Príspevok na každé dieťa 100 eur
Dobrý deň. Chcela by som sa informovať ,lebo teraz v októbri ma byť vyplatení príspevok na každé dieťa do 18 rokov 100eur. Práve mi peniaze došli mám dve deti jedno ma 10 rokov a druhé 2 roky .Takže malo mi dôjsť na jedno dieťa 100eur a aj na druhé 100eur. Dokopy 200eur, ale došlo mi len 149eur. Viete mi povedať prečo alebo došlo niekomu tak isto ako mne?Ďakujem za odpoveď
Ahojte mamicky, prosim vas, ked sa dieta narodilo koncom septembra 2021, ma tiez narok na tento prispevok?
Každý mesiac dostávam 429,10eur to je rodičak plus rodinné prídavky na 2 deti. A dnes mi došlo navyše o 149eur a pritom malo dôjsť o 200eur navyše
Kokos, ja žasnem ako sa ženy dokážu chytiť úplne všetkého..
Mám tri deti, práve mi prišlo na účet 300€.. tento jednorazový prispevok nebude vyplatený len tým, kto dostal mimoriadny príspevok v hmotnej núdzi čo bolo 333€..
Autorka najlepšie urobíš, keď zavoláš a zistis to priamo u kompetentných..
@cairka no a? Veď autorka to pochopila správne. Vedela, že má dostať 2x(25,5+74,5)=200. Nebolo jej jasné, prečo miesto toho dostala len 2x74,5=149, tzn. že zvyšok príde separé. Poznámka o čítaní s pochopením bola úplne mimo. Nikde nepísala, že očakáva 2x(100+25,50). Sama by si mala čítať s porozumením.
@tayla kde sa tu píše, že dostala to čo každý mesiac +149€?
"Dobrý deň. Chcela by som sa informovať ,lebo teraz v októbri ma byť vyplatení príspevok na každé dieťa do 18 rokov 100eur. Práve mi peniaze došli mám dve deti jedno ma 10 rokov a druhé 2 roky .Takže malo mi dôjsť na jedno dieťa 100eur a aj na druhé 100eur. Dokopy 200eur, ale došlo mi len 149eur. Viete mi povedať prečo alebo došlo niekomu tak isto ako mne?Ďakujem za odpoveď"
@tayla ok, beriem späť, to doplnila autorka poobede, príspevky som už nečítala, vychádzala som len z toho, čo tu bolo doobeda. Tak toto "objasnenie" hovorí za všetko. Potom nechápem ani ten úvodný príspevok kde to popísala správne 🤷🙈🤦😅
Ahojte vcera mi prisiel rodicak plus pridavky, ale rovnaká suma ako doteraz. Poslu este zvlast?
@tayla namiesto veci typu pascalov zákon a chemicky názov medi by sk školstvo doslova potrebovalo hodiny čitania s porozumením + finančná gramotnost a aj bilogiu + sexualna vychova by som pridala hodiny
ale ked napr vidím čo sa učia na občianskej vychove dristy v podstate tak sa nečudujem že si nevedia nájst vhodné informacie a nevedia kde atd
sestre vceta prislo normalne 100€ tak nechapem ako to mozu jednym posielat tak a druhym zas tak. to je ale u nas celkom typicke, ze nic nemoze ist tak, ako ma
Mám dve deti 10 a 5 a prišli mi na účet len prídavky v sume 51€ dnes🤷.... ostatným aj v práci ktoré majú dve deti dostali 200€ ...tak tomu nerozumiem

@rheaf Ja mam Tatru a prislo mi dnes naraz 200