icon

Príliš milá svokra

koritsi
21. máj 2012

Ahojte, nasla som len diskusiu o "zlych" svokrach a neda mi zaradit tam tu svoju tak vytvaram novu. Moja svokra je az prilis mila. Kym sme nemali dieta tak to bolo super, rozumeli sme si, vsetko bolo v pohodke. Odkedy sme traja tak mam niekedy pocit ze prekracuje hranicu "normalnosti". Denne vola niekolkokrat, pise emaily, velmi sa stara ci je ok, aka bola noc, ako sa ma, atd. Vyjadri vzdy svoj nazor ked sa pre nieco rozhodneme, napr ked sme spravili detsku izbicku a my sme ostali sami v spalni tak to bolo prilis skoro atd. Skoro kazdy vikend sme tam aspon na obede, od takych troch mesiacov nam stale ponukaju ze si ho vezmu aspon na noc aspon na vikend atd. Doteraz som to tak nejako brala a filtrovala, smiala sa na tom a aj ked som mala zmiesane pocity predsa je lepsie mat milu a dobru svokru. Boli sme vsak nedavno na dovolenke sami a moji rodicia a svokrovci strazili - par dni kazdy par. Ked sme prisli, svokra vecer volala a plakala do telefonu - ako moc jej chyba a ci je ok, a ze jej je luto atd. Trosku ma to prekvapilo, rozumiem ze je tazko byt bez neho ale ta reakcia bola taka zvlastna, proste plakala. Som velmi rada ze ho lubi ale niekde v hlbke mi "svieti kontrolka". Zda sa mi ze sa az prilis nanho viaze. Mate aj vy taku skusenost? Mozem to nejako ovplyvnit? Myslim ze aj pre nu by bolo lepsie keby to brala tak nejako viac v pohode

jasamija
2. aug 2012

@slaurinka ahoj sme na tom podobne, precitaj si moje prispevky,prvy je niekde okolo 5-7str. Nemas sa vobec co menit, ty si matka, ty mas pravo urcovat pravidla.

bubina1
5. aug 2012

cafte ... chodila som do témy moja svokra už nevládzem ... doteraz som mala pocit, že je vo mne nejaký problém, že nemusím moju priliš milu svokru, lebo nie je začo sa na nu hnevat a aké stastie maju baby, ktoré maju mrchy svokry a aspon maju pričinu byt nas.... é 🙂 moja svokra je tiež príliš milá...až nechutne...už som s tým tak, že ak k nim mame ist na navštevu, tak mi je všetko ... kruti sa mi hlava, stuhne šija...no proste somatizujem ako blázon... tiež mam pocit, že ma nerešpektuje ako manželku svojho syna a matku jeho dieťaťa... ale aj to robí milo ... 🙄 ked mala este nebola...tak sa furt manžela pýtala, či ma večeru...či nepotrebujem pomoct so žehlením...nedelne obedy ... no des... aj tam vždy milá, usmievavá, nápomocná, starostlivá ... ked som otehotnela, tak som mala aspon pričinu odriect nedele, že je mi zle...ked sa mala narodila...tak to bolo samé na ruky...aj teraz ju chce furt vláčit a to má 2 roky... a kedy prideme a ona ju dlho nevidela (vacsinou po týždni). mam pocit, že nas rodinný víkendový program je závislý od toho, či svokra zavola alebo nezavola, že už kalkuluje aj manžel, kedy malu vezme, nech má od nej pokoj (ale to si neprizná). po 10 rokoch som ju nedávno zažila nasratu, ked sa s nami nebavila počas obeda, lebo sme si po preflámovanej noci dovolili malu nechat este u mojej mami a na obed sme prisli bez nej ... a to mal mm narodky.... čisté psychické vydieranie...sme z toho boli hotoví obaja ... malá u nej nemá absolutne žiadny životný priesstor, všetko má riadené...teraz ideme čitat, teraz kreslit, teraz kocky a podobne ... furt ma niekoho pri zadku .... chvalabohu sme si ich nenavykli na navštevy tak mame pokoj...dnes sa chcu zastavit ked pojdu zo záhrady, priniest broskyne...už teraz mam stres a ani mm nie je doma...tak to bude zase o tom, že sa budeme s usmevom rozprávat o kravinách .... ale to ani nie je rozhovor...to je otázka a moja stručná odpoved...lebo ja sa s nou už rozprávat neviem.... mna to trápi, kvoli mm, lebo je to jeho matka, ale už ju nemusim ... žiadna spontánnost, všetko naprogramované, nadmieru slušné, milé, sladké ...no ee

bubina1
5. aug 2012

inak važne by to chcelo sukromnu diskusiu, bolo by to lepsie 🙂)))))))

slaurinka
5. aug 2012

@jasamija dakujem, určite si to prečítam... 🙂

misha123
5. aug 2012

och,ked to tu citam, sa obavam ze budem do tejto skupiny patrit aj ja, ked sa mi mala narodi a budeme byvat u svokrovcov.sice budeme mat "vlastne byvanie hore v podkrovi"ale uz teraz som z toho cela nesvoja,kedze som dievca z mesta,a stahujem sa na malu dedinku kde ani obchod neni!a kedze svokra dlhodobo marodi,a hrozi jej invalidny dochodok,tak to tam asi nezvladnem.pretoze je az moc vtierava a stale mí chodi za ritu aj svagrine ked tam prideme.strasne je akcna,a nerespektuje slovicko NIE!je oplasena,a normalne sa mí az zhnusila.neviem ci je problem vomne...dokonca raz na navsteve u nich aj so svagrinu a jej rocnym synom,mu svokra ponukala gumenne cukriky,ktore éste nevedel papat,a svagrina ju upozornovala aby mu to nedavala,ale aj tak si spravila posvojom,a maly sa zacal drhnut..raz sa dokonca vyjadrila,ze mna ako nevestu ma radsej ako svagrinu..ale to len preto povedala,aby si ma okolo prsta omotala..lebo si ona dovolioa povedat svoj nazor na nu,a nechce jej dat maleho ani na sekundu.a aby som nezabudla dodat,je to velka herecka a vie sa dobre pretvarovat pred druhymi a ma problem s alkoholom..a ja neviem co robit uz teraz..nie ked tam budem musiet byvat aj s moju dcerku..:(

teress
6. aug 2012

@bubina1 jaaaaj ako by som čítala o svojej☹. teiež by som bola pokojnejšia keby bola tato tém súkromna..

vancouver
7. aug 2012

@94
Nechcela som sa pustit do tejto debaty.Keby mne moja svokra bola len naznakom chcela pomoct,tak by som jej bola vdacna.Ked moj muz isiel cez prazdniny za nou , s peniazmi vo vrecku,ze jej zaplati,aby nam zobrala suna aspo na dva tyzdne,tak mu medzi dverami povedala,ze ci prisiel na dlhsie,ze ich nechce doma.Pritom tam mala dcerine deti/od nej nepytala peniaze/.Moj syn uz tam nikdy ani starsi nesiel a dodnes to v nom zostalo,ze mal zlu starku.Dalsia vec,tie Vase svokry Vam nabalia,budte radi.Asi maju z coho a myslia to dobre.Pane boze,ved ste ich deti.Kolke mamicky v meste by boli radi,keby im ta "zla ' svokra nieco dala a postrazila dieta.Ja som musela mojej matke platit,aby mi strazila syna,lebo som pracovala a neznasal jasle. Vy fakt neviete co mate.Ako Vam tu povedala jedna diskutujuca,ze Vasi svokrovci a mozno aj rodicia sa citia nepotrebni a snazia sa k Vam priblizit.A nezbudnite na to,ze za rychly cas,rychlejsie ako si myslite,budete svokrami Vy.A koleso sa otoci.Vase deti rastu v tom,ako ich vychovate a verte mi,tak Vam to vratia.
Keby Vase svokry mali 300 Euro penziu,tak by si nemohli dovolit Vam dat dary.Tak budte radi,ze maju z coho a stoja o Vas.To by bolo vsetko.Prajem Vam,aby sa Vam to od Vasich deti nevratilo.

bubina1
7. aug 2012

@vancouver ide o to, že až prílišná milosť svokry je niekedy napríťaž...zasahuje ti do sukromia...mas pocit, že nemas manžela, lebo jeho matka neprestrihla pupočnu šnuru, a že ked sa ti narodi dieťa, tak ma pocit, že ma na neho narok, lebo je to dieťa jej syna .... na príliš dobru svokru sa otvorene ani nemožes hnevat... ved chce len to najlepšie .... tažko sa to opisuje ... mali sme s mm mensiu výmenu nazorov, lebo mm mi na prosbu, aby poumýval kupelnu povedal, že on to nerád robi, tak som mu povedala, že ani ja nerada žehlim kosele a predsa to robim...tuto prihodu som povedala svokre, a ona na to, že kludne nech prinesiem jeho košele, ona ich vyžehli...jednoducho nepochopila situáciu .... niekedy mam pocit, že je milá naoko ..... na zlu svokru sa vieš hnevat ... vieš dat svoj hnev von... hnev na dobru svokru zostáva v tebe, lebo taka sa len usmieva, je milá, starostlivá, oddana.... ale až príliš...

vancouver
7. aug 2012

@bubina1
Ahoj.Nereagovala som na to,ze sa mile svokry montuju do rodiny ich synov.Poviem Ti cerstvy pribeh.Jenej nasej kamoske sa narodila vnucka.Dcera nie je vydata a ona chce aby u nej byvala a stara sa do vsetkeho.Stava v noci kdietatu,potomsa stazuje,ze je unavena.Po dohovarani,nam argumentuje / menopauzalne,cize podrazdene/,ze si chce vnuca uzit.My s druhou kamoskou len dufame,ze ten priatel dcery bude mat dost rozumu,ze odide od svokry/potencionalnej/ aspon 400 km daleko.Mna by na nej trafil slak .Takze to nerobia len mile svokry,ale aj mile matky.Mne sa moja tiez starala do vsetkeho.lenze ja som jej povedala,ze uz som dost stara a ze si poradim.Nahnevala sa,ale sa aj odhnevala.Cize hovorim,ze je lepsie byt z daleka dobry,ako z blizka zly.
Reagovala som na stazovanie,ze stari rodicia nosia veci,jedlo,ovocie atd.,ze chcu byt s vnucatami.uz mozno su osameli.Je tazke byt starym a byt odtrhnuty od zivota.Ale to zalezi na kazdom z nas.Preco si vysvetlovat vsetko v zlom.Vypocut si svokru a urobit si po svojom.Ja som to aspon tak robila s mojou mamou.Ono kedysi fungovalo viac generacii vedla seba.Je dobre,ked dieta v tejto dobe ma pocit,ze nema len rodicov,ale aj babky dedkov,tety,ujov,bratrancov./ Ja osobne by som bola rada,ze tu kde zijem by som mala nejaku rodinu kde by som sa v pripade nudze mohla obratit,aspon pre poradenie./ Tak ja len tolko.Prepac, vypadavaju mi pismenka.

vancouver
7. aug 2012

@bubina1
Ahoj.Nereagovala som na to,ze sa mile svokry montuju do rodiny ich synov.Poviem Ti cerstvy pribeh.Jenej nasej kamoske sa narodila vnucka.Dcera nie je vydata a ona chce aby u nej byvala a stara sa do vsetkeho.Stava v noci kdietatu,potomsa stazuje,ze je unavena.Po dohovarani,nam argumentuje / menopauzalne,cize podrazdene/,ze si chce vnuca uzit.My s druhou kamoskou len dufame,ze ten priatel dcery bude mat dost rozumu,ze odide od svokry/potencionalnej/ aspon 400 km daleko.Mna by na nej trafil slak .Takze to nerobia len mile svokry,ale aj mile matky.Mne sa moja tiez starala do vsetkeho.lenze ja som jej povedala,ze uz som dost stara a ze si poradim.Nahnevala sa,ale sa aj odhnevala.Cize hovorim,ze je lepsie byt z daleka dobry,ako z blizka zly.
Reagovala som na stazovanie,ze stari rodicia nosia veci,jedlo,ovocie atd.,ze chcu byt s vnucatami.uz mozno su osameli.Je tazke byt starym a byt odtrhnuty od zivota.Ale to zalezi na kazdom z nas.Preco si vysvetlovat vsetko v zlom.Vypocut si svokru a urobit si po svojom.Ja som to aspon tak robila s mojou mamou.Ono kedysi fungovalo viac generacii vedla seba.Je dobre,ked dieta v tejto dobe ma pocit,ze nema len rodicov,ale aj babky dedkov,tety,ujov,bratrancov./ Ja osobne by som bola rada,ze tu kde zijem by som mala nejaku rodinu kde by som sa v pripade nudze mohla obratit,aspon pre poradenie./ Tak ja len tolko.Prepac, vypadavaju mi pismenka.

vancouver
7. aug 2012

@bubina1
Prepac naskocil mi moj prispevok 2 X.Asi si uz naozaj musim kupit nov klavesnicu.No a neber moj prispevok ako rady.Nuz zivot je komplikovany ,ale vsetko sa casom utrasie.Svokra bude mat ine vnuca,bude mat eventualne ine starosti a nebude Ta obtazovat prlisnou starostlivostou.Lebo ako vidim,aj to ide na nervy.Zial vyberas si priatelov a nie rodinu.

moncicka27
8. aug 2012

@misha123 presne ako keby si moju opisovala 🙂 mna už poráža z nej..teraz prišla švagriná z írska...no a už má nervy lebo malej by aj cicku najradšej ona dala...ja som sa s nou našťastie asi pred 2 týždnami povadila tak mám pokoj...len do kedy..načo sa montuju do toho do čoho im nič...

zlatica36
13. aug 2012

@misha123 ja by tam byvat nesla.... uz teraz je problem ,tak preco ho robit vacsim??? normalne sa ti cudujem,ze tam chcete ist....

misha123
18. aug 2012

@zlatica36 ..keby mám na výber, tak ma tam ani nehne!ale bohužial sú okolnosti také aké sú, a tak ma to prinútilo.. ☹ ..ja som chcela ostať v meste, že by sme si našli podnájom, chcela som byť nablízku mami,aby mi mohol niekto pomôcť.. ale moj nechcel o podnájme ani počuť, a tak začal vrážať peniaze do prestavby ..mne baby čo moju svokru poznajú hovoria že neveria že to tam vydržim.. 😒 ..ale skúsim si stanoviť pravidlá hneď na začiatku, tak sa uvidií ako bude rešpektovať..a keď to nepôjde po dobrom, hubu mám dobrú..ja si poriadok nastolím už dajako 😝

zlatica36
18. aug 2012

@misha123 no len si nebud taka ista.... to je akokeby som seba pocula pred par rokmi a??? vrazili sme peniaze do domu aj tak sme odisli... radim ti dobre nechod!!!! ostanu ti nakoniec len oci pre plac...
neviem ci ste manzelia,alebo nie,ale ked on nechcel podnajom a ty si nechcela ist byvat k svokrovom,tak ste mali hladat ine riesenie.nejaku zlatu strednu cestu... drzim palce

mg25
7. sep 2012

Ahojte,ked tu citam niektore prispevky,mam pocit,ze vsetky svokry su blaznive :( Ta moja, je tak "mila a dobra" ze sa tonaozaj neda znasat. Som s nervami v koncoch, stracam mlieko,stale placem, vzdialujem sa manzelovi,naozaj neviem co robit a ako to riesit,aby nebola zla krv v rodine a aby som nikomu neublizila.Mozno mi niekto povie,ze mam byt rada, ze sa svokra tak zaujima o maleho,ale mne to naozaj nici zivot. Chodi na nvstevy minimalne 4x do tyzdna, kazdy vecer zavola, bez ohladu na to, ci v ten den bola ci nie, co ma maly nove. Na navstevy chodi zasadne bez ohlasenia,sama si odomyka, ani nezaklope, ani v chodbe sa neohlasi, rovno vojde do spalne. Minule som si myslela,ze prisielmanzel z prace, lezala som len v gatkach :( Ked pride, tak zasadne aspon na 4-5 hodin. Kontroluje ma ako kojim, proste stoji na do mnou a pozera sa ako pije, ci je dobre prisaty a vkuse to komentuje. Naozaj nevladzem, preto mi prosim poradte co by ste robili. Mam sa s nou skusit porozpravat??? Alebo su tak caste navstevy v poriadku???

kajca84
7. sep 2012

@mg25 ja som mojej svokre hned po narodení malého povedala,ze si nezelám,aby bola pri kojení.Dokonca to chcela vidiet aj drahého babka,ze vraj je to normálne,ved sme zeny.Tak pre mna to vobec nebolo normálne,nastastie pochopili.Strc klúc do zámky a nebude si vediet otvorit 😉

lalia2
7. sep 2012

@mg25 nech sa s ňou skúsi porozprávať radšej manžel. veď to nie je normálne, aby takto chodila. prečo má kľúč od vášho bytu?

zlatica36
7. sep 2012

@mg25 v prvom rade vymen a zamok a po druhe, nech sa ohlasi ked chce prist...a pri kojeni co robi??? chce mu dat cicat??? manzel to ako vidi???? jemu by sa pacilo napr. keby tvoja matka bola pri tom ked on vykonava malu potrebu???
len tak pre kontrolu,ci dobre trafia do wc... :D :D
...a je tu este jedna moznost....sposob svojej svokre trocha sokovej terapie... chod naha po byte... a ked pride a mala by pripomienky,tak jej povedz,ze ked nechce take soky nech sa ohlasi vopred....
chapem zaujem babky,ale toto je na skor na hriech ako na dobrotu...
...a mobil si daj na ticho... nech vola... povedz jej ,ze maly sa strhava,ked zvoni mobil...
...jednoducho s tym musis urobit koniec... porazilo by ma..

flowerfairy
4. nov 2012

Jooooj, dievcata, hned sa lepsie citim, ked som si toto precitala 🙂 Odisli ste do sukromnej temy? Aj ja chceeeeem 🙂
@koritsi

dadula83
6. mar 2013

Ahojte, neviem, či to tu ešte funguje no, tiež mi dosť odlahlo, že nie som úplny cvok. Tá moja je tiež strašne dobrá...stále sa na mna usmieva, ale všetko kontroluje, ked idem kamkolvek s malou von, tak už mám nervy...a kam ZASA idete? a zasa ju berieš preč? a čo ju nenecháš doma? je dobre oblečená? prečo ju dávaš do kresielka, to nie je dobré. prečo je v aute vo vajíčku, to sa jej nepáči.čo i len zaplače tak ju určite bolí bruško, ked na nu nakukne hned zahlási: chudinka moja malá...to už čo je? že chudinka, to ma rozčuluje asi najviac.a ešte dalších milion vecí. už som s nervami v koncoch.muž je síce na mojej strane, no povie mi ona iná nebude, navšímaj si ju. ako to urobiť slušne a pri tom ju nezabiť...? 😠

terezka1947
6. mar 2013

@koritsi ....a dalsie zienky ...ja uz nemam mamku,ani svokru...na vsetko sme iba s mazelom,nikto nam maleho nepostrazi,neda sa nikde ist iba tak,vo dvojici(opatrovatelku nechcem,neviem si to predstavit),niekedy je to uz fakt hodne psychiatra ☹ ....cakate,ze teraz napisem ako vam je dobre,ako sa nemate stazovat,ze su na tom zeny aj horsie....ALE nenapisem 😀 verim vam,ze to nie je bohvieco citit vzdy za chrbtom "laskyplny a vzdy ten mudrejsi"dych niekoho cudzieho....radu nemam....chcem vam iba vyjadrit podporu 😉

andy04
6. mar 2013

Mnohé si neuvedumojete ze raz budete tiež svokry... manzelky vašich synov vás budu vidiet ako otravne a určite tie najhoršie prípady svokier pod slnkom a budú tráviť všetok voľný čas so svojimi matkami ktoré na to samozrejme majú právo a pretože vy ste nejaká divna a nič dobre Vám z oči nekuka... a mna to čaká tiež pretože mám syna a ako vidím podľa diskusie boj je vopred prehrany 😝

bubbles
6. mar 2013

stale raz za cas tu vylezie jeden co musi moralizovat bez precitania par stran 🙂 takze pre vsetkych, narocky nepisem mena, neberte to osobne, urcite ste niektore citali celu diskusiu.. ja i na margo podobnych tem o svokrach..
tato tema nie je to tom, zeby sa niekto nudil, tak zacal rypat do svojej svokry.. my si uvedomujeme, ze ta zena vychovala nasho muza.. ale ked ho chce riadit i nadalej, vychovat i nase dieta a z nas robi neschopne blbky, tak lepsie ako vyletiet na nu alebo ju poslat niekam, je vyrozpravat sa, napisat to tu.. su tu baby, ktore maju podobne problemy, niektore vedia poradit, ako sa pri takom probleme spravat, ako svokre slusne naznacit, ze chceme mat moznost vychovat si vlastne dieta.. alebo pomoc ani nepotrebujeme, ide len o to vyrozpravanie sa, zistenie, ze nie sme jedine, ktorym niekto robi taketo naprieky.. ja pisem hlavne do sukromnej temy, ale aspon nieco – je tazke spravat sa milo, slusne a korektne k osobe, ktora Ti zrusi svadbu, hoci si s muzom 7 rokov, ktora Tvojim rodicom pri rozhovore o svadbe zacne kecat o rozvode, akoby to od nas cakala, ktora vsetky svoje prachy da druhemu synovi, postavi mu dom, kazdy mesiac plati jeho ucty, detom kupuje veci, a od druheho syna, Tvojho muza (a Teba) caka, ze budes okrem roboty chodit na pole a kedze vsetko uz dala jednemu synovi, tak Ty sa automaticky postaras o nu.. ktora sa tvari ako kamoska a pritom Ti kazdy hovori, ako Ta poza chrbat ohovara... nie, ja na nu nebudem utocit.. radsej sa tuna vyrozpravam, naberiem sily a potom ma uz nevykolaji, ked znova zacne nieco vymyslat.. ludia, teraz je chora, mozno konci.. a namiesto toho, aby zacala konecne mysliet na druheho syna, este rychlo zobrala pozicku pre toho prveho.. hadajte kto to bude platit ked jej tu nebude? plus ten dom je pisany na mojho, cize ked nebude platit ucty, na koho bude zle??? a vyhodit ho nemoze, kym mu neda podobne byvanie.. cize moj ma oficialne dom, neoficialne slucku na krku.. myslis, ze si neuvedomujem ze je to jeho matka? uvedomujem.. kazdy den na to myslim.. a nechapem.. a ja budem tiez raz svokra? vdaka tej mojej uz mam svoj vek, zdravotne problemy.. budem stastna, ked budem moct mat dieta..
takze berte tieto stranky ako pomoc pre tie, ktore chcu byt slusne k svojim svokram, len uz nevedia kam z konopi..

zlatica36
7. mar 2013

@bubbles veľmi dobre si to napísala!!!!klobúk dole!!presne viem o com píšeš...my máme pokoj už,ale museli sme sa odsťahovať cez 2000 km.... No ale aspoň už môžem povedať, že mám super svokru! Tak ďaleko od nás.... 😉

nikipepo
20. mar 2013

@andy04 vieš čo nasťahujem ti moju svokru na mesiac a po dvoch dňoch mi ju pošleš naspäť a pribalíš aj peniaze 🙂 asi tak. Každá rešpektuje, že je to mama jej manžela a keby si to teraz neprežívam na vlastnej koži tak neuverím ako može byť niekto taký sebecký a mysleť len na seba... ja už mam niekedy take nervy, že by som sa vedela aj rozísť s partnerom kvoli nej. Iné slovo ako ja, ja a znova ja ani nepozná, všetko sa točí okolo nej. Jej predstava je asi taka, že sa nasťahujeme k nej a budeme všetko robiť s ňou už mam niekedy pocit, že by sme ju aj do postele mali zobrať. a ako to je normalne ked 30 ročný chlap ma tváriť všetok svoj čas s matkou? take matere ničia vzťahy a životy svojim deťom...sebecké potvory prešpekulované...take lubia len same seba a nikoho iného. nenechajú žiť..ale ako hovorím každému s a raz všetko vráti...aj tieto pomylené sebecke nazory.

simonka200
20. mar 2013

Ja mam zasa opacny problem Moj svokor...To je hrozne niekedy ho aj svokra uzemnuje.Rano pride po maleho do Ms a po pol hodine mi vola ze su doma lebo zevraj mali nechcel ist.Ked s nim idem ja nikdy nema problem.Alebo vety toho stylu nechod domov vsak doma na teba len revu 😲 ide nas roztrhnut ked to zahlasi...Alebo veta co ma rad je ze to je jeho chlapcek a on nam ho zoberie a budu spolu 😠 no hroza...

nikipepo
20. mar 2013

@simonka200 no tak to by som sekla hned. no ja som zvedavá čo bude ked budem mať ja deti...ale asi to bude strašné

simonka200
20. mar 2013

@nikipepo no snazime ale zabranit sa tomu neda..Ja som najprv bola na prasky z toho ale casom som sa obrnila a vyhadam sa s nim aj ked sa to nema..

anandrea
1. apr 2013

@bubina1 presne tak. je to aj moj pripad. som z toho niekdy na prasky. najhorsie ze mi uplne zmanipulovala moju starsiu dceru (je u nej vzdy v celu sobotu ak nie sme mimo domu) a davam si sakramentsky pozor aby tak nedopadla aj mladsia. snazim sa ju nespustat z dohladu ked je s nou. a mm? ten ma vobec nechape. debata na temu jeho mamicka je uplne zbytocna. nas vztah je v krize odkedy som si povedala nazar na jeho zenu cislo jedna.