Priťahujú mužov viac blondínky?
Od narodenia som brunetka a nikdy som neuvažovala nad zmenou farby vlasov až do minulého týždňa, kedy sa so mnou rozišiel môj priateľ. Zistila som, že ma nechal kvôli blondínke, nad čím by som si až tak nelámala hlavu, ale podľa jeho predošlých vzťahov som vedela, že ho viac priťahujú blondínky. Príde mi, že blondínky skôr upútajú pozornosť mužov ako brunetky a kvôli tomu ako veľmi ma jeho odchod zranil uvažujem nad tým, že by som išla na blond. Nechcem to urobiť v nádeji, že sa ku mne vráti, ale aby si uvedomil o čo prišiel. Tiež verím, že mi to dodá sebavedomie, začnem sa mať znovu rada a zbavím sa časti seba, ktorá sa do neho zamilovala. Čo si o tom myslíte? 😇
@manuela333 mojmu sa zase pacia brunetky 🤣
@manuela333 neblazni !!!! Nie kazdemu sa pacia blondinky,zena ma byt sama sebou. Keby si sa odfarbila na blond bola by si vsetkym nasmiech,lebo ludia nie su hlupi,dojde im,preci zmena vlasov. To je ciste zufalstvo sa prefarbit,lebo ex ma teraz blondinu.
@manuela333 chápem tvoje pocity,ale nerobila by som to. Ja keď som mala nejakých 16-17 som šla na blond lebo sa mi to veľmi páčilo a vždy som to chcela. Skoro 10 rokov som bola blond,teraz mám späť svoje pôvodné hnedé vlasy. A bola aj som so sebou spokojná. Jasné,že niektoré veci by som ako 17 ročná na sebe zmenila,ale dnes to už neriešim (mám 27). Mám manžela,ktorý ma miluje aká som a nie kvôli postave alebo farbe vlasom. Myslím si,že je to skôr o tom čo vyžaruješ,nie to ako vyzeráš. A to mi ver - nie som topmodelkovy typ. Takže asi tak 😛 buď sama sebou 😛
@manuela333 Ze to nie je o farbe vlasov...
@manuela333 nemyslím si, že mužov priťahujú viac blondínky, aspoň podľa mojich skusenosti.... Co sa týka tvojho bývalého, bola to podľa mňa skôr náhoda. Myslíš si, že keď si odfarbis vlasy, tak tvoj bývalý bude ľutovať, že sa s tebou rozišiel? Pokiaľ áno, tak fakt nemáš čo ľutovať. Chlap, pre ktorého je rozhodujúca farba vlasov za to fakt nestojí.
Aj ja si myslím,že mužov skôr upúta blondína. Ale určite by som sa kvôli blbemu ex nedala na blond. Nech sa mu darí s blondínkou, pre Teba je pripravený niekto lepší,ktory si Ťa bude vazit. Držím palce!
Tak sú 4 druhy mužov: tí čo sú na blondínky, tí čo sú na tmavovlásky, tí čo sú na ryšavky a tí z ktorým to je jedno :D myslím, že sú rozložení celkom proporčne naprieč populáciou. Očividne tvoj bývalý je na blondínky. Ja si farbím už 11 rokov vlasy na ryšavo, nie preto, aby som sa niekomu páčila, ale preto, že som vždy túžila byť ryšavá, mám bledú kožu a narodila som sa s čiernymi vlasmi, prirodzene vyzerám ako Mortisha. Na strednej som sa prefarbila na ryšavo a odvtedy som ryšavá a navždy budem ryšavá. A čuduj sa svete, môj manžel je na ryšavky, ale predo mnou chodil aj s blondínou aj s čiernovláskou. Ale mňa si zobral ;) samozrejme nie len kvôli vlasom :D to by bol celkom o nicom vzťah :D ale vždy túžil po ryšavke a ryšavku si našiel. Môjmu bývalému sa zas moje vlasy nepáčili, on chcel brunetu alebo havraniu čiernu, ale moje vlasy, moje pravidlá. Stále sa má snažil zmanipulovať, aby som prestala používať tu otrasnu mandarinkovu a nafarbila sa na čierno. Samozrejme som to nespravila. Bez ohľadu na to ako vyzeráš, akú máš farbu vlasov, výšku, postavu, raz sa stretneš s tým pre koho si stelesnením dokonalosti. Tento to nebol, život ide ďalej ;)
@niekto2hy presne toto hovorim, nie každej babe ide blond
Nieje to o farbe vlasov. Môjmu mužovi sa zase nepáčia blond vlasy, nieje to to co by ho upútalo, takže meniť si farbu vlasov kvôli chlapovi co sa so mnou rozišiel mi prijde úplná blbosť

Jezus Matia!Ciste zufalstvo toto.Prefarbit si vlasy aby sa ku mne vratil chlap.🤦♀️🤦♀️🤦♀️ CISTE ZUFALSTVO.Urob to a bude si mysliet o tebe ze si najvacsi zufalec na svete a garantujem ti ze sa k tebe urcite na 100%nevrati.