icon

Priznal sa

26. aug 2023

Názov je pre upútanie nevedela som vybrať vhodnejší 😃tie ktoré neradi čítate rovno preskocte, iné to môže zaujimat 😃
Mali sme s priateľom celkom zaujímavý rozhovor až som taká trosku zmätená možno aj mierne sklamaná lebo on je muž ktorý mal len mna a nikdy nejavil nejaký záujem o ženy ( v zmysle že nie je typ ktory vonku by s chlapmi pokrikoval a ocumoval alebo flirtoval on to ani poriadne nevie). Proste správny chlap hádam vo všetkých oblastiach a preto som s ním tak rada a tak dlho.
Tak k veci. Povedal niečo v zmysle že on ak bude mat dcéru ju bude dosť strážiť ( že nechce aby behala za chlapmi a bola ,,taká,,.) že on keď všade naokolo vidí čo sa deje že mu tie ženy prídu až nedôstojne čo robia a čo si nechajú. Povedal to narovinu a myslím že aj za iných chlapov lebo tento názor mi naozaj príde že nie je jediný kto ho má, že u chlapov sa to berie inak ako u ženy lebo už len keď chlap povie : po*ebal som tu a tu neznie to tak nedôstojne ako keď žena niekde povie nechala som sa __ tým a tým. A myslím že má pravdu. Pritom je to stále len sex ktorí robia dvaja spoločne a keby to nehovorili tak ako som vyššie napísala ani by nebol v lepšej pozícii muž a v horšej žena.
No ale. Povedal že jemu by sa aj hnusila žena čo mala veľa chlapov že on keď vidí mladé baby pomaly školácky ako si užívajú chodia všelikde a detaily nemusím písať že sa tak zamyslel ( celé toto je taká úvaha čo sme mali proste rozhovor ) a že nikto z nich nemysli na to že raz budú starší mat rodiny a že nemusí to byt potom dobre keď budú mat taku minulosť. Ja som mu povedala že áno je to tak málokto si aj v mladosti asi povie že nechcem mat 300 sexuálnych partnerov chcem byt raz dobrý ,,materiál,, pre toho koho budem lubit. Snáď chápete ako to myslím nedá sa vsetlo podrobne písať bolo by to na 100 strán 😃ale gro toho celého čo má trosku zaskočilo bolo to že ak som ho správne pochopila, jemu a chlapom celkovo sa ,,take,, ženy hnusia iba na vzťah ale nie na obyčajný sex. A tomuto ja teda nerozumiem 😃 veď keď sa mi niečo protivi že niekto ma povesť zlu lebo spáva s kadekým tak nemôže ma snad ani lákať sa s nim vyspať nie? Veď to je to čo sa hnusí keď to poviem sprosto sedlacky myslela som že chlapom sa hnusí pichat niečo do niekoho kde toho bolo veľa 😃ale teda dozvedela som sa ak som dobre pochopila že nie to je asi v pohode ak to je na jednu noc ale nie na vzťah. Tak ja už neviem 😃 čiže potom uplne chápem prečo majú šancu kadejaké o ktorých hovoria že by taku nechceli ale nechceli len na vzťah, zato vyspať sa ano 😃 tak to ma trosku zamrzelo pri tom mojom že ja som asi dobrá žena taku ako na vzťah chce ale kvôli sexu by siahol aj po nejakej ..😊 čiže za mna výsledok toho celého nehnusi sa im nič ide im len o to aby sa nemuseli hanbiť za svoju partnerku ale inak by sirinou kadečo robili lebo oni sú chlapi to je iné ale ženy nemôžu 😊 povedala som mu keď budeme mat syna a aj iné matky by mohli aj synov viest k tomu aby jednak take ženy nevyhladavali nemali záujem a sami sa snažili byt takí aby raz nemuseli svojej budúcej laske tajiť koľko tu bolo žien pred nimi

zuza265
26. aug 2023

@vroni amen🤌🏼🙌🏼

autor
26. aug 2023

@zuza265 chcela by som byt na deň mužom ako by som to brala 😃

chodec15
Odpoveď bola odstránená
rebrambora
26. aug 2023

Pokrytectvo.

vroni
26. aug 2023

@chodec15, sú úplne rovnako nemorálni. Jemu je jasne, co chce, im tiež, on za to zacvaka a oni dajú. Prostitúcia na najvyššej úrovni za súhlasu všetkých zúčastnených. Morálka sa v tomto obchode nenachádza. Občas sa ju tam pre obveselenie čítajúcich pokúšajú vtesnať média, ale... kde nič nie je, ani media nevymyslia...

zuza265
26. aug 2023

@autorka 😂😂😂 ja skor skusit ine veci

aylinn
26. aug 2023

@chodec15 a ta dobrá duša to odkiaľ vie ? Ozajstný počet sex partnerov môžeš zistiť jedine vtedy keď máš naozaj úprimnú priateľku. To všetko ostatné sú väčšinou len výmysly , ja som o sebe počula že som spala s niekoľkými chlapmi, ktorých som v zivote osobne ani len nestretla alebo aj keď som ich stretla tak sme sa boli najesť alebo na drink ale nikdy sa medzi nami nič nestalo , len sa potrebovali asi v partii ukázať a vedeli že nepopriem to že sme boli niekde , tak už je jednoduché takých obmedzených jedincov presvedčiť o tom že aj niečo bolo 😄

liliana8
26. aug 2023

Raz sme o tomto mali debatu s kamaratmi a 1 kamaratka to zhrnula takto: "Lebo ked 1 kluc otvori vsetky zamky, je to univerzalny super kluc, ale ked 1 zamku otvori kazdy kluc, tak je to nahovno zamka."😅

monika185243
26. aug 2023

Tak to tu bolo vždy, mne to príde tak, že niektorí chlapi sa pretekajú v tom, kto mal viac žien. Ale keď to spraví žena je to už niečo zlé, občas nechápem myšlienkové pochody mužov. No a to že by brali takú ženu len na jednu noc, je podľa mňa tým, že by si niečo dokázali+adrenalín...

kika147
26. aug 2023

V mojom okoli dokonca aj ženy majú takýto názor . Vraj muž môže je*at koho chce a koľko chce ale už keď je žena taká tak je to hnus spodina k*rva. Dokonca aj pri nevere majú taký názor že muž môže lebo to ma v proste v pudoch ale žena nie to už by bol koniec sveta 🤦🏾‍♀️ ja sa radšej zdržím komentára a vyhýbam sa takýmto témam lebo sa mi otvára nožík vo vrecku

minenkak
26. aug 2023

Proste a jednoducho, není normálne posudzovať človeka podľa počtu sexuálnych partnerov

majkamasar
26. aug 2023

Ano je to tak. Mam znameho ktory mal na sex kamosku aj sa mu pacila ale bola uz aj s niekolkymi kamosmi jeho tak povedal ze je pekna ale neprezil by keby mu pri pive povedal kamos aka je dobra v sexe. Takze vztah s nou nie ale na sex bola super.

hendikep
26. aug 2023

Dobre rano, ano muzi delia zeny “ paci sa mi na sex” a “ paci sa mi na vztah “ co je natom? muzi su lovci, zena ako lahky ulovok je pre nich ok .., ale nie ako “ ta jedna ich srdca sampionka” to je ako ked je lovec Lev a ide si dat nejaku tu pomalu antilopku, ved nepohrdne ked sa pri nej nenatrapi … ale keby mu povedali vyber si teraz korist na svoje posledne jedlo v zivote ktore budes jest az do smrti tak jasne ze si vyberie nieco co mozno ziska tazsie ale stoji to zato… mozno blby priklad 😂 ale podla mna im sa tie zeny proste nehnusia pri sexe lebo ich beru ako objekt .. ale od tej svojej jedinej vyzaduju aj charakter a nejaku tu sebauctu … podla mna je proste lepsie byt ta “ na vztah “

hendikep
Autor odpoveď zmazal
verkaveverka
26. aug 2023

Moja zlatá, si vygumovaná a nevieš o tom. To som ti nenapísala, aby si sa urazila, ale aby si sa zobudila. Žiješ s pokryteckým mizogynom. Náboženstvo bolo tiež vždy používané na shaming a kontrolu sexuality žien. Vieš po anglicky? Ak nie, použi translator. Potrebuješ si veľmi naštudovať pojmy: mizogýnia, internalizovaná mizogynia (to, čím trpíš), sexizmus a kto je to tzv. “Pick-me” žena, to si ty, učebnicový príklad. Takisto si naštuduj, čo je “Madonna-whore complex”, resp. “Madonna-whore dichotomy”. Ak vieš po anglicky, viem ťa zo stavu súčasnej vygumovanosti zobudiť. Ale sama musíš chcieť.

ankare
26. aug 2023

@joannita toto nie je pravda, čo píšeš. Iného chlapa som okrem môjho manžela nemala. Som s ním od 17, mám 36. Vôbec, ale fakt vôbec nemám takéto myšlienky a ani ma to nelaka. A pritom nie som žiadna frigidna puritanka, mám väčšie libido než môj muž.

mikadooo
26. aug 2023

To sú presne také tie teoretické rozhovory, kedy presne viete čo BY ste robili, KEBY. Ale trt z toho. Nikdy nevieš, čo bude tvoj priateľ robiť, keď bude mať jedného dňa doma 15 ročnú pubošku, ktorá bude napríklad tým viac utekať z domu, čím viac sa on bude snažiť ju "strážiť" (hádam jej nezakáže povinnú školskú dochádzku, prípadne akože kamarátky). Plus takto obmedzované decká s radosťou utečú hnev k prvému frajerovi, ktorý prejaví záujem vyslobodiť ich z toho nekonečného domáceho väzenia a výsluchov. Ale prajem vám, aby ste mali poslušné a poddajné dievčatka, ktoré budú panny až kým nestretnú toho pravého a šťastne s ním ostanú na veky vekov. K tomu názoru na sex a vzťahy, pekne sa mu to hovorí. Just zo srandy by som sa mu priznala k 20tim partnerom pred ním a k strate panenstva v 14stich 😂. Čo by na to povedal. Predpokladám, že by to nejak predýchal, potom by si vnútri povedal, že ty si výnimka potvrdzujúca pravidlo a bolo by 🤭. Ja mám svokra zarytého antifajčiara takmer celý život. Prišla kríza stredného veku a aha kto teraz dymí každý deň aspoň krabičku... 🤷 ľudia sa menia. Názory sa menia. Na týchto jeho škatuľkách by som sa ja osobne asi len bavila, ale tak predpokladám, že skúsenosťami som už úplne inde ako vy dvaja.

simca06022011
26. aug 2023

Okrem toho ze nevidím rozdiel ci žena alebo chlap, pokým nie je žena a muž zadaný, nepovažujem sni za ponižujúce ak sa aj vyspi s polku mesta (co iste sa nestane, len sa to tak hovori) keď dvaja chcú nech si robia čo chcú. A fakt okolie je do toho figu. Rovnako to ci som mala 0 alebo 10 partnerov nemusí mať na môj ďalší vzťah žiadny vplyv.

Co je trápne je roztrubovat takéto veci do sveta, najmä okolím a co vidím teda okolo seba často to ani pravda nie je:D a len si nejaký zakomplexovany človek hladká ego.
A proste sú to teoretické kecy, keby sa tvojmu 5 žien vrelo do náruče, jeho názor by bol možno úplne iný:D

dadis
26. aug 2023

@hendikep zeny medzi sebou by sme sa nemali delit, odsudzovat, pohrdat. Kazda zena je hodna lasky, aj ked nenaplna muzske predstavy o dokonalosti. videla som nedavno film Chyby, bola to pekna ukazka toho, ako je spolocnost nenavistna, rozdelujuca a pritom laska je pre kazdeho.

drakvak
26. aug 2023

@liliana8 To mi pripomenulo, ako som niekde čítala opis mužskej a ženskej nevery… muž keď stúpi čižmou do hovna (rozumej, keď je neverný), tak čižmu umyje a vybavené, ale keď niekto dovnútra do čižmy naserie (ženská nevera), tak tú čižmu už nikdy poriadne nevyčistíš… nestotožňujem sa s tým, len mi to napadlo v súvislosti s tým kľúčom a zámkom 😉

verkaveverka
26. aug 2023

A mimochodom, neviem koľko máš rokov, ale za tie roky, čo si na svete, ti stále nedoplo, že muži najviac nadávajú, odsudzujú a sťažujú sa na ženy, ktoré nemozu mat a ktoré by o nich neopreli ani bicykel? Tvoj muž si ta vzal len ako poslušnú puťku na full servis. A bude ťa podvádzať, ak to už aj nerobí. Muži si v skutočnosti viac vážia ženy, ktoré okydávajú ako manželky.

verkaveverka
26. aug 2023

A zrejme veľa nezarába. Keby bol bohatý, opýtaj sa sama, či by si vybral teba, alebo tie na ktoré nadáva 🙂)

joannita
26. aug 2023

@ankare jednak som nenapisala, ze striktne vsetci to tak maju ved citaj co pisem. Ale hlavne....ano, mas 36. Este mas len 36 🙂

autor
26. aug 2023

@verkaveverka zarába lepšie ako väčšina mužov v okoli možno práve vďaka tomu že mal od mladosti iné priority ako nahanat ženy behať po baroch ale pracoval tvrdo na sebe a dnes to prináša ovocie 😊

autor
26. aug 2023

@verkaveverka no tu mi to tak veľmi nevychádza nakoľko ja som mohla si vyberať padali mi muži k nohám. Som celkom vystredny typ ženy akurát s tým že povahovo som nikdy nebola taká že by som to aj využívala. Chceli ma mat ale nemohli 😃dostal ma on práve tou výnimočnosťou že bol iny. A jemu sa na mne asi páči to iste. Dnes by mohol mat hociktorú lebo svojim životom sa stal zaujímavý pre ženy ktoré to vidia a sama to vidím ako ho berú hocijaké cudzie 😃

autor
26. aug 2023

@verkaveverka oceňujem že ste taká studovana a potom zaradujete veci a ľudí do toho čo ste si naštudovali ale ľudia čo nemajú sajny o existencii niečoho takéhoto pravdepodobne ani nebudú mat potrebu sa niekam radiť 😃podobne ako keď som bola mladšia a nesklonovali sa toľko slova ako bisexualita tak asi 9 z 10 mladých z môjho okolia ani sa nezamýšľalo na tom či sa im pacia dievčatá aj chlapci 😃keď sa to stalo teraz trendom v normálnosti tak každý keď už o niečom vie sa zamýšľa či sa niekam zaradí alebo nie😃 a potom je v hlave veľakrát guláš
Tým nehovorím že mame byt sprosti neštudovať si ale netreba sa naučiť 100 diagnóz a potom silou mocou sa snažiť do nich vtesnať môj názor 😃

autor
26. aug 2023

@hendikep neviem stačilo by možno sa tak nebiť do pŕs a strašne opovrhovat aká je niekto ku.va hnusná a v mysli ju vyzliekať ale radšej nech teda hovoria že áno je to žena zaujímavá ale nevyniká niečim ďalším pre čo by som s ňou chcel vzťah

masinka
26. aug 2023

Raz za mojich mladych cias ma kamoska zlanarila na nejaku prednasku o partnerskych vztahoch. No mala som dost, ked prednasajuci vyhlasil ze "Muz ma byt zenin prvy, a zena muzova posledna. "

autor
26. aug 2023

@masinka áno poznám ten citát 😃 samozrejme ja by som si aj priala byt jeho posledná a muži asi ako to tak vidím tak túžia práve po tom prvom 😃

vler
26. aug 2023

"on keď všade naokolo vidí čo sa deje že mu tie ženy prídu až nedôstojne čo robia"...ako on VIE URCITE co tolke ine zeny PRESNE robia ?! primitivny nazor a chlap