icon

Problém mojej sestry

brigita15
6. mar 2016

Ahojte rada by som si vypocula vase nazory .Trapi ma problem mojej sestry .Momentalne zije v zahranici s manzelom a detmi ..myslim ze je velmi nestastna ale nechce o nicom sa velmi rozpravat .Myslim ze za vsetkym nestastim je jej manzel.Uz od zaciatku manzelstva sa mi nepozdaval varovala som ju no ale laska je slepa hlucha.Preto by som rada vypocula vase nazory.Tak toto jej vyviedol:Pri narodeni prvej ich dcerky jej navrhol dat meno po svojej svagrinej ktoru on osobne obdivoval.Teda obdivoval jej krasu jej styl.A teraz pride najvacsi sok:druhej dcere dal meno meno po svojej dlhorocnej priatelke koli ktorej sa po rozchode zrutil ..az tak ze prestal chodit do prace...otazka je miloval alebo miluje moju sestru ?ako ju ma rad ked takto sa zachoval ..?pls piste svoje nazory

Strana
z2
miriam11
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
7. mar 2016

@brigita15 aj naša dcéra sa volá rovnako ako manželova bývalá láska. A okolie si tiež môže myslieť bársčo. Iba my sami dvaja vieme, že to meno sa nám páčilo obidvom a obaja sme ho chceli. To s bývalou nemá nič spoločné, pretože už len to slovo "bývalá" niečo znamená.
Na tvojom mieste by som sa priamo opýtala sestry ako sa má a prečo robí určité kroky. A ak ti to nechce povedať, tak nerieš. Sama si vybrala či to chce s tebou rozoberať a či ťa chce do toho zaťahovať alebo nie

brigita15
autor
7. mar 2016

@sasa1310 Ale ano suhlasim ak iniciativa mena vzisla z tvojej strany.Ale ako vidim nechapes slovo byvala ..ta ma byt byvala a nema sa co.tahat do noveho vztahu preboha ved to je chore.

brigita15
autor
7. mar 2016

@miriam11 och boze s Tebou sa bavit nebudem zda sa.mi ze tvoje iq sa rovna hojdaci konik .

elise
7. mar 2016

@brigita15 a to meno je nejake skarede, hanlive, akebo smiesne? Typu skolastika? Ved to je ich vec ako sa dohodli, ak sa sestre nepacilo mala protestovat, ak mlcala suhlasila. Neries hluposti. Za to ze dal prve po svagrine druhe po svojej byvalej nie je tvoja starost. Ty sa tes z neteri😊ano niektore mena sa mi spajaju s neprijemnymi ludmi ale neznamena to ze nie su pekne. Napriklad svokra je zuza robila mi dost zle, ale naj kamoska je zuzka a zuzanka je krasne meno aj napriek svokre

sasa1310
7. mar 2016

@brigita15 a ako sa ťahá do vzťahu bývalá? Tak, že sa volá rovnakým menom ich dcéra? To je akože ťahanie bývalej do vzťahu? Či čo ti vadí? Veď na meno sú vždy dvaja. A či tvoja sestra nemá vlastný názor ani hlavu?

timea7
7. mar 2016

@brigita15 k čomu je dobrá táto téma? Dá sa niečo zmeniť na menách detí? Nedá. Trápi to tvoju sestru? Ak áno, nech s tým niečo robí ona, ty presmeruj svoju pozornosť inde. Pomôcť môžeš len tomu, kto o tvoju pomoc stojí.

cervenaruza123
7. mar 2016

@brigita15 Tak to je mi luto, ze to takto dopadlo, ale urcite to pre nu bude lepsie, ked mala takeho manzela. Uz len to nejak vydrzat, bude ta asi teraz velmi podporovat, aspon psychicky. Drzim Vam obom palce, aby ste to zvladli

brigita15
autor
7. mar 2016

Dakujem cervena ruza bianca a takisto bratislavcankan...ste skvele .Dufam iba ze moja sestra to zvladne o to sa modlim vlastne som mala strach ze moze nieco vyviest ..este raz vdaka)

miriam11
Odpoveď bola odstránená
maslenka47
8. mar 2016

@brigita15 ty sa nauc sformulovat dve suvisle vety tak, aby ti bolo poriadne rozumiet a potom sa navazaj do cudzieho IQ. Ja napriklad stale nechapem, co mas za problem, a to som diskusiu precitala 4x.

Mena? No zbohom.. My sme s byvalou mojho manzela kamaratky (spoznali sme sa az potom, co sa oni dvaja rozisli). Nuz ale ak je sestra na tom s vyjadrovanim sa podobne, ako ty, tak by som sa vobec necudovala, ze jej ten jej muz nerozumie 😝

moonshine1
8. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

ach jaj...

Strana
z2