icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

ciernypes
29. júl 2016

@carrot_apple tak bud raa,ze ta podvadza len s PC,horsiee by to bolo s prostitutkou. Resp skuste si spolu pozriet ,to na co sa pozeral☺

puklica13
29. júl 2016

@mawka ty nie si uplne v poriadku 😀 nemasturbuj tolko ..uz ti prepina..ze torta 😀

mawka
29. júl 2016

@puklica13 sak ostatne ma, co mu mam dat ku krstu? tu plexinu? 😀 😀 😀 alebo mu to vyrobit z plasteliny? 😀 😀 😀 sak aj tak bude oslava malej, ta zas bude mat ac dc tortu. takze nejaka torta jcm800 ma nezabije veru 😀 😀

mawka
29. júl 2016

@puklica13 a sak po oslave bude aj sex, aj masturbacia, tak co ine. nic ma vcera v tej rychlosti nenapadlo 😀 uz som ho motivovala, argumentovala, burcovala. hlavne aby kupil. a kupil, vidis no. tak ked som slubila tortu, musim splnit, sak nebudem jak blba plieskat hubou do vetru. 😀 😀

katkakovac
29. júl 2016

@mawka konecne som pochopila o com kecate. Ale to ked chlapov nieco bavi, tak o detailoch vie cela rodina. Moj je letecky modelar- servomotory, paraglajdista-termika a tvary mrakov a do toho opravuje obrabacie stroje-vretena. Bracho zas pocitace, klimatizacie, auta a momentalne vlaky. Takze rodinna oslava je vzdy o takychto odbornych temach. Normalne si clovek mudi nastudovat problematiku, aby rozumel...

katkakovac
29. júl 2016

A tej zity19 mi je luto☹ ona vedela vzdy tak krasne a trefne zaperlit😀

mawka
29. júl 2016

@katkakovac no, presne. moj otec maniak na zahrady, hlavne okrasne. synator maniak na WW2 a vojensku techniku a mala je maniacka do elektrickych gitar a rocku a mediciny, no aspon nieco mam s nou spolocne. ale ked maly zacne o tankoch a stihackach a granatoch z druhej svetovej a este sa tvari akoze preco tomu nerozumiem, to je dovidenia 😀

katkakovac
29. júl 2016

@mawka nehovor, svokor lepi modely lietadiel. Staci sa nieco opytat a hned mam prednasku na 20 minut. Som zvedava co bude zo syna. Ten uz je teraz exot na bagre, pomaha pri vrtani a pod. Sufam ze krpata bude po mne a zdedi trochu umelecky talent🙂

katkakovac
29. júl 2016

Inak temu o analnom sexe som nejako nezachytila. Zasa sa stretli moralistky?

mawka
29. júl 2016

@katkakovac samozrejme, mna tam jedna hned sfukla a ze jako 😀 autorka sa totiz pytala, ci moze otehotniet, ked mala analny sex a nie je si ista, ci z nej nieco vytieklo alebo nie. 18 rocna 😀

puklica13
29. júl 2016

@katkakovac to bola samostatna tema cerstva ze mala nechraneny anal a nevie ci to z nej vytieklo (asi semeno) a ak ano tak na vaginu a teraz nevie ci nie je tehu..ale uz ju admin zamkol 😀

moni244
29. júl 2016

Baby a mrknite na temu "mozem sa milovat s muzom pred porodom, ak ma anginu"
Lebo bud som unavena, alebo mi to uz nezapaluje 🙂

mawka
29. júl 2016

@moni244 citala som nazov temy, ale nemam odvahu to rozkliknut. aby som nebola zase prilis hnusna 😀 😀

katkakovac
29. júl 2016

@mawka neee😀 keby mnohe vedeli, ake prasaciny vyvadzaju "slusne" pary a "distingvovani" pani, a mnohy manzelia, tak by sa im zrutil cely zivot😀

moni244
29. júl 2016

@mawka neboj, ja uz som, cakam, kedy ma sprdnu 😀

mawka
29. júl 2016

@katkakovac sak o tom tu cely cas pisem. ale oni si melu svoje dokola a dokola.

puklica13
29. júl 2016

@mawka pocuj sa mi zda ze mas nejak vela volneho casu..? Dochodca zas masturbuje? 😀

katkakovac
29. júl 2016

@mawka no ja som niekolko stran preskocila, lebo sa mi pri tych vyrokoch otvaral nozik vo vacku...

mawka
29. júl 2016

@puklica13 prave sme dopili kavu a dojedli kolac, dnes este nemal pustene pc. ale to dojdeeee, neboj 😀 😀 len ja zabudam masturbovat, kks. musim to dnes napravit vecer s kamosom 😀

duplessis
29. júl 2016

ja len tak pomimo, pracujem na recepcii, takej pre celú administratívnu budovu, takže sa každý deň okolo mňa premelie množstvo mužov a žien a ja mám možnosť ich pozorovať. To keby ste videli ako tí muži sa obzerajú po babách, ale fakt, stačí že má suknu a zatial čo tá žena o ňom ani nevie, že existuje, on si div hlavu nevykrúti.

No a čo som si všimla iba nedávno (nikdy predtým som si to nevšimla), tak si chlapy často nenápadne (ale ja ich vidím, keďže tu som nechtiac ako taká sova) strkajú ruku do vrecka a takým spôsobom si nenápadne "upravia" vtáka,, keď sa im začal stavať v dôsledku toho že si všimli nejakú atraktívnu ženu.
Ja som si vždy myslela, že tam šmátraju napr. po mobile, čo sa tiež občas stane, ale práveže často si do vrecka strčia ruku, napravia vtáka, ruku vytiahnu a ide sa ďalej.

Vy ste si také niečo niekedy všimli? Mne je to hrozne smiešne. 🙂

ciernypes
29. júl 2016

@duplessis ☺☺☺☺ja este nie ale asi som nikoho nevzrusila....ale zasa ja moc muzov ani nesledujem.ale to su skor muzi z tej mladsiej,vekovej kategorie,ci?pochybujem zeby sa este pohladom na atraktivnu zenu vzrusil taky 40-50rocnik

mawka
29. júl 2016

@duplessis tak oni si ho napravaju bezne, aj ked okolo nich nejde zrovna ziadna zena. a chytanie vajec na verejnosti a napravanie vercajchu celkovo ma vytaca. rovnako ma s tym vytacal aj michael jackson 😀 😀 😀

macatink82
29. júl 2016

Viete, co vie byt zabava? pozorovat muzov na kupku ako ocumuju baby (hlavne nenapadne) ..

charlie1980
29. júl 2016

Baby, neuverite, Ale mna vzdy chlapi ocumuju, ked som tehotna 😳 Fakt. S 1.som raz stala v MC Donalde, ujko predomnou taky pohlad na kozy, videla som ako smeruje pohlad stale nizsie, poraaaad sa zvrtol, ked zbadal, ze velke brucho mam. A teraz zase. Xy chlapov na aute hlavu otaca zozadu a ked ma zbadaju spredu 😄 A ked tehotna nie som, ani pes si ma nevsimne, lebo mam 55kg, ani cici ani rici 😄

duplessis
29. júl 2016

@mawka hej, máš pravdu, že oni si ich naprávaju pokial viem aj ked je napríklad teplo a sa im tak trocha "nalepia", no ale toto vyslovene pozerám, že napr. stoji vonku skupinka troch chlapov, fajčia, rozprávajú sa, kukaju po ženách čo okolo nich chodia a keď prejde nejaký lepší kus, tak o chvílu na to dvaja z troch chlapov ruka do vrecka, pošmátrajú a vytiahnu.
Vek taký priemerný, aj stredný, no dedovia to zrovná niesu (našťastie), ale tak tu vlastne ani moc dedovia nepracujú....
No a minule tu jedna baba mala také vzorované silonky a krátku suknu a jeden chlap sa za tým obzrel 3 krát, prosím pekne.....

charlie1980
29. júl 2016

@duplessis No Ale silonky su @mawka jej specialita 😂 Takze pochopitelne !

katkakovac
29. júl 2016

@ciernypes ver mi, aj ty starsi sa kukaju, aj popravuju. Vsak co maju robit, ked sa fesak najeduje. Esteze to na zenach neni vidiet. Ja si vzdy kuknem peknu ritku ked ide okolo. A? Aj muz sa kuka, vzdy hovori ze chvalabohu, aspon ma pokoj😀 alebo ma minule zabil, ked še sa rozpravali o nevere vetou, kto orie moje pole, setri moj pluh😀

mawka
29. júl 2016

@charlie1980 chlapi silonky lubia, to je fakt 😀

mawka
29. júl 2016

@katkakovac tiez kuknem na pekny zadok, ale v reale je zadok to posledne, co ma zaujima. cize na kukanie pekne, ale doma mi to je jedno aku ma rit ci velku, malu. ja som na tie mozgy no 😀

puklica13
29. júl 2016

@mawka keby len silonky..😀