Problém medzi dcérou a mojím novým priateľom
Mam problemy so vztahom medzi dcerou a novym partnerom,,vsetko bolo v poriadku mali strasne pekny vztah az kym som neotehotnela ,,terajsi partner hu zacal davat bokom,,ignorovat hresit ,,mam na to nervy lebo teraz je uz maly na svete a mala je horsia a horsia ,,uz ani mna neposlucha viem ze ziarli snazim sa jej venovat ale ona tiez potrebuje chlapa -otca ,,totizto jej vlastny otec ju vidi asi raz za dva mesiace a viem ze jej ten rodinny zivot chyba kde je otec mama ,,,priatela vobec nebere ako clena rodiny skor ako niekoho koho neznasa vyhyba sa mu a ani snim nejak nekomunikuje je to tazke lebo ani jeden snich nechce vztah dat dokopy..obcas mam pocit ako keby sa jej chcel priatel zbavit ale to zasa ja nepripustim neviem co dalej 😖
Noveho priatela 7 mesiacov dva týždne spplu byvame mala ho vola ocko takze som stastna zatial dúfam ze to aj tak ostane .drzte palce
@levicat ja som mala po rozvode podobný vzťah. A keď mi povedal že mu vadí že môj syn nie je jeho tak letel ako namyslený blesk. Pravdaže mu to vadilo po ročnej známosti keď sme riešili už spoločnú domácnosť. To som mala dať syna do decaku???😂 Poniektorí chlapi sú proste egoisti a zahľadení do seba a idú sa zrovnávať s deťmi.

@levicat to by aj mna zaujimalo, ako je to u vas po rokoch