Priznal sa
Názov je pre upútanie nevedela som vybrať vhodnejší 😃tie ktoré neradi čítate rovno preskocte, iné to môže zaujimat 😃
Mali sme s priateľom celkom zaujímavý rozhovor až som taká trosku zmätená možno aj mierne sklamaná lebo on je muž ktorý mal len mna a nikdy nejavil nejaký záujem o ženy ( v zmysle že nie je typ ktory vonku by s chlapmi pokrikoval a ocumoval alebo flirtoval on to ani poriadne nevie). Proste správny chlap hádam vo všetkých oblastiach a preto som s ním tak rada a tak dlho.
Tak k veci. Povedal niečo v zmysle že on ak bude mat dcéru ju bude dosť strážiť ( že nechce aby behala za chlapmi a bola ,,taká,,.) že on keď všade naokolo vidí čo sa deje že mu tie ženy prídu až nedôstojne čo robia a čo si nechajú. Povedal to narovinu a myslím že aj za iných chlapov lebo tento názor mi naozaj príde že nie je jediný kto ho má, že u chlapov sa to berie inak ako u ženy lebo už len keď chlap povie : po*ebal som tu a tu neznie to tak nedôstojne ako keď žena niekde povie nechala som sa __ tým a tým. A myslím že má pravdu. Pritom je to stále len sex ktorí robia dvaja spoločne a keby to nehovorili tak ako som vyššie napísala ani by nebol v lepšej pozícii muž a v horšej žena.
No ale. Povedal že jemu by sa aj hnusila žena čo mala veľa chlapov že on keď vidí mladé baby pomaly školácky ako si užívajú chodia všelikde a detaily nemusím písať že sa tak zamyslel ( celé toto je taká úvaha čo sme mali proste rozhovor ) a že nikto z nich nemysli na to že raz budú starší mat rodiny a že nemusí to byt potom dobre keď budú mat taku minulosť. Ja som mu povedala že áno je to tak málokto si aj v mladosti asi povie že nechcem mat 300 sexuálnych partnerov chcem byt raz dobrý ,,materiál,, pre toho koho budem lubit. Snáď chápete ako to myslím nedá sa vsetlo podrobne písať bolo by to na 100 strán 😃ale gro toho celého čo má trosku zaskočilo bolo to že ak som ho správne pochopila, jemu a chlapom celkovo sa ,,take,, ženy hnusia iba na vzťah ale nie na obyčajný sex. A tomuto ja teda nerozumiem 😃 veď keď sa mi niečo protivi že niekto ma povesť zlu lebo spáva s kadekým tak nemôže ma snad ani lákať sa s nim vyspať nie? Veď to je to čo sa hnusí keď to poviem sprosto sedlacky myslela som že chlapom sa hnusí pichat niečo do niekoho kde toho bolo veľa 😃ale teda dozvedela som sa ak som dobre pochopila že nie to je asi v pohode ak to je na jednu noc ale nie na vzťah. Tak ja už neviem 😃 čiže potom uplne chápem prečo majú šancu kadejaké o ktorých hovoria že by taku nechceli ale nechceli len na vzťah, zato vyspať sa ano 😃 tak to ma trosku zamrzelo pri tom mojom že ja som asi dobrá žena taku ako na vzťah chce ale kvôli sexu by siahol aj po nejakej ..😊 čiže za mna výsledok toho celého nehnusi sa im nič ide im len o to aby sa nemuseli hanbiť za svoju partnerku ale inak by sirinou kadečo robili lebo oni sú chlapi to je iné ale ženy nemôžu 😊 povedala som mu keď budeme mat syna a aj iné matky by mohli aj synov viest k tomu aby jednak take ženy nevyhladavali nemali záujem a sami sa snažili byt takí aby raz nemuseli svojej budúcej laske tajiť koľko tu bolo žien pred nimi
@andreatytler áno spolovice vystihnuté moje pocity. S poslednou vetou sa už tak nestotožňujem lebo nešlo o to že mám obavy že ma podvedie- to sa stať môže každému ja to tiež necakam ale už keby sa tak stalo áno horšie by som znášala keby sa to stalo s takou o akej by som myslela že nesiahne po nej 😃a tým nemyslím zrovna ženy z bordelov alebo popri ceste ale z radov medzi nami ktorým stačí že ich muž pozdraví a už rozopinaju bluzku

@linduska86 áno mal ako 8 a 10 ročný sex s celým mestom bože keď už niečo komentujete tak nenaskočte na hocijakú vlnu komentárov ale si najskôr prečítajte aj zvyšok než trepete blbosť. Písala som že som jeho prvá a že sme spolu boli ako mladi tak logicky že sme nemali 25ked sme sa spoznali aby som riešila či nezatajil ze niekoho mal