Priateľovi sa stále niečo nepáči.
Pekný deň prajem, posledné dni vnímam, že s naším vzťahom to ide dolu vodou. Stále sa hádame. Vlastne sme sa hádali a rozchádzali už od začiatku vzťahu. Sme spolu skoro tri roky. Stále mu na mne niečo vadí, akoby ma chcel zmeniť. Ešte pred rokom som pracovala ako opatrovateľka a chodila som na týždňovky do Rakúska. To sa mu nepáčilo, ale chápala som to, nie je to dobré pre vzťah byť polovicu mesiaca preč. Tak som prácu nechala, aj tak som si už potrebovala oddýchnuť, bola to náročná práca. Potom som si začala hľadať inú prácu a tu už mal zase problém - on nechcel aby som robila nočné, poobedné, že najradšej by bol, keby som sa vracala poobede domov. No ale nájsť takú prácu je náročné.
Chcela som sa prihlásiť na tanečnú, rada totiž tancujem, ale to sa mu tiež nepáčilo, nechcel, aby som tancovala s inými mužmi. Neustále si vyžaduje pozornosť, vyčíta mi, že som stále na telefóne. Že mu nerobím to, čo má rád, t. j. masáž chrbta. Ja ho masírujem, ale teda takú silu nemám a fakt sa unavím pri tej masáži. Ale masírujem ho 20minút, ale vadí mu, že nie dlhšie. To isté, keď niečo pozeráme v telke a ľahne si ku mne. To mám rada aj ja, ale ja ho pri tom musím ískať vo vlasoch. Nedajbože keď si náhodou pozriem niečo v telefóne, to hneď urazený sa odvalí. Vyčíta mi, že som sebecká, že beriem, ale dávam málo.
Vyčíta mi, že za ním nechodím do práce. Vyčíta mi, keď náhodou niečo zabudnem v obchode kúpiť, to hneď utrúsi poznámku "Vidím ako ma miluješ, ako na mňa myslíš". Priznám sa, áno, zabúdam často. Nie som dokonalá. Vyčíta mi, že ho nikdy ničím neprekvapím, že si nedám podväzky, vyčíta mi snáď úplne všetko. Takisto domácnosť, vraj by som mohla umyť toto a tamto. Že prečo máme doma neporiadok - mimochodom, neporiadok narobí vždy on nie ja, že by som mohla občas umyť aj luster. On si dosť potrpí na hygienu a čistotu. Ja tiež, ale tak nejdem hysterčiť len preto, lebo mám luster od prachu. No tak som na to zabudla, umyjem to. A takto je to so všetkým, mám pocit, že už len chyby na mne vidí. Včera mi aj povedal, že nie som taká, ako si myslel, že som.
Na vianoce som dostala docela dosť darčekov a drahých od neho, ja som mu toľko darčekov nedala. Po NOvom roku, hneď hádka, mi vykričal, koľko on na mňa minul a čo som mu dala ja. Že on mi dáva všetko a ja nič.
Ja už som z toho vzťahu nešťastná, mám pocit, akoby nemiloval mňa, ale niekoho koho si vysnil a ja nespĺňam jeho predstavy. Ja ale nechcem byť vo vzťahu s niekym, pri kom musím byť iná.
@autorka tak sa daj na terapiu.
@acrobaleno Možno by to bol dobrý nápad.
@acrobaleno nechaj ju, ona nechape, ze toto je ina forma tyrania osoby. Mozno aj keby ju mlatil, tak jej poradi rozhovor a chválenie...To VZDY zaberie...
Sama si tu napisala, ze je to skor o zvyku a nie o laske, to chces mat taky vztah, kde ta bude stale niekto zhadzovat??? Cim skor sa ho zbavis, tak tym lepsie
Ja mu už začínam normálne veriť, že je to všetko tvoja chyba.
Keď ti povie, nech stojíš pol dňa v kúte, tak mu to splníš, však?
@autorka a možno raz aj svine budú lietať a my s nimi. 😂
tak ho skus teda chvalit... ale nepis sem...
@pavucikvet Mne hneď blikali červené svetielka. Toto nie je na rozhovor, ale rozchod. Akože logika nepustí.
@perdulka7 Už sa v tom strácam. Ale fakt je to podobný štýl písania. A tá pasivita je mi známa.
@korunka1 To si zase nemysli. To rozhodne nie. Ani ho neískam tak dlho, ani ho nemasírujem tak dlho, je mi jedno, čo si myslí, nech sa hnevá koľko chce. Mne to radosť nerobí a nevidím dôvod robiť niečo nasilu. Potom je urazený, ani tú kávu mi neurobí :D A celý deň si nenapíšeme.. a potom keď práde z práce domov, tak mi povie ako zle mu to robí a aby som to nenechávala zájsť tak ďaleko, že ma o to viackrát prosil.
Kopnúť do prdele a poslať kade ľahšie!Určite je kdesi chlap,čo si ťa viac zaslúži,ako tento...A čo si ty nejaká handra,alebo čo?Nepáči sa mu?Tak zbaliť a nech sa páči,môže ísť...
No to určite... Tak nech ide za nimi.
Tak nabudúce ti dobre prij*be a vlastne to bola tvoja chyba, lebo si použila rozum a spravila si podľa seba, ale vlastne si ho nechala zájsť ďaleko a on ťa o už toľkokrát prosil.🙈🙉🙊
Je jedno čia je to chyba. Jednoducho nehodite sa k sebe a nikdy nebudete. Máš iný životny styl ako on a on ma iný ako ty. Máš 28r, ešte máš čas si nájsť niekoho iného a založiť si rodinu. Tak to neodkladaj a rozidte sa. Obom vám bude lepšie s niekým iným.
@lenkakravcova Ja už nikoho ani nechcem. Asi nie som na vzťahy.
@perdulka7 Lebo on tvrdo pracuje, mi odpovie.
V tom pripqde sa venuj sebe , cestovaniu. Máš život pre sebou. Nestrácaj ho s niekým ku komu sa nehodis. Nájdi si podnájom, zbal si kufre, pracuj pre seba. Cestuj. Spoznávaj svet. 🙂
@perdulka7 Nie šunky doma neváľam, tiež pracujem.
Ze toto nie je realne? Ze si tu preto, lebo si robíš prieskum, koľko % žien by nechalo robiť zo seba handru?
@pavucikvet Nerobím si žiadny prieskum, ale chcem vedieť názory od iných žien na túto situáciu. Ja nie som v tom vzťahu šťastná. Ale čo ak je aj chyba na mojej strane?
milion žien ti tu bude radiť že odijd a ty vždy len svoje ako kolovrátok to je akože čo mám ho masirovať iskať mu vlasy je to normálne no nie je nielen on ale aj ty ste pripad pre psychiatra a ty máš ešte pochybnosti že čo robiš robiš dobré či neni chyba v tebe stavím sa že za rok tu budeš pisať mame dve deti je to ešte horšie ty nič vlastne nechceš počuť ani žiadnu radu koľke ti tu pišeme že odid a ty že chyba je v tebe si zmanipulovana a poriadne za chviľu nebudeš mať ani vlastný názor a hoc kedy ťa udrie a čo že ti kúpil tričko čo nemohla si si ho kúpiť sama ani šaty čo to stálo milion eur či čo a teraz vykrikuje počuj ked si vedela aký je si mu mala povedať že nič mi nekupuj ja ti nekúpim nič a nie hádka po Vianociach o darčeky darček by mal byť pre radosť chytila by som to tričko a šaty a vrátila mu ich pekné že nemáš o nich zaujem šak trocha odvahy lenže ako ked ty všetko robiš zlé podľa teba stavím sa že za čas si prečitame že máme dve alebo viac deti a správa sa strašne nepusťa ma nikam vydeľuje mi peniaze kriči na mňa a ty budeš po šichte únavena ked budeš chodiť do roboty pôjdeš po deti do školy a škôlky naučiť sa s nimi večeru pripraviť a ani nevieš ako zbehol deň a milostivy pride domov ľahne na gauč a ty ho budeš obsluhovať a iskať mu vlasy a masirovať ho si sa zblaznila máš pocit že si robot a deň ma vždy len 24 hodin a nie viac never a preto sa to bude stupňovať a už bude žiarliť aj na vlastne deti a vydierať ťa citovo tak a manipulovať že ťa dostane na psychiatriu a potom bude mať dobre bude sa chcieť s tebou rozviesť ked budete manželia a deti zveria jemu to je scénar ktorý by ťa pravdepodobné čakal aj moja švagrina mala muža predtým a čistý ako jej otec povahovo našla druhého muža a ten je ešte horši dvakrát ked jej mama moja svokra povedala aby odišla od ňeho tak je povedala že to je jej vec aj napriek tomu ako sa k nej chová a manipuluje ju ale ona ho miluje lebo ju o tom presvedčil kontroluje jej fináncie, účet a tiež blači ked minie viac ako treba samozrejme len na potraviny mina strašný život a ty si ho chceš celý pokaziť ked je ešte možnosť odijsť ako ti sám povedal odid ked sa ti nepáči no lebo vie že neodijdeš že už si taka ovplyvnena že on vie že nie preto ti toto hovori neboj ved ty ešte oľutuješ ty namiesto toho aby si odišla stále hladáš chyby v sebe aj keby ti to napisala prezidentka tak vždy povieš že ty si na vine budeš mať len stres zo stresu sú rôzne choroby chceš aby deti prišli o mamu v mladom veku aj nad tým sa zamysli už nebudeš mať zodpovednosť za seba ale aj za deti bolo by dobré keby ti tu napisala nejaka čo sama to čo ty zažila že by tu napisala a aby sa ti otvorili oči kým je čas alebo vieš čo máš pravdu ty si chybná že počuváš tie debiliny a kraviny čo on trepe mala si takú matku takého si si pritiahla sme spolu 3 roky pišeš čo ti dal okrem kritiký na teba že si neschopna,malo ho masiruješ, iskaš mu vo vlasoch no fuj dospelý chlap keby mi to povedala malá dcérka alebo syn tak chápem sú to male deti robi im to radosť ale toto čudo-judo vzala by som si veci a viac by ma nevydel ženy stavte sa že za pol roka tu bude pisať som tehotna a je to ešte horšie komu neni rady tomu ani pomoci len sa ty drž pri peknom dobrom super chlapovi ktorému po rokoch spoločneho života budeš robiť okrem ženy a matky jehod deti služku, kuchárku, láskať ho masirovať ty mu davaš veľmi veľa a on tebe nič čo tričko a šaty to si môžeš kúpiť sama ake boli tie jeho bývale každa ked zistila po chvili aký je to chuj a kkt tak sa obrátila a odišla od neho ved on ma maniere ako Americká celebrita ale ta si to môže dovoliť nikdy ked majú ženy problém som nečitala že musia mužovi robiť každý deň masaže a iskať mu vlasy prebud sa už to je signál že niečo nieje v poriadku sú masážne salony ked pánko ma peniaze nech si kúpi mernamentku na másaž a bude vybavený a ako bonus na priplatok iskanie vlasov a pomyslia si o ňom nech navštívi psychiatra dúfam že sa rozhodneš spávne skôr než bude neskoro.
Už ho prosím ťa nepočúvaj, obuj tenisky a utekaj. Snáď máš kam. On ta nemiluje on s tebou len manipuluje.
@perdulka7 Tak povie, že toľko ako on nie. Áno, asi máš pravdu, pritom druhému by som poradila to, čo ostatné radia mne. Divné to rozhodne je. Viem, že sa mi to nepáči, viem, že to nie je normálne, ale aj tak o sebe pochybujem.
@perdulka7 On sa na všetko uráža. Na všetko. A potom mi povie, že ktorý chlap by so mnou vydržal..
Viete o tom, že 100 krát povedaná lož sa stáva pravdou? Už Vás tak "zmagoril", že o sebe začínate pochybovať a myslíte si, že chyba je vo Vás. Ak máte kam ísť, pobaľte sa, berte nohy na plecia a utekajte preč. Nenechajte si vziať ešte ten kúsok sebaúcty, ktorý Vám ostal. Lepšie to už nebude. Teda, ak je naozaj všetko tak, ako ste napísali.
Mimochodom, byt je jeho alebo bývate spolu v podnájme? Ako je to s réžiou bytu, stravovaním atď. Podieľate sa finančne na chode domácnosti rovnakým dielom, alebo hradí všetko on?
Píšete, že Vám kúpi, čo chcete, dostávate drahé darčeky, platí výlety, stará sa o Vás atď. Tam by mohol byť "kameň úrazu". Ak on tiahne finančne všetko, tak od Vás vyžaduje, aby ste aspoň upratovali a "starali" sa o neho (napr. tie masáže a ískanie 🙂). V tom prípade to asi berie ako takú "protislužbu". On Vám tú akože lásku vyjadruje materiálne a od Vás chce, aby ste mu lásku vyjadrili činmi. Ak to tak akceptujete obaja, je to v poriadku. Ak sa Vám to tak nepáči alebo Vám niečo prekáža, treba odísť, prípadne si určiť iné pravidlá ...alebo sa podieľať na chode domácnosti rovnakou čiastkou. V tom prípade Vám nebude môcť nič vyčítať, dirigovať.. a budete mať úplne rovnaké práva aj povinnosti.
Ak nie ste šťastná a tento vzťah Vám nevyhovuje, ukončite to, uľaví sa Vám🍀

Dobre hlúpy chlap, keď ti všetko vyčíta poslala by som takého kadelahsie. To čo si mysli o sebe akože že si jeho slúžka alebo čo? Keď sa mu nepáči masaz nech si zaplati 2 hodinovú.. ty kokos normálne mi ťa prišlo ľúto keď som si to cele prečítala.
Ja by som s takým nebola a nie to ešte 3 roky toto znášať. Keď sa stále hádate a rozchádzate, ver mi že to zmysel nemá a ani nebude mat v budúcnosti.
Nevie si ťa vážiť, všetko by chcel pod nos od teba.. hlupák. Je mi zle z týchto chlapov