este raz dakujem.

oliolijanka
19. okt 2022

Ahoj. A preco anonymne?
Podla stylu pisania by som povedala, ze ty si ta, ktora v aprili spoznala chlapika na internete, dlho ste si pisali, do augusta si bojovala s jeho exmilenkou, ktoru opustil v aprili kvoli tebe(kym bola v nemocnici), ale neustale sa k nej vracial. Ten chlapik je stale zenaty a pred +/-tyzdnom ho manzelka vyhodila s batozkom z domu, lebo sa dozvedela, ze ju pan manzel neustale podvadza.
A v tejto situacii sa chces zoznamovat s ich introvertnymi detmi v puberte? Od manzelky je to velmi dobry tah👍😊

autor
19. okt 2022
slavomira236
19. okt 2022

Drž prsty

autor
19. okt 2022

@slavomira236 dakujeeem, uz sa velmi tesime, ale som aj nervozna

juliet86
19. okt 2022

aky vztah ma tvoj partner s ex? drzim ti palce. bud sama seboum uprimne hovor o tom ako sa citis.

autor
19. okt 2022

@juliet86 dakujem. Vztah maju pekny, vzajomne sa respektujuci. Z tejto strany obavy nemam. Len s detmi nemam skusenosti, tak som sa chcela uistit, co hovoria mamicky.

terina25
19. okt 2022

Ja som bola v opacnej situacii ako ty. Ja mam deti 12,13 r a chcela som ich zoznamit s partnerom. My sme boli na pizzu. Na zaciatok to stacilo. Drzim palce 🙂

autor
19. okt 2022

@terina25 vdaka❤️ a ako ho deti prijali?

ibrunova
19. okt 2022

Skús sa ich tak poopytovať, čo majú radi, kam radi chodia a podobne, aby bolo vidno záujem z tvojej strany. Držím palce ❤

autor
19. okt 2022

@ibrunova dakujem, si mila.

autor
19. okt 2022

Velmi vam dakujem za vsetky rady a postrehy, mile mamicky, pomohli ste mi❤️

juliet86
19. okt 2022

v tom pripade to bude ok. mozno jedna vec. nebud moc zavesena fyzicky na partnerovi najprv nech si zvyknu na vasu emocnu blizkost a porozumenie a az nasledne na vasu fyzicku. nech sa necitia odstrcene.. a tiez radim neutralnu podu. restika pizzeria mekac alebo podobne co maju radi. bud sama sebou. a bud uprimna. respekttuj ze syn je introvert. tym ze mu nebudes tlacit do jebo priestoru si ho ziskas najviac

terina25
19. okt 2022

Prijali ho v pohode. Zije s nami 3. Rok 🙂

palicka
19. okt 2022

Ak im povies to, čo si napísala, že ich maminunnildy nenahradia a ani to nemáš v úmysle, že ona je skvela matka, myslím, že aj deti pochopia, že ty si tá, ktorá bude ako staršia kamoska a budeš pre ne prínosom. Budeš skvela!

retatka
19. okt 2022

@oliolijanka Presne aj mňa to hneď napadlo .Nedá sa prehliadnuť štýl písania .Ktovie ako dopadlo policajné oznámenie na Bosorku ,keď už riešia deti 🙂

autor
19. okt 2022

@palicka dakujem zlatko❤️ maminu maju skvelu. S tou sa porovnavat nemozem.

autor
19. okt 2022

@terina25 uzasne❤️ nech sa vam dari, prajem vam to

autor
19. okt 2022

@juliet86 dakujem za cenne rady, ste naozaj uzasne maminy