icon

Príde vám toto normálne?

smile25
23. máj 2013

ahojte dievčatá.som vydatá 6 rokov a máme 5 ročného synčeka.
príde vám normálne aby chlap stále behal s handrou a umýval dlážku aj po tom čo ju ja umyjem?aby práčku po prani čistil?aby som nemohla variť lebo by sa zašpinil šporák?aby sa nejedávalo za stolom, ale v posteli? a tú následne vysával???a ešte vela iných vecí...
a vždy keď mu to vytknem tak na mna vyletí že čo sa rozčulujem veď nech si varim....ale je nas*aný... ☹

Strana
z2
vandal
23. máj 2013

@smile25 podla mna celkom nie, iba zeby si potreboval vyburit ,,hormon,,prave tymto sposobom-co by som brala ako vyhru..mozno ma v zivote nejaky prelom-problemy v praci,v rodine atd. a bol taky aj ked ste zacali spolu byvat?

koniarova
23. máj 2013

Je to choré a smiešne to teda vôbec nie je. To bol vždy taký? Určite je to nejaká porucha. Fúúú, ide z neho strach. 😒 😒 😒 😒

mamiedi
23. máj 2013

@smile25 Čo by som dala, keby ten môj aspoň raz umyl dlážku alebo povysával alebo umyl riad?! Je to ževraj práca ženy, ale niekedy by dobre padlo 😉

alabama0011
23. máj 2013

@smile25 aj ja chcem takeho!! Teda az na to jedenie v posteli.. To by sa mi priecilo, ale zas keby ju fakt dokonale povysaval.. Hmmm.. 😀
Ale chapem, ze to lezie na nervy.. Na tvojom mieste by som prestala upratovat a varit, ked to jeho tak bavi..

acrobaleno
23. máj 2013

Uf, no na jednej strane je to dobre...ja nie som stavaná na tieto "ženské" práce, neznášam ich. Takže eventuálne by mi takýto partner nevadil. No ak by to bolo už choré, čo sa zdá, že už je, tak to by bol už problém. Ako aj u nás sa vysáva posteľ, umýva šporák alebo čistí práčka, či sprcha, no nie každý deň.

mata1001
23. máj 2013

podla mna to nie je celkom normalne...mne osobne by to vadilo...mala by si sa s nim porozpravat,popripade vyhladajte pomoc...ked mu polozis jednoduchu otazku ze preco umyva dlazku ked si ju uz ty umyla...co ti odpovie?a zamerala by som sa viac na jeho odpoved ze PRECO to robi...to aby cistil pracku,nejedaval pri stole,skladal veci nie do skrine to podla mna normalne nie je...

mamina321
23. máj 2013

@smile25 tvoj manzel to podla mna trosku prehana, to ako keby spochybnoval teba, ze ci si dobre upratala, a ze jest v posteli, tak dobre omrvinky mozno povysava ale prestiera si tam igelit aby napr nieco nezamastil, urcite sa tam najde mastny fliacik ci uz od ruk, alebo ak nieco padlo. A syn musi tiez jedavat v posteli?

henamichal
23. máj 2013

Tak to vôbec nie je sranda! Podľa mňa on je chorý! Žije pre predmety, predmety sú preňho dôležitejšie než pohodlie rodiny... To je choré....

maruska24
23. máj 2013

v súdnej sieni raz bol príbeh. kde sa muž chcel rozviesť zo ženou lebo trpela mániou upratovania. Upratovala a čistila všetko vkuse, míňala peniaze na čisitace prostriedky a ešte aj keď sedela tak utierala prach. Chodila k susede kde jej tiež medzi rečou pekne poupratovala /suseda jej návštevu mala nesmierne rada a na kávičku ju volala aj viackrát do týždňa 😀 😀 / a vrcholom bolo, keď začala deti a muža v noci budiť a behaň po nich s vysávačom, lebo vraj aby neboli od prachu. tejto pani diagnostikovali psychickú poruchu, absolvovala liečenie. Takže normálne to nie je, iba ak by si naozaj nevedela upratať. Ale aby človek jedol v posteli namiesto jedálne za stolom, tak to je čistý psycho...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
aldream
25. máj 2013

@smile25 ja toto zazivam sice nie od partnera,ale od mojej matky dennodenne,a poviem Ti normalne to není... 😒 Som taktiez poriadkumilovna,no toto co dokaze ona..ach jaaaj pomoóóóc........napriek tomu aka som cistotna mi stale nadava do špín..a este aj o tom presviedca okolie,ze ona to s cistotou neprehana,ze ona chce "len" poriadok.Stale smradí s tym jej domestosom, a tu handru co pouziva zakazdym by si mohla uz nalepit rovno na ruku a chodit s nou aj spat..je za tym este kopec inych veci,ale to sa tu teraz nehodí...Ak mozem poradit,nedaj sa takto buzerovat a nicit vydieranim,budem jest pri stole povedz mu rovno,a takto s nim jednaj zakazdym,a nech sa aj potrhá.U nas prave z toho vznikaju konflikty a hadky,nuz ale ja mam tiez len jedny nervy..a uz sa takto nedam viac vydierat...

borkavan
25. máj 2013

@smile25 no niečo robí moja mama... po mne ešte upratuje. Teda ked som tam bývala.
Inak je to podľa mňa absedantno-impulzivna porucha. Lebo jedna znama mala to isté. A na toto jej prišli. Ale zas nie som ani zdaleka doktor. Takže vááááážne neviem. To som len porovnala.

yorker
25. máj 2013

@smile25 fúúúúha....to je zlé,vyžadovalo by si to odbornú pomoc....ja mám obs.-komp.poruchu,ničilo mi to rodinu,teraz je to viac menej O.k......sama som si uvedomovala,že to nieje normálne,ale to nutkanie ...........psychycky to ničilo moje okolie,ale prišiel bod zlomu....to nutkanie bolo tak intenzívne,že som s tým musela niečo robit...lebo už som mala chut si hodit mašlu........Riešte to

mirkave
25. máj 2013

Tak neviem,ci pises o svojom alebo o mojom chlapovi.sice to u nas neni az take extremne,ale to pripisujem tomu,ze nemame dlazbu.inac s tym sporakom uplne ako u nas.no nedajboh,aby som oprskala cisty sporak,slak ho ide trafit.....parkrat (ked sme zacali spolu byvat a zit) ma sprdol,ze neviem vysavat.a vysaval po mne.uz vysava len on 🙂 .pri stolovani uprednostnuje podlozky na stole,ja ich nenavidim.neni jedno,ci po jedle utriem stol,alebo podlozku?(aj tak potom utrie aj stol)......co z duse nenavidim,tak to,ked sa sprchujem a on pri nahodnej navsteve kupelne,zacne utierat vanu.je zaprskana,ved sa sprchujem,ale este som neskoncila a ta vana bude zas mokra.by normalne stacilo utriet vanu az po sprchovani. To s tou prackou je asi ok.lebo aj moj muz ju po otvoreni utrel volakedy.teraz uz neutiera a neni v takom super stave ako predtym.....

smile25
autor
27. máj 2013

@zuriva no ved keby si ich umyval lenze v ostatnych veciach je prasa.

smile25
autor
27. máj 2013

vcera vecer zd*bal syna ze pustil silnejsie vodu...utrel ho do za*ebaneho uteraka ktorym predtym poutieral vanu....chudatko male pribehlo za mnou s placom ☹ ja uz nanho fakt nemam nervy!!!! ☹ minulý rok som sa snim skoro rozviedla.... 😒 no asi som sa mala.....bo na chvilu s tým prestal...ale.... ☹
najhorsie je ze na vonok sa chova ako dokonaly manzel...

a pride vam normalne ze u mojej mami nikdy nic nezje? aj na vianoce sme napiekli kolacov suchych, plnkovych...a ten debil si nalupil ,,svoje" koláče... a tie zral...

vivusika
27. máj 2013

@smile25 ja si skôr myslím, že to je na pokec u psychiatra 😎

smile25
autor
27. máj 2013

takže baby prala som tmave a farebne...a podla neho som tam mala hodit aj jeho bielu košelu... a ked som sa ho spýtala, že či je normálny tak mi povedal, že no a čo... a že si ju opere....no veď keď je práčka zajebana tak to treba využiť....no nie??? 😀 😀 😀

victory1
28. máj 2013

@smile25 Nie, moja, nie je to normalne..Nieco podobne som mala doma s tym rozdielom, ze po mne neupratoval, len kritizoval a vycital...podla neho som nevedela varit ani prat a zehlit a o upratovani ani nehovorim. Isiel sa trebars osprchovat a o dve sekundy vysiel, ze aby som si po sebe umyla vanu. Vojdem do kupelky, pozriem vanu a tam jeden /slovom JEDEN JEDINY!!!/ moj cierny dlhy vlas, ktory mi proste vypadol, ked som cistila vanu. Myslim, ze presne z tych vlasov mal komplexy, kedze bol plesaty... 😀
A aj s tym jedlom to som zazila, ako pises..ked nieco uvarila alebo upiekla moja dcera, ani sa toho nedotkol a nikdy nepovedal, preco. Neskor sa uz nedotkol ani jedla, ktore som uvarila ja...Mal zabehnuty stravovaci rezim - na veceru 6x plechovkove pivo + treska a par rozkov... 😒 ..a to trvalo asi rok.., no sem-tam obmena, praskol si vlasak miesto tresky...
Pan je uz v kanali dejin /rozisli sme sa ale kvoli niecomu inemu/...zostali len faaakt divne spomienky. Ale vies, co bolo najhorsie? Teraz s odstupom casu si uvedomujem, ze som bola nim taka osprostena a zmanipulovana, ze som sama zacala mat pochybnosti, ci som schopna nieco dobre uvarit, do cista upratat..atd. 😠

Strana
z2