Priateľovi nestačí ospravedlnenie
Ahojte,
veľmi mi berie energiu, že je priateľ taký. Pri každej menšej roztržke, čo sa ani nedá nazvať hádkou sa do krvi urazí a hrozne si to berie k srdcu. Sú to veci, ktoré sa vyskytnú v každom vzťahu. Napr. pri varení a tak. Nežijeme, ale spolu. Ak je niečo čo mu poviem, bez kriku, on sa urazí, prestane komunikovať. Ja sa mu ospravedlním, napíšem mu prepáč, mrzí ma to úprimne. On ma ale ignoruje. Ja ho potom už kontaktovať nechcem, ani sa viac ospravedlňovať. Po pár dňoch napíše, ako by to nič a buď je uštipačný, alebo začne písať o sexe. Keď sa ho opýtam prečo ma ignoruje, tak ževraj preto, aby som vedela, aké to je, keď sa niekoho dotknem.
Inak je všetko v pohode, je milý pozorný. Dá sa ako sa vraví na vhlieb natrieť. Ale keď sa urazí, ani ospravedlnenie nechce prijať. Urazený do krvi.
A toto mi berie energiu. Život ke krátky na to, aby sme sa kvôli hlúpostiam urážali donekonečna.
Aký je váš názor na vec 🙂.

Chlap sa neurazi za kazdu sprostost a ked ma vazny dovod sa urazit, staci jedno uprimne ospravedlnenie.
Aj my sa s mojou pohadame, ale nikto sa neuraza a kazda hadka konci huronskym smiechom z toho, ako sa vieme porafat.
A na tohto bacha, je to manipulator.
Ak mozem poradit, ber nohy na plecia a utekaj od neho, lebo budes velmi lutovat.