icon

Dilema medzi dvoma mužmi: Ako si vybrať?

10. sep 2026

Zdravim. Mam dilemy medzi dvoma muzmi. S jednym som nedavno zacala vztah no nespali sme spolu este a nejak k nemu nic necitim zatial. Ked sme spolu on anu nekomunikuje. Ale viem ze chce somnou vazny vztah a ze by mi dal stabilitu a to mi imponuje a to je pre mna na 1 mieste. No a druhy chlap on sa mi aj viac paci aj si viac rozumieme aj sranda je ale povedal ze nechce len tak skocit do vztahu ze sa potrebuje spoznavat. A snim som sa stretla asi 7 krat zatial.. a byva u babky. Tak neviem co mam robit.

merkelica
10. sep 2026

nerob nic, ked nevies co chces, najdi si tretieho

anonym_0617a6
10. sep 2026

@anonym_autor povedz jednému o druhom a ono sa to vyrieši samo.

beata_k
10. sep 2026

@anonym_autor Vykasli sa na oboch. Bud to tam je alebo nie. U teba je to "nie" v oboch pripadoch.

mimachicha
10. sep 2026

ty potrebujes z kazdeho z nich nieco a vytvorit si tretieho. Ak k prvemu nic necitis a nepride to ani po case, vzdala by som to. Naco ti je stabilita, ked tam chyba to najdolezitejsie - laska, pritazlivost. Ten druhy sa zas nechce viazat. Tak ti ostava iba zmierit sa s tym, ze budes cas travit s druhym, ktory sa ti paci ale nemala by som privelke ocakavania. Casom sa lepsie spoznate a moze to prehupnut do nieco vazneho. Ale ani nemusi. Idealny pripad, najst si tretieho.

anonym_b85e79
10. sep 2026

Povedz im pravdu a ako v ruzi pre nevestu urobis nejake sutaze a kto vyhra ...

anonym_46e783
10. sep 2026

@anonym_autor ty si dobre dzignuta. Co by na tom povedal ten terajsi, ze chodis za inym? Nechod do vztahu, ked nevies, co chces. Teba by som nechcel ani za nic, takato nanic zenska

anonym_628482
10. sep 2026

Ach až ma cuklo lebo môj priateľ býva u babky a nejak na mňa nemá čas.

wolf_
10. sep 2026

Ani jeden.
Ja neviem, ale ja tomuto fungovaniu fakt nerozumiem. Za každú cenu ísť s niekým do vzťahu. Vstupovať do vzťahu bez citov, bez toho aby to myslím naozaj vážne. Ach jo.

anonym_4aa45c
10. sep 2026

@anonym_autor Ako mozes s niekym zacat vztah, ked ta nepritahuje? A ten druhy? Sak ok, spoznajte sa. Za mna su to len kamarati, ziadne vxrah nemas ani s jednym. Brala by som to zlahka a neviazala sa ani na jedneho.

anonym_c0b9a2
10. sep 2026

nemozes byt stastna s niekym kto ta nepritahuje a buducnost s inym,kt ju nechce - vybrala by som si pockat este na toho praveho a s tymito to ukoncit ...vztah nieje nieco co musis mat za kazdu cenu

guiseppinka
10. sep 2026

Taketo problemy maju naozaj dospeli? Toto mi pride ako problem v 15 v bravicku... jeden so mnou nekomunikuje, ale da mi stabilitu. To co je za chobotinu? Na com akoze postavite tu stabilitu? A druhy - stretli sme sa 7x... wtf?

jblheart
10. sep 2026

Jednoducho. Zober mincu a priraď každú stranu k jednému potenciálnemu partnerovi a nechaj to na osud. Hoď mincou a uvidíš. Ak potom zoberieš mincu a povieš si že to dáš radšej na 3 pokusy, lebo výsledok ťa nepresvedčil/nepotešil tak neveríš osudu. Hoď mincu teda ešte 2 krát a ten čo získa väčšinu toho si vyber. Ak si povieš že teda to dáš na 5 pokusov lebo ani tie 3 predošlé ťa nepresvedčili, tak sama nevieš čo chceš a mala by si si to ujasniť vo vlastnej hlave najprv. 😂😂

katkazatka
10. sep 2026

Na tvojom mieste by som ich testovalo obidvoch aspoň pol roka.😉

anonym_d6774a
10. sep 2026

Príde mi to, že obaja sú z núdze
Ani jedného

minenkaa
10. sep 2026

@anonym_autor prestať sa stretávať s oboma lebo ak sa nevieš rozhodnúť ,nie je vhodný ani jeden

ameixa
10. sep 2026

zavana to sorry za vyraz, ale ,,vychcanostou"... cize v jednom vidis stabilitu, inymi slovami plnu penazenku a druheho chces uhnat do postele, ked on si dava nacas? dievca, radsej prosim sa s oboma pekne slusne rozluc, zasluzia si niekoho ineho

elz1920
10. sep 2026

To sú jediní chlapi na zemeguli?

anonym_06ce83
10. sep 2026

Ja som nadpis prečítala a hneď mi prišla odpoveď - ani jeden, radšej pozrieť tretieho. A vážne, po prečítaní je to veru tak. Žiť s chlapom, ktorý ťa nepriťahuje? Poznám. Kedysi dávno jedna známa toto urobila. Chcela ostať v jednej krajine, kde bolo treba vízum vtedy ešte. Hmm... Ešte aj rodičia ju podporili. Ona ho mala rada ako človeka, kamoša aj jej bolo ľúto ako sa ku nemu jeho rodičia chovajú. To ju fakt hnevalo úprimne. Aké in časom hodne pribral a to už s ním ani dosť nechcela. Podvádzala ho kade-tade. ... Bolo jej ti celé ľúto, bola s ním najskôr kôli tomu vizu, potom kôli peniazom i keď zarobila celkom ok na seba. A chap dúfal, že raz budú mať aspom jedno dieťa, dobrák od kosti. Prišiel jej na neveru - našiel jej správy v telefóne. Od jedu jej ho d-bol o stenu a rozbil sa.
Vieš čo urobil?
Odišiel z domu a po pár hodinách sa vrátil - s novým telefónom a ospravedlnil sa 🤯.
Hrozný život.
Vôbec ty nerieš toho stabilného bez citov. A on je tiež divný, keď s tebou nekomunikuje, to čo je za blud?? To sa na seba dívate ako na obrazy alebo čo?
A ten ďalší prečo býva u babky, koľko máte všetcia rokov?

3petka
10. sep 2026

@anonym_autor akú máš vlastne dilemu? Prvého nechceš ty a druhý nechce teba. Ukončí to a nájdi si takého ktorého budeš chcieť a aj on bude chcieť teba.

ivicatolic
10. sep 2026
@anonym_0617a6

@anonym_autor povedz jednému o druhom a ono sa to vyrieši samo.

@anonym_0617a6 😭👍

ivicatolic
10. sep 2026
@merkelica

nerob nic, ked nevies co chces, najdi si tretieho

@merkelica 🤣👍

anonym_5e173a
10. sep 2026

@anonym_autor ako vieš,že prvý chce vážny vzťah a dá ti stabilitu? Ty vieš čítať myšlienky?A rozhodne s ním žiadny vzťah nemáš.

vilma7
10. sep 2026

Dospieť?

amazonka13
11. sep 2026

"B" je správna odpoveď 🙂. Načo ti bude nemý chlap, ktorý nekomunikuje, s ktorým si si začala vzťah,... aj napriek tomu, že k nemu nič necítiš? 🙉

anonym_3046c1
12. sep 2026

Hľadaj ďalej. Ako chces mať vzťah s niekým kto nekomunikuje? Ako vieš že chce vzťah ty si jasnovidec či mu čítaš myšlienky? Ten druhý tiež nič moc on vzťah nehľadá u babky asi ma čo potrebuje a stačí mu sem tam si vrznut.