Priateľove správanie
Ahoj baby, tolerovali by ste správanie vášho partnera, keby ste pocítili zmenu? Vzťah by aj bol bezproblémový keby - priateľ sa za všetko ľahko nahnevá až tak, že je schopný nekomunikovať - deň, dva dni - potom, po tichu sa všetko dá do normálu. Dosť často sa to obracia na mňa, že je to kvôli mne - hoci nie je. V tejto situácii si robí veci po svojom. Nežijeme spolu + sme niekoľko km vzdialení. Nie raz sa stalo, že sa zobral s kamarátmi a odišiel, vôbec som netušila kam, až následne mi to bez problémov povedal - keď si urobil po svojom. Veľakrát musia byť veci podľa neho, ja sa len ticho prispôsobujem a sledujem situáciu. Nemusíte mi písať, že je v tom iná žena - v tomto máme obaja jasno. Je milý, dokazuje mi lásku, ale ak príde tento stav alebo ako to nazvať, neviem. Je to tá jeho povaha. Rozprávali sme sa o tom, ospravedlní sa, je to v poriadku, ale časom opäť príde situácia a opäť si urobí po svojom. Názor?
@dnp niečo podobne mám doma,sme spolu pomaly 4 roky,má 42 rokov a celý život si užíval mamahotel.
Na začiatku to bolo hrozne,uražal sa velmi často na banalitach i vtedy ked pravdu nemal ( samozrejme on bol presv.že má a tvrdohlavost nepustila ,nakolko to ma tiež v povahe) a neraz sa po vymene názoru chytil,odišiel a hodiny sa neozval,dokonca raz viac ako 24h a este ma aj blokoval v mobile.Vtedy som povedala ze dost,koniec.Neskor sme to prebrali,dala mu poslednu šancu.
Dnes je situacia taká,že už neodchadza tak často ,alebo to zahrá "akože" musí ist preč ,ale urazí sa rovnako rychlo kv. uplným somarinám ,ako np. nevhodny tón v hlase či zle formulovaná veta a to musím dodať že komunikujem kludným štýlom,nezvyšujem hlas,nekričím naňho ,uplne v pohode...no i napriek tomu si musím dávať pozor akou formou a akým tónom začnem hovoriť tému preňho nepríjemnú ( np.financie) aby nebola hádka :/
Nedajbože povedat nevynný názor ,poznamku na jeho milovanych rodičov,sestru a na jej detí,už pení ,agresivita stúpa,hlava sčervenie a on vybuchne,ťažko sa ovláda,najradšej by mi vynadal ale ovláda sa,bud ide na terasu alebo z domu vyventilovat sa...ked sa vráti momunikuje dalej.
Nakoľko sme neni spolu moc často kv.práce,s rozchodom to zatial neriešim,no niekedy mám pocit že už to nemienim akceptovať z viacerych dôvodov.
Ak ti mam povedat pravdu tak ja by som mu to asi netolerovala. Mozno ma na to nejake svoje dovody alebo je to proste jeho povaha ale takto sa spravaju vo vzrahu pubertiaci, ze nastves ma tak idem s kamaratmi von a dva dni sa s tebou nebudem bavit. Dospely clovek povie co mu vadi a snazi sa to riesit a nie sa takto zduvat
Moj nazor. Vydiskutovat si to s nim. Myslim ze mu velmi vo vsetkom ustupujes vsetko tolerujes. Dupni si aj ty a ak sa mu nepaci tak nech si aj hlavu o stenu bucha. Musi vediet ze s tebou nemoze manipulovat ved spolu este len chodite to ma byt najkrajsie obdobie a nie trapenie. Ale ja by som uvazovala nad rozchodom alebo mu tym aspon pohrozit. Nemyslim si ze sa zmeni mozno ho poznacil nejaky predosly vztah a preto je taky. Chodila som chvilu s podobnym chlapom a on ma nelubil len mal rad. Po tyzdni sa ozval ze uz som sa ti musel ozvat aby si ma nenechala.. no co to je za chlapa.. samozrejme ze sme sa rozisli takto sa neda fungovat ale to bolo ked som bola mlada a hlupa ale clovek si musi prejst vselicim aby zistil co je pre neho to najlepsie.
@dnp Tak samozrejme, ked spolu len chodili, tak sa urazil len na pár hodín, maximálne tak jeden den, časom sa to ale stupnovalo. Podľa mna sa nezmení, na segrinho nič nezabralo, jedine to, že už je jej to po tých rokoch jedno, nech sa zdúva koľko chce. Čiže absolútna ignorácia, možeš vyskúšať. Ale ja by som ho nechcela ani za nič.
Kolko mate rockov?15 ci 16?
Typicky dnesny rozmazleny fakan...co nevie co od dobroty...a nevazi si,co ma az kym to nestrati..
Skus mu urobit detto...neozvi sa vobec tyzden a bude vybavene,bude vediet,kera tlce..a ked nie,je to aj tak decko soplave...ale to vies aj sama
Nekomunikuje par dni..no fasa.....na to sme tu my zeny..si pomylil strereotypy a chovanie zeny a muza..no zlaty vazne....
@janickacrazy no v niektorých veciach a situáciách si už aj ja poviem, nech sa zduje však čo, prejde ho to a čuduj sa svetu, reaguje na to, pretože niekedy som to riešila, teraz už pomenej.. a myslím, že sa nezmení, možno bude horšie, možno lepšie, uvidíme, ak to však bude zachádzať do extrémov, už je len jedno riešenie
Čistý môj ex 😢 a aj toto je jeden z dôvodov prečo je EX. Chlapovi trvá mnoho rokov kým sa zmení a naozaj iba máloktorý to aj dokáže. Niektorý ani pri dieťati. Je to len na tebe či to mieniš tolerovať. Ale podľa mňa zmenu nečakaj. Je toľko normálnych chlapov na svete, že sa ti naozaj neoplatí čakať na zázrak. Môj názor.
Tak a povies nam zakladatelka kolko mate rokov?lebo jeho spravanie je hodne pubertaka,nie dospelaka...
aj ja som mala takého debila ale ten naschvál vyvolaval hadky aby mohol odist na 2 dni z domu za kamaratmi...uz som s nim stastne rozvedena :D
@dnp su aj typy osobnosti - manipultar az psychopat.
Zienky z konika by ti vedeli stavnato opisovat svoj prezity zivot i s nadledkami.
V kolektive ci pfiatelmi oblubeny, sarmantny, inteligenty. Doma CASOM a sem tam UKAZ kt. kona prehnane na drobnosti, kvapka mlieka na podlahe, vlas, malo slana plolievka, neprezehlene 1 tricko. CASOM ziarlivec, diktujuci co si oblecies, kde a s kym pojdes ci nepojdes, vsetci tvoji priatelia budu divni len on bude radio.
Pociatocne obcasne vystypy mozu casom prejst do tyrania. Psychickeho, fyzickeho, ekonomickeho ci sexualneho....
A chodi ich po planete dost a nikto by neveril ze dokazu mat aj takuto druhu tvar ...
Chlap má diagnózu pasívna agresia, prečítaj. Radim to s ním ukončiť. Lebo sa z neho môže stať manžel, ale priateľ - kamarát nikdy. Kto nevie komunikovať, robí dusno tomu, čo by s ním rád veci a situáciu riešil. Nemá význam strácať čas sebeckym chlapom.
Tak žienky, nebola som tu dlhšiu dobu a vzťah sme nakoniec ukončili.
@dnp ahoj. Málo čo zmení muža. Môj partner je v niečom podobny, tiež býva veľa veci podľa neho teda lepšie povedané malo veci je podľa mňa. Vždy spolu komunikujeme otvorene. Keď sa aj rozplačem (po hádke) nechá má chvíľku poplakat a potom príde za mnou a udobrime sa. Ale nikdy to netrvalo dlhšie ako hodinu. 😁😁 Čo muži sú už raz taký .. nedá sa povedať že muz sa vôbec nezmeni, sú muži ktorí sa dokážu zmeniť pre lásku k žene alebo kôli narodeniny dieťaťa. Mi sme v očakávaní a taktiež dúfam že keď sa nám maličké narodí sa veľa veci zmeni.
Držím ti palceky a veľa veľa síl a hlavne lásky. 😍
@dnp aaaaaa akurát teraz som si prečítala koniec. Ako píše @magua neboj sa nič vyzerá to tak že si mladučká žena ktorá si ešte nájde muža snov. Neboj sa nič láska ťa čoskoro postihne a teraz máš výhodu byť single tak si chvíľku užívaj. Ja som si po rozchode s bývalim užívala naplno.. aj keď som sa veľa x "zamilovala" ... 😁😁😁 Ale nakoniec som si našla toho môjho princa na bielom koni a hop šup už budeme jedná veľká rodinka aj s malým tvorcekom 🙂
Prečítala som si celú diskusiu, lebo aj ja som mala EX, ktorý síce asi nebol až taký extrém ako tvoj.. ale po rozchode (už asi našom treťom..) ma nútil vymazať si všetkých spoločných priateľov, prestať s nimi komunikovať, vyhlásil ako narozpráva všetkým že som k..va a podobne ☹.. Aj keď som ho ešte dlho po rozchode ľúbila, s odstupom času môžem povedať, že rozchod bolo najlepšie rozhodnutie aké som mohla urobiť.
Určite ešte nájdeš skvelého partnera do života, pri ktorom nebudeš musieť rozmýšľať, či s ním ostaneš alebo nie, lebo proste budeš vedieť, že toto je ONO 🙂.
Tento "stav akoho" ho opisujes mi pripomina mojho ex. Daj si pozor aby v tom neboli drogy.
@sashenocka007 uz sa rozisli....
@sashenocka007 ahoj drogy v tom nie sú ..

@cecilia68 Nie, on sa chova o dost horsie ako decko, co sa hadze o zem. Musi byt podla neho inak bude zle A on hodi vinu na nu.
Od takych ludi cim dalej tym lepsie. A pozor, sex bez ochrany s takymito typkami je ako ist na dovolenku do Afganistanu...