icon

Priteľa stále obťažuje jeho ex. Čo máme robiť?

chanttall
29. dec 2009

Ahojte....Potrebujem surne radu.Viem,ze ma budete odsudzovat,ale aj tak prosim zvazte, ze aj ja to nemam lahke.Moj priatel mal manzelstvo 10 rokov,pokial sa nespoznal so mnou...Vlastne, sme sa zacali iba sem-tam stretavat na kavach,sem tam sme vybehli na veceru.Takto sme fungovali dva roky az kym som to uz nezvladla a vsetko som ukoncila, nakolko som ho velmi milovala ale vedela som, ze sa nerozvedie....Dva roky sme sa nevideli,uplne som sa od neho odstrihla....Po dvoch rokoch ma vyhladal,nasiel si ma.Bol rozvedeny a zil sam.Manzelka mu na vsetko prisla,zacali hadky,rozvod.Opat sme sa zacali stretavat az sme oficialne spolu....Viem,zacnete,rozbila som mu manzelstvo atd......Ja vas vsak prosim o radu....Neviem sa s tym vyrovnat.So vsetkym.Mam pocit ze na nu stale mysli.Ked ide oproti mne,ja radsej vzdy uhnem do inej ulice len aby sme sa nestretli....Chodi mi kazdy den kocikovat dieta pod balkon....Ja viem ze si vsetko toto zasluzim,ale neviem ako sa mam chovat a co robit.....Stale mu vyvolava ze potrebuje auto,chodi na tie miesta kde on.......I ked mu vravi ze ho nemiluje....Prosim,poradte mi.Dakujem.

katica06
30. dec 2009

enilora, je to o.k.
len mi je ľúto že sa nedožila pravnúčat,a už aj strarký zomrel, v deň keď sme s dcérkou prišli domov z pôrodnice

mywiel
30. dec 2009

chantal v manzelstve sa casto objavuju nezhody a hadky ale opustit manzelku ked mame malé dieta no nepriala by som ti to aby si to zazila... ☹
Ten chlap nevie co chce, s tebou zit nechce, ani ta vodit na jeho akcie.
Najdi si chlapa co bude s tebou planovat buducnost, rodinu a bude len a len tvoj. 😉

chanttall
autor
30. dec 2009

Uplne ma tym dorazil...

enilora
30. dec 2009

chantal
zle si ma pochopila ...ja som nemala na mysli to že ty si na vine.Len som ti tým chcela povedať aby si sa nato celé pozrela aj s pohladu jeho ženy...nie je lahké zostať sama s deťmi.Veď keď si niekoho berieme nepočítame s alternatývou možného rozvodu,nevery.
Ak som sa ťa dotkla prepáč mi.

mywiel
30. dec 2009

Chantal podla mna si mu zas len pekne naletela... 😒

mywiel
30. dec 2009

Ten chlap to nema v hlave a srdci este urovnané, ja by som urobila pauzu, lebo ako to ze sa k tebe sprava ako k spine, nechce ta brat medzi znamych to ako preco? Potom zas place ze ta miluje a znesie ti aj modré z neba, len na Silvestra sa to nehodi. No ma vo vztahoch riadny chaos, ja by som takému chlapovi neverila. 😒

chanttall
autor
30. dec 2009

Enilora,nie nie.ja sa prave preto pytam,ako sa mam chovat k nej....Nie,nie som nahnevana ani nic podobne,som vdacna za kazdy skusenejsi nazor.

vivien742
30. dec 2009

chanttall, povedz mu, že chápeš, že sa to nehodí, aby ťa niekam na Silvestra bral, koniec koncov je stále ešte ženatý, tiež sa nehodí, aby ťa kontaktoval - z toho istého dôvodu. Nech ťa vyhľadá, keď si svoje súkromie vyrieši, tak, ako ťa vyhľadal teraz po dvoch rokoch. A hneď budeš vedieť, na čom si. Ak ťa má naozaj rád (sorry, ale mám pocit, že len k tebe uteká, ak sa vyskytnú nejaké problémy), tak si svoj život naozaj usporiada a príde, ak ešte ale ty budeš o to stáť. Lebo mám stále silnejúci pocit, že nie je o čo stáť. Začni nový rok s čistým štítom, želám ti v ňom veľa zdravia, šťastia, LÁSKY a spokojnosti.

mywiel
30. dec 2009

Moja svagrina bola kedysi na tvojom mieste. Zalubila sa do krasneho, dobre zarabajuceho chlapa, len hacik bol v tom, ze este nebol rozvedeny. A vies ako to dopadlo? On sa po par mesiacoch vratil k byvalej manzelke lebo ked chodil s mojou svagrinou tak obcas zostal na vecer u byvalej manzelky, z toho sa vyklulo druhé dieta a po par mesiacoch velkej lasky sa vratil k byvalej manzelke, lebo zamiesal aj dieta s nou (ona nam ho nam uz predstavila aj celej rodine, ze on sa rozvadza) nakoniec z toho moja svagrina skoncila niekolko mesiacov v nemocnici na psychiatrii lebo si chcela siahnut na zivot. 😖

kalu
30. dec 2009

Abych pravdu řekla, mně se i ta časová posloupnost toho vztahu zdá taková prapodivná 😒

Jak jsi psala- vy jste byli milenci a po nějakém čase jste se rozešli. V ten samý měsíc, co jste se rozešli, on udělal své manželce druhé děcko. Potom jste se dva roky neviděli a on tě teď zkontaktoval s tím, že ho manželka kvůli tobě vyhodila a jste spolu cca 3 měsíce. To ho kvůli tobě vyhodila dva roky potom, co jste se rozešli ??? 😕 nějak mi to nedává smysl.

A to jeho chování k tobě-někdo ti tu dal moudrou radu, aby sis zpětně po sobě přečetla svoje příspěvky- možná si tam odpověď najdeš- podle mně si to jeho chování k tobě postupně popsala docela výstižně 😒

Jsi určitě chytrá a pěkná mladá holka bez závazků, která se v životě neztratí a přála bych ti potkat chlapa, který si tvou lásku zaslouží, tenhle mi na to moc nepřipadá (ale můžu se mýlit- nikdo ho tu neznáme)

A k chování jeho manželky- normální to není, samozřejmě, ale z jejího jednání čiší zoufalost a nešťastnost a nevyrovnanost se situací , tak to ber trošku velkoryse a s pokorou- vždyť ona má mnohem větší nárok být kvůli němu nešťastná než ty.

enilora
30. dec 2009

chantall,vivien to velmi dobre vystihla presne toto by som mu povedala aj ja.On si musí najprv urobiť poriadok vo svojom živote až potom sa možete niekam ďalej posunúť vy dvaja.
Aj keď ťa nepoznám nechcem aby si dopadla podobne ako písala mywiel o švagrinej.

mywiel
30. dec 2009

Tiez nechcel s nou byvat a tiez bol v rozvodovom konani. Bol z toho velky cirkus, cela rodina sme z toho boli na nervy, svagrina mu vratila vsetky darceky a vypytala si tie svoje, prepichla mu gumy na aute ked zistila, ze spal s manzelkou a pritom vravel, ze su rozideni a chodil v tom case so svagrinou. Svagrina dufala, ze budu spolu zit a velmi zle to znasala, pojedla celé balenie tabletiek nastastie to neboli nejaké vazne tabletky ale bola uplne mimo z toho a aj ked sa vratila z nemocky po polroku tak ked ho stretla sa cela triasla, dodnes to zle znasa.

enilora
30. dec 2009

Tvoja švagriná ho musela velmi lúbiť...dúfam že ja nebudem nikdy taká zbláznená do žiadneho chlapa...lebo muži za naše trápenie nestoja.

chanttall
autor
30. dec 2009

Dakujem,mate pravdu.....Naozaj ste mi velmi pomohli,vsetkym vam velmi dakujem.

katica06
30. dec 2009

niektorý chlapy stú fakt svine...
Keď som bola na dne, velmi mi pomohli priatelia...a 2 mesiace po veľkom sklamaní prišla obrovská láska na prvý pohľad v podobe mm.

Mojej kamarátke Aďa sa stal asi osudným tretí pobyt v porodnici...
...ešte sme chodili do školi, keď začala randiť s "rozvedeným" o 10 r. starším mužom, napokon keď neplánovane otehotnela tak sa vzali. Druhý synček bol síce naplánovaný ale narodil sa chorý. Jej muž bol "kamioňák" a potom začali hádky lebo sa mu málo venovala kvôli chorému synčekovi. Veľmi chcela ten zvťah zachrániť a zvovu otehotnela, chcela dievčatko. Bývali v podnájme, vraj si šporili na vlastný domček.
V ten osudný deň ju muž zobral do pôrodnice, synov nechali u svokry. Neskôr sa jej muž svrátil k svokre s nejakými vecami pre deti a zrušil podnájom zobral si veci a zvyšok dal kamošovi do garáže a už sa ten rok neukázal manželke. Ona porodila 3 synčeka, a čakala...

Neviem, čo je to za človeka, asi to mal dopredu premyslené.

Keď sa jej napokon po rokoch podarilo rozviesť sa bola šťastná.

chanttall
autor
30. dec 2009

naozaj nerozumiem ako so mozu chlapi takto chovat....ved to je svinstvo

jabber
30. dec 2009

chantal - tak on nebude v práci??? 😅

chanttall
autor
31. dec 2009

Striedavo.......bude v praci a potom tam hned aj zostane....na tej oslave.Vsetci tam budu mat partnerky len on mna nie,lebo sa to este nehodi podla neho....ale je mi to fuk,od vcera som s nim neprehovorila,nezdvihla,neotvorila mu....Dnes odchadzam a vraciam sa az v nedelu domov.Potom na neho mat cas nebudem mat ja, nakolko ma caka dolezity pohovor,chcem sa nanho co najlepsie pripravit.No a dievcata,idem si kupit perzsku macicku,tak aspon nebudem sama 😉

enilora
31. dec 2009

Chantall a čo urobíš ak na tú oslavu zoberie zo sebou svoju manželku??
viem že je to velmi hnusná otázka a bodaj by zobral zo sebou teba ale musíš rátať aj s touto možnosťou.

katica06
31. dec 2009

chanttall, máš už vymyslené aj meno?

myslým pre cicu 🙂

náš sivý kocúr sa volá popoluško

chanttall
autor
31. dec 2009

viem,ze ju nevezme ale stat sa moze vsetko.Eni,mne to uz zacina byt jedno......Od vcera s nim nekomunikujem,snazim sa i ked ma to nici ale.....Meno pre cicu?Chanttall🙂

zazalienka
31. dec 2009

ahoj, ja by som sa spýtala len jednu vec, zbežne som to tu prečítala.. ale.. hovoríš že dva roky ste sa nevideli, potom ste sa začali stretávať.. to on s manželkou si medzitým urobili ešte aj dieťa, keď malá má dva roky? tomu trošku nerozumiem...

inak som vydatá za rozvedeného chlapa, ale už to mal všetko za sebou keď sme sa zoznámili, žena si našla chlapa tak sa potom rozviedli a my spoznali.. malá má 8 rokov a teraz je tu akurát na prázdninách, a v pohodke.. takže to nie je vždy taká tragédia.. ale ten môj prípad je úplne z inej strany..

zazalienka
31. dec 2009

noo a ex nám tiež robí zo života peklo, ale hlevne kvôli malej, pretože malá je tu spokojná a pýta sa sem sama.. ocina miluje.. a panička to nevie prežuť.. mám pocit že teraz ľutuje, že môjho muža vymenila rýchlo rýchlo za to, čo má doma..

enilora
31. dec 2009

super meno si jej vymyslela 🙂

chanttall
autor
31. dec 2009

Eni,vsak po mne.....Zazalienka ano,pocas toho obdobia si urobil dieta a ja krava hlupa som sa k nemu este vratila.....

katica06
31. dec 2009

chanttall, ešte to možeš zmeniť, si na najlepšej ceste, keď mu nedvýhaš mobil...

chanttall
autor
31. dec 2009

Viem ze mozem..snad to vydrzim

zazalienka
31. dec 2009

vieš čo, ono to prebolí.. tiež som si preskákala svoje, takmer so sa skoro vydala za alkoholika (úspešne to tajil ale ja som na to prišla).. potom som bola nejaký čas sama a stretla som neskôr môjho muža.. nič nestratíš ani nič nezmeškáš.. len si pomôžeš ak od toho pôjdeš preč.. byť neoblomná voči sladkým rečičkám je prvý krok k úspechu.. prosím, nedaj sa zblbnúť, chlapi to vedia dobre hrať.. na city..
aj slzičky vedia zahrať.. poznám to..

chanttall
autor
31. dec 2009

Je mi sice tazko....aj ma stve ze by mohol este viac zabojovat ale vidim,ze mu za to nestojim

katica06
31. dec 2009

podľa tohu, čo si tu o ňom napísala, podľa mňa, je to typ muža, ktorí dlho nezostane(či nevydrží)byť sám ...