icon

Priateľove deti

19. okt 2022

Ahojte zienky!
V nedelu ma caka zoznamenie s detmi mojho partnera. Su na 2.stupni ZS. Chlapec a dievca. Svoje deti nemam, takze sa toho trosku obavam. Partner ich privedie na obed, najeme sa spolu a potom nejaky program, v zavislosti od pocasia. Chlapec ma introvertnu povahu a je dost naviazany na matku.
Neviete poradit, ako to zvladnut? Partnera milujem z celeho srdiecka a chcem, aby sa deti u nas citili dobre.

Strana
z4
jan510
22. okt 2022

@sandria ktovie ako to naozaj je. Autorka je tak naivna ak toto cele nie je vymyslene ze az.

sandria
22. okt 2022

@jan510 môže to byt reálne, sú rôzne psychické poruchy alebo poruchy osobnosti a zas autorka čo píše o svojom nie moc ideálnom detstve zas priťahuje takéto typy, dovtedy kým si nevyrieši sebahodnotu a svoje hranice. Lebo toto čo stvárajú nieje ok.

oliolijanka
22. okt 2022

@sandria Veru aj ja chcem zdoraznit, ze som autorke nechcela nijako ublizit, len ju akosi vyviest z romantickych predstav o tom jej princovi.

elenita
22. okt 2022

@sandria ja som tiez v noci citala vsetky temy (najmensoa bola v noci hore asi tak 20x 🤪) a tiez mam dost. Telenovela aj s rodinnymi pripadmi moze ist do r.ti. 🤦‍♀️ A sama autorka sa zakazdym usvedci z toho, ze je to ona...len mi je jej luto, ako moze byt tak naivna a tak neskutocne slepo zalubena. Nuz, manipulator 🤷‍♀️ Dokaze obet zjavne uplne opantat, az strati aj zvysky zdraveho rozumu.

oliolijanka
1. nov 2022

No ahoj. Nic nepises, ako dopadlo stretnutie s detickami. Ci ani vobec nebolo?

adkamal
Autor odpoveď zmazal
adkamal
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4