icon

Priateľovi sa stále niečo nepáči.

27. jan 2020

Pekný deň prajem, posledné dni vnímam, že s naším vzťahom to ide dolu vodou. Stále sa hádame. Vlastne sme sa hádali a rozchádzali už od začiatku vzťahu. Sme spolu skoro tri roky. Stále mu na mne niečo vadí, akoby ma chcel zmeniť. Ešte pred rokom som pracovala ako opatrovateľka a chodila som na týždňovky do Rakúska. To sa mu nepáčilo, ale chápala som to, nie je to dobré pre vzťah byť polovicu mesiaca preč. Tak som prácu nechala, aj tak som si už potrebovala oddýchnuť, bola to náročná práca. Potom som si začala hľadať inú prácu a tu už mal zase problém - on nechcel aby som robila nočné, poobedné, že najradšej by bol, keby som sa vracala poobede domov. No ale nájsť takú prácu je náročné.
Chcela som sa prihlásiť na tanečnú, rada totiž tancujem, ale to sa mu tiež nepáčilo, nechcel, aby som tancovala s inými mužmi. Neustále si vyžaduje pozornosť, vyčíta mi, že som stále na telefóne. Že mu nerobím to, čo má rád, t. j. masáž chrbta. Ja ho masírujem, ale teda takú silu nemám a fakt sa unavím pri tej masáži. Ale masírujem ho 20minút, ale vadí mu, že nie dlhšie. To isté, keď niečo pozeráme v telke a ľahne si ku mne. To mám rada aj ja, ale ja ho pri tom musím ískať vo vlasoch. Nedajbože keď si náhodou pozriem niečo v telefóne, to hneď urazený sa odvalí. Vyčíta mi, že som sebecká, že beriem, ale dávam málo.
Vyčíta mi, že za ním nechodím do práce. Vyčíta mi, keď náhodou niečo zabudnem v obchode kúpiť, to hneď utrúsi poznámku "Vidím ako ma miluješ, ako na mňa myslíš". Priznám sa, áno, zabúdam často. Nie som dokonalá. Vyčíta mi, že ho nikdy ničím neprekvapím, že si nedám podväzky, vyčíta mi snáď úplne všetko. Takisto domácnosť, vraj by som mohla umyť toto a tamto. Že prečo máme doma neporiadok - mimochodom, neporiadok narobí vždy on nie ja, že by som mohla občas umyť aj luster. On si dosť potrpí na hygienu a čistotu. Ja tiež, ale tak nejdem hysterčiť len preto, lebo mám luster od prachu. No tak som na to zabudla, umyjem to. A takto je to so všetkým, mám pocit, že už len chyby na mne vidí. Včera mi aj povedal, že nie som taká, ako si myslel, že som.
Na vianoce som dostala docela dosť darčekov a drahých od neho, ja som mu toľko darčekov nedala. Po NOvom roku, hneď hádka, mi vykričal, koľko on na mňa minul a čo som mu dala ja. Že on mi dáva všetko a ja nič.
Ja už som z toho vzťahu nešťastná, mám pocit, akoby nemiloval mňa, ale niekoho koho si vysnil a ja nespĺňam jeho predstavy. Ja ale nechcem byť vo vzťahu s niekym, pri kom musím byť iná.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
27. jan 2020

@autorka Keby si si takto vedela otvoriť ústa na neho, tak táto téma by nebola potrebná. 🙄

acrobaleno
27. jan 2020

@perdulka7 Asi to isté, čo jej píšeme my. A počkaj nebude dlho a naozaj jej ich zakáže, lebo im "chcú rozbiť super vzťah".🙄 Toto je klasika.😂

jennky13
27. jan 2020

potrebujes najprv navstivit psychologa a vyriesit svoj vztah s manipulatorkou matkou ( ak som dobre porozumela z tvojich pismeniek) a ked uvidis ako jej spravanie vazne poskodilo tvoju sebauctu a jasne stanovovanie hranic , tak uvidis ze rovnako aj tvoj priatel nici tvoju hodnotu a zneuziva ta na uspokojovanie vlastnych potrieb. To nie je laska z jeho strany , je to "kupovanie si sluzieb", a to by si nikdy nemala pripustit. Laska je o vzajomnom davani , bez vycitiek .....a to u vas nie je. Ale matka ta psychicky vydierala a tvoj parner to robi tiez. Tak sa proti tomu musis naucit postavit. Vsetkym je zjavne, ze nie je dobre, to co on robi, ale ty to nevidis a tak hlavne potrebujes cas to uvidiet a naucit sa proti tomu branit. Inac aj ked od neho odides, tak v dalsom vztahu mozes znova dopadnut rovnako .

petronelka47
27. jan 2020

Ano robíš chybu!! A vies akú?? To že si ešte s ním!! Dokedy mu chceš dovolovat jeho správanie! My to príde ako by si obskakovala ročného chlapca .Spamätaj sa dievča a odíď!! Na čo ešte čakáš?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
modrava
27. jan 2020

tusim tu prebieha tajna sutaz o co najvyssi pocet komentov...
vzdy je rovnaka schema... nie je mi dobre, ale zmenu nechcem

fiafia
27. jan 2020

Narcis, sociopat, egoista atd.... od takehoto chlapa utekat prec. Zlomi ta a budes putka domaca skakat chlapovi okolo zadku. Nedajboze sa pritrafi dieta, pride facka, jedna, druha, potom druhe dieta. Takto vacsinou dopadnu zeny, ktore neutecu kym sa da. Najprv odid od chlapa, ktory ta depta a potom mozes zacat "liecit" seba, svoje sebavedomie, uctu a lasku k sebe a prestat o sebe pochybovať. Zivot je len jeden.

marcelik88
27. jan 2020

Kaslite sa na to uz pre pana jana. Taketo vztahy, ze raz sme spolu raz nie sme, hento mi vadi toto mi vadi na tom druhom ale aj tak sme stale spolu, to je o com? Chodte si uz kazdy svojou cestou, tak vam bude obom najlepsie

evalin88
27. jan 2020

Podla mna ta chce jasne pretvorit na svoj obraz, rozhodovat o tvojom volnom case a zalubach, snazi sa ta obmedzovat, znie to ako tipicky manipulator, ocakava ze si nakoniec zviknes robit len to co chce, sediet pri nom ako "opica na gumičke". Potom hadky prestanu a ty stratiš svoju osobnosť a budeš ho iba slepo posluchať... cize UTEKAJ KYM MOZES.... ZBAVUT SA HO MOZNO TIEZ NEBUDE LAHKE. DRZIM PALCE.

flimelka
27. jan 2020

podla mna je to proste cisty manipulator a to, aby si ho mala proste stale ospevovat, to ako kde sme. ked chce nech ti kupi, ale proste vykrikovat si potom, kto kolko minul???? to nie

gabrielaaaa
27. jan 2020

Kopa do riti takemu idiotovy a ty utekaj pokiaĺ si ta nestihol privlastniť ☹

katarinka89
27. jan 2020

On podla mna nieje debil- miluje ju a dava jej co moze no z jej strany akosi ta potreba prejavit mu lasku aj touto formou akosi chyba A MAM POCIT ZE JE TO TYM- ze autorka ho uz nelubi....

autor
27. jan 2020

@katarinka89 Tak nech si takú nájde, ktorá mu to bude dávať najavo. Už som mu to povedala xxx krát a stále je so mnou. Asi to musím ukončiť ja.

1gabriela13
27. jan 2020

A on je normlany inak? Masírovať počas celého filmu? Načo si s ním? Robiť sluzku? Hľadáš chybu stále v sebe. Manipuluje s tebou.obycajnzly manipulator,psychicky tyran. A ty obeť.

autor
27. jan 2020

@1gabriela13 Nie, nie je normálny. Ale nebudem to rozpisovať, to by sa tu strhli ešte horšie komentáre, prípadne, ako tu už bolo spomenuté, že som troll.

janinka007
27. jan 2020

ale prečo s ním stále si????, ved sama si uvedomuješ že ten vzťah je chorý, on je narušený jedinec a napriek tomu zostávaš. Nemáš kam ísť, nedokážeš sa o seba postarať, alebo čo je ten dôvod???

katkati
27. jan 2020

Pochybujem, že ešte jednu takú poddajnú ako ty nájde. Preto sa ťa drží, aj keď do teba rýpe.

autor
27. jan 2020

@janinka007 No, nemám kam ísť. S rodičmi nie som v kontakte, kamarátky mám, ale už majú rodiny. Ale mám kamaráta, ktorý by mi mohol pomôcť, už som s ním volala.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
kofoluska
27. jan 2020

Mimochodom, este by som sa pozrela, ako to funguje u nich v rodine. Ako sa otec sprava k matke, pripadne ak ma surodencov, ktori maju rodiny, ako to funguje u nich. Pravdepodobne dostanes uceleny obrazok "rodinky uzasnych", kde zena je sluzka a muz je ten, co o vsetkom rozhoduje, vsetko kritizuje a hladi sa na neho ako na nadcloveka.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
27. jan 2020

@perdulka7 Nemám. Nemám až tak veľa kamarátok, a tie čo mám už majú rodiny.

janinka007
27. jan 2020

@kofoluska neviem, či chalan nie je z domova, čo sa mi tak marí, alebo nejaký inak odvrhnutý...

autor
27. jan 2020

@janinka007 áno je.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
27. jan 2020

@perdulka7 za to ale nemôže, že nemám kamošky. Ja som vždy bola tichá, zakríknutã a ťažko som nadväzovala kamarátstva.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
27. jan 2020

@perdulka7 to nepíšem. Píšem, že nemôže za to, že som bola vždy tichá a nepriebojná, bojazlivá a už ako malá som sa nevedela kamarátiť s ostatnými.