Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
@puklica13 za kolko predavate tu plexi superbass 1980? mna z neho jebne. dva telefonaty, kks jak keby som bola odbornik sa so mnou radi 😀
sak skade si? sa stretnime 😀
inak baby viete si nas, co sa tu tak bavime, spolu predstavit niekde pri kave? kks to jake rehoty by boliiiiiiiiiiii. ja by som sa celkom postala od smiechu s vami 😀
@katkakovac robi kde? moj posledny robil v skloplaste, ten zase chodil samy sklenny prach kks.
@mawka opravuje cnc frezy, takze vsade sama kovova spona a vecna umazany od vselijakych maziv. Ty si z trnavy ked spominas skloplast?
@katkakovac nie, on bol z tych koncin. ja som tam nejaky cas byvala na tych koncinach, ale vratila som sa nazad.
@mb269 v tskej nekrestanskej hodine a perlive vino??? Kde ste moralistky😀 boze jak ti zavidim. Ja bud kojim alebo som tehotna, take som naposledy pila pred 3 rokmi na dovolenke...
@katkakovac teraz si zabilaaaaaa 😀 😀
@mawka vsak tu skapal pes, sa ti necudujem🙂 my stavame v bosaci, kusok od palenice, tam bude snad veselsie.
@katkakovac mne neprislo ani tak, ze skapal pes, skor som narazila na len neprijemnych ludi, co teda nehadzem vsetkych do jedneho vreca. ale nejak mi proste nezapasovalo tam byt.
@mawka vsak alkohol je dielo satana, sex je hriech, o masturbovani radsej ani nehovorim. Apotom sa cuduj, ze su take agresivne😀
@katkakovac jak ti ide dnes karta, perfektne vystihnute! 😀 😀 😀
@mawka a nebyvala si nahodou v Zelenci? Lebo akoby si hovorila o nasich susedoch. Bud zavidia alebo ohovaraju alebo zloby robia. Mne je to jedno, dokonca sama rozsirujem reci a potom pocuvam, co sa ku mne dostane😀
@puklica13 sa pytal orientacne. posadnuty tiez. moje nervy. je nam toto treba? ale ja mam apson vyhodu. moj je len kamos s vyhodami. ty uz to mas navzdy doma 😀 😀
@katkakovac ale taki ludia su vsade, len mne sa to v tt hovadsky nakumulovalo 😀
@mawka to mam len take skusenosti. Degra chodila z jednym takym nabozensky zalozrnym. Tu v trnave sa zdruzuju v tamokm spolku pre mladych. Led mi rozpavala zazitky, mala som dost. Teraz ma konecne normalneho. Ale ten si vie taku prdel z ludi robit. Sympatak🙂
@katkakovac tak tohoto sa ja neobavam napriklad, ze by si mna konkretne nejaky mega krestan vsimol 😀 😀 😀
Pisem jak madar. Na pravej ruke krpata, kojim a v lavej telefon. Neviem prestat citat🙂
@mawka ale ona nie je vobec taka. Ona je drzka strasna. Ja som nechapala, kde ho vyhrabala. Ked zacal v 22 rokoch tocit o svadbe, poslala ho konecne dokelu.
nezalozime si nejaku skupinu? myslite, ze by presiel nazov skuspiny masturbaciou proti terorizmu a za svetovy mier? 😀 😀 😀
@katkakovac moj posledny bol strasne tela. az teraz to vsetko vidim, sak ja drzka tiez a on take teliatko. a ze 5 rokov, kristova lava noho. mne riadne drbalo vtedy 😀
@mawka poznam to. A potom salen plieskas po cele, co si na tomto debilovi videla. Ked uz nic, tak aspon skusenost
Nic zeny, uspim deti, vecera a mozno sa po 2 mesiacoch dostanem k muzovi😀 Takze koncim. Zajtra docitam tych 10 stran co tu zasa napisete😉
@katkakovac no to bola hovadska skusenost, ti poviem. ale zase keby ma neposlal do prdele, tak by som nestretla sexi mozog, ze ano. 😀
uplne najlepsie na tom je, ze ma poslal do riti on, ale citi sa, ze som mu ublizila ja 😀 no co dodat? 😀 mne je teraz strasne fajn. jak mi dlhe roky nebolo. da sa povedat. akurat uz len zm,enit robotu a doriesit par veci a budem spokojna mega mega uplne. 🙂
@mawka tak nejak
@katkakovac 😀 😀 😀 😀
idem do sprchy konecne. 😀 udrzbu vykonat. 😀

@ollski ked moj dojde z roboty, smrdi od strojov a od roboty ale nejak mi to nevadi. Taky sexi smradecek. Pokial nestavia ponozky do rohu ako sused....