icon

Priateľovi nestačí ospravedlnenie

4. feb 2023

Ahojte,
veľmi mi berie energiu, že je priateľ taký. Pri každej menšej roztržke, čo sa ani nedá nazvať hádkou sa do krvi urazí a hrozne si to berie k srdcu. Sú to veci, ktoré sa vyskytnú v každom vzťahu. Napr. pri varení a tak. Nežijeme, ale spolu. Ak je niečo čo mu poviem, bez kriku, on sa urazí, prestane komunikovať. Ja sa mu ospravedlním, napíšem mu prepáč, mrzí ma to úprimne. On ma ale ignoruje. Ja ho potom už kontaktovať nechcem, ani sa viac ospravedlňovať. Po pár dňoch napíše, ako by to nič a buď je uštipačný, alebo začne písať o sexe. Keď sa ho opýtam prečo ma ignoruje, tak ževraj preto, aby som vedela, aké to je, keď sa niekoho dotknem.
Inak je všetko v pohode, je milý pozorný. Dá sa ako sa vraví na vhlieb natrieť. Ale keď sa urazí, ani ospravedlnenie nechce prijať. Urazený do krvi.
A toto mi berie energiu. Život ke krátky na to, aby sme sa kvôli hlúpostiam urážali donekonečna.
Aký je váš názor na vec 🙂.

drahomirrra
4. feb 2023

Tito sprostaci si proste buduju to ubohe, chatrne ego na tyranizovani druhych. Takehoto degesa ti fakt nie je treba, vedia vysat poslednu dusu z cloveka.
Kopni ho do zadnice a pal si otvorit sampanske! 🥂🥂

fineta
4. feb 2023

Táto jeho črta sa môže stupňovať naozaj do neúnosnej miery. Nechcela by som mať po boku takéhoto partnera. Doma máš mať bezpečnú a pohodovú zónu, v ktorej načerpaš silu pre pracovný život a vôbec všetky dôležité situácie, ktoré budete musieť ako rodina riešiť. S takýmto muzom po boku budeš vyflusnuta. Zváž si, či Ti to za to stojí.

lavinis
4. feb 2023

Ze bud to budeš tolerovať alebo mu dáš zbohom

modrykonik33
4. feb 2023

S takým jedným som sa stretávala iba raz do týždňa a vždy vždy sa vedel na niečo uraziť 😀 ja by som na takého chlapa nemala nervy

tenerifka
4. feb 2023

zid z kratsej cesty, pokial este mozes. A velky pozor v buducich vztahoch, najprv si adepta poriadne otukaj, takychto exemplarov je naozaj vela, za posledny mesiac na MK niekolko podobnych tem, len dotycne zeny uz sa ich nemozu tak jednoducho striast, ty nateraz mozes

nila31
4. feb 2023

Ano, takychto zakomplexov je viacej.. tiez som mala tu "cest", utekaj z tohto vztahu. Naozaj som sa snazila vyjst v ustrety, riesit, dohovarat..v dobrej viere, ze sa vztah nezahadzuje, ale riesia sa konflikty. Nedalo sa, tak čaves, tiež mám jedny nervy 😅

marca12
4. feb 2023

Utekaj,kym mozes. S tymto typom cloveka je tazke zit. Mam taku matku a to bolo peklo a este stale aj jej. Je to ticha agresia,ktora z teba vyciciava energiu a postupne ta nici. Ja sa od mamy viem spakovat a ist k sebe domov,ked ma tieto stavy. No ty ak budes zit s tymto chlapim,pomaly ta bude nicit. A ze sa ozve a ma reci o sexe? Ani by sa neozval,keby ho vajcia netlacili,zduval by sa nadalej.

autor
4. feb 2023

@marca12 mrzí ma to, že toto máš z vlastnou mamou - pokrvným príbuzným 😔. Kde má byť najsilnejšie puto.... áno, tichá agresia, správne si to tu Ty aj kočky pomenovali. A naozaj to veľmi vyčerpáva.
Aj teraz má jeden zo svojích týchto stavov. Ale už ho viem pomenovať. Tichá a agresia a manipulátorstvo. Vydierať sa už nenechám. Je mi lepšie, keď nepíše....a áno, ozve keď ho budú gule tlačiť.

marca12
4. feb 2023

Mala by si v sebe najst silu ukoncit to. Postupne ta zacne presviedcat,ze vsetko je tvoja chyba a postupne zacnes o sebe pochybovat

autor
4. feb 2023

@marca12 Áno, to už robí. Nikdy si neprizná svoju chybu...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
4. feb 2023

@zoro9836 Toto, čo píšeš, nepomôže. Ja som mu povedala, že mi to vadí. A on to robí ešte viac, lebo vie, že robí niečo, čo mi vadí.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mirco50
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
4. feb 2023

@zoro9836 Hnevá sa pre bagatel. Upozornený bol - nepomohlo to. Vyžíva sa v tom, keď mi to urobí znova.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mikadooo
4. feb 2023

Nenechaj si brať energiu. Ak ešte spolu ani nežijete, ani sa o to nepokúšaj. Chlap, ktorý ma "trestá", si ma nezaslúži. Nech si kúpi psa a toho cvičí.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
krisbar
4. feb 2023

Vypocuj si posledny podcast talkslow o toxickom vztahu. To akoby si toho chlapa opisovala. Ta xena nakoniec skoncila bita a s vytrhanymi vlasmi. Daj spiatocku kym mozes. Je to manipulator.

petricka22
4. feb 2023

Ja by som ho pri najblizsej ignoracii toez ignorovala, ale uz navzdy 😀 viem, ze sa to lahko hovori, ale ak su tam city, tazko sa odchadza zo vztahu, no ver, ze to nestoji za to. A co ak budete mat rodinu a on sa urazi a mebude sa s tebou rozpravat, alebo odide na par dni…

masinka
4. feb 2023

posli ho do teplych krajin, inak tu o 10 rokov budes zakladat podobnu temu ako je toto
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ofucany-manzel-2/

cacianka
4. feb 2023

Život je príliš krátky ,aby sme s takýmto debilom strácali čas

spadnutaslivka
4. feb 2023

komentáre ani nečítam, ale podobného som mala a bolo to hotové peklo. Trvalo mi dosť dlho, kým som pochopila, že toto so zdravým vzťahom nemá nič spoločné. Či sa zmenil, to neviem, ale našťastie to už nie je moja starosť. Hotový manipulátor.

autor
5. feb 2023

@krisbar prosím Ťa a mala by si link na tú talkshow ?

loliku
5. feb 2023

Vrat sa z kratsiej cesty, to nie je muz do manzelstva

fauko
Odpoveď bola odstránená
zuzka148
5. feb 2023

Podľa mňa to bude z nejakého dávneho zranenia. Nezvládnutá situácia, možno z detstva. A takéto pre teba blbinky ho privedú do takých extrémnych nálad. Dalo by sa s tým niečo robiť, ale musel by sám chcieť.

autor
5. feb 2023

@krisbar Ďakujem veľmi pekne.