icon

Prispôsobili vaši svokrovci záhradku pre vaše deti?

21. okt 2020

Ahojte dievčatá viem, že s touto témou tu velmi nepochodím, takže nebudem sa sťažovať akí sú moji svokrovci, ale mna by zaujímalo ako to máte vy.Napríklad oni k nám nechodia velmi nemajú záujem o malú , je to ich jediné vnúča, obaja svokrovci su na dôchodku majú 62 rokov sú celkom čiperní.Takže my chodíme tam, majú dom a záhradu len ja som ich prosila či nemôžu pre malú napríklad kupiť alebo spraviť pieskovisko aby tam rada chodila, v lete som ich prosila či nemôzu kupiť maly bazeník.... atd. Nemajú o to záujem, problém je aj v tom že ta ich záhrada je v takom divnom stave na záhrade maju bordel či vrakovisko ani neviem ako to napísať nehovoriac o tom že po celej tráve su samé hovná od vlčiaka, mala viackrát do tých hovien spadla ja mam topanky od hovna aj muž... Mala sa viackrát udrela do želena .Otázka je. Proste či vaši svokrovci prosposobili záhradku pre vaše deti ? Ci napríklad im tam spravili pieskovisko? alebo kúpili domček na hranie ? Alebo bazénik.Ako to môžeme kupiť aj my s mužom v tom problém nieje ale v ich prístupe ...Ako to máte vy?

Strana
z4
leuchtturm
21. okt 2020

@klarka56 a to sa mam akoze teraz pripojit k online ohovaraniu nejakej svokry? Akurat zakladatelka temy nechape, ze jej svokrovci nemusia nic a podla toho sa ma zariadit.

cevricek40
21. okt 2020

Svokrovcov mám super,malý tam má hojdacku,preliezky,pieskovisko v lete sme mali vírivku,oproti môjmu otcovi sme nemohli nič keď sme prišli na týždeň,ani sa hrať hráčkami nemohol, takže k rodičom som prestala chodiť.

klarka56
21. okt 2020

@leuchtturm pýtala sa na názor, resp skúsenosť. Nepostrehla som, že by k nim nabehla a rozkazovala im, že si majú prerobiť celú záhradu na ihrisko zihadielko... Na svokru som nepovedala krivé slovo, nech si robí, ako chce. Súhlasiť s tým snáď nikto nemusí, nie?

karolinakr
21. okt 2020

Ked si niekto kupi krem za 80€ a nevadi mu šliapat do hovien je to čudné prinajmenšom.Fuj moja segra by tam nevkročila.Ja som.mala babku chudobnu ale nevšimla som si raz, žeby tam mala bordel.Bola moja laska najvačšia a ešte 10 rokov po smrti som za ňou banovala.U vas tieto väzby asi nehrozia

autor
21. okt 2020

@karolinakr ano tak to je divné a to nieje iba krém svokra si kupuje rozne drahé veci, ale to je v podstate jedno, manžel im vravel že či by nemohli tie hovna popratať a oni že si mame zobrať staré veci a tak mam prisť... ,že tam nemáme chodiť v nových topankach ani v novych veciach.Len to je taký divný pristup ...

autor
21. okt 2020

@karolinakr oni asi to berú tak, že to je dieťa od ich syna, a ked bude mať deti ich dcéra tak to si tam mozno zariadia inak, ale tak vieš nevesta je iba nevesta...

mirage
21. okt 2020

mrzi ma to, ja by som tam nesla.. nie ze upratovat hovna, ako niektore pisu.. fuj. Moje deti maju uzasnych starych rodicov, od lasky cez pozornost po financie sa im velmi venuju. Proste myslim si, ze o tvoje dieta nemaju zaujem a vobec ich to netrapi. Zaboli to, mrzi to, ale ja som hrda, nechodila by som k nim. ked, tak len na chvilu.

autor
21. okt 2020

@mirage ja si myslím to isté, oni to beru že to je dieta od syna takže pre nich nieje dosť dobré, maju aj dcéru a ta deti nemá a stále hučia že kedy bude mať babo, ale ver mi pre dcérine dieťa mi robili všetko mozné aj nemožné... tak si to myslím.

autor
21. okt 2020

@mirage vieš ja by som tam tiež nešla chodím tam kvoli manželovi, oni nás aj volajú, no lenže ked tam mám isť a vidieť to čo vidím :( ano mrzí ma to velmi.

mandarinka555
21. okt 2020

Pane bože....napísala si 20 komentárov o hovne....a to doslova 😂 Čo ich riešiš? Je to ich život a ich neporiadok...keď im to vyhovuje, tak čo? Ak sa ti to nepáči, tak tam nechoď....Furt melieš o ich "prístupe"...ale ty to určite nezmeníš....ži a nechaj žiť 😝

autor
21. okt 2020

@mandarinka555 ked si si dala námahu čítať celý príspevok tak vidíš aj to že nás tam volajú, a že riešim tam aj dieťa, lenže teba zaujalo iba to hovno🙂

karolinakr
21. okt 2020

toto je dobre v angličtine- you took the efort to read the whole post but you were only interested in the shit

sticker
jvasenka
21. okt 2020

No neviem, ak nejavia o vnučku záujem a nemajú snahu nič pre ňu kúpiť len tak pre jej radosť nevnucovala by som to im... Načo tam vôbec chodiť keď im to je asi jedno? Len aby to časom malá necítila, že proste nemajú záujem o ňu

autor
21. okt 2020

@jvasenka Ja som myslela že ak tam budeme chodiť tak si vytvoria vzťah s vnučkou... a aj manžel tam chce chodiť lebo nás tam volajú...

autor
21. okt 2020

@karolinakr mas pravdu :D

sticker
jvasenka
21. okt 2020

No ja ta chapem ze to myslis v dobrom.. Ale nutit ich nemozes... A ked si mala moze ublizit u nich (a to ze ich to vobec nestartuje je dost smutne ani nemam slov na to) a este pada do hovien.. No asi by som to nechala tak

sidicek
21. okt 2020

Mne je zle už len pri čítaní tvojich príspevkov, svokrovci nesvokrovci, asi by som tam chodila len na nevyhnutné sviatky. Ja som mala tiež starých rodičov na dedine, žiadne anglické trávniky, chovali, pestovali, ale bolo relatívne čisto, ze sa tam človek dobre cítil, nie ze sa mu hnusi len prejst cez pozemok.

mandarinka555
21. okt 2020

No lebo z toho robíš hotovú tragédiu....no bóóóže....dieťa spadlo do hovna....veď z toho neumrelo, tak čo....je to ich vizitka, že tam majú bordel a nie je to tvoja vec...

lujza123
21. okt 2020

Co si spomínam ako dieťa som nemala pieskovisko ani u jednej babky na dvore, hojdacku narýchlo zavesili na železnú konštrukciu kde sa susilo prádlo a bazén bol kybel vody v starej plechovej vanicke. Na domček som sa hrala v kurine alebo psej bude....A dobre mi bolo. Staršie generácie tak deti neriešili...

Ved doneste si tam vy, pieskovisko je asi blbosť ale tak hojdacku na strom, nejaké odrazadlo...

mila23
22. okt 2020

@lujza123 ved si doniesli,ale pes tam naka*al...a odrzadlom po hovienkach chodit tiez asi nic moc...

evaachesa
22. okt 2020

Čítala som úvodný príspevok kde píšeš, citujem "len ja som ich prosila či nemôžu pre malú napríklad kupiť alebo spraviť pieskovisko aby tam rada chodila, v lete som ich prosila či nemôzu kupiť maly bazeník.... atd.“
K tomu som ja reagovala...nič iné tam nemáš napísané 😉

alzbetka71
22. okt 2020

Nie nič neprispôsobili

hankm
23. okt 2020

Myslis si, ze sa cely svet toci okolo tvojho dietata? A v ciastocne prenesenom vyzname okolo teba ?

autor
24. okt 2020

@hankm no v prvom rade si myslím že normálny muž nesedí na modrom konovi a nečíta ženské diskusie🙂 A ja nevravím aby si si ty prisposobil záhradku pre moje dieťa ale jeho starí rodičia tak čo tu píšeš o celom svete? Azda som žiadala Matoviča alebo teba aby si prisposobil záhradu pre moje dieťa ? Tak tu nespomínaj celý svet, ty zoženštelý muž 🙂 Pekný večer prajem.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4