Problém s alkoholom pred svadbou
Ahojte, viem, že je tu veľa tém s problematikou alkoholu, okolie mi vraví, že som zaľúbená a blbá... Prosím o vaše triezve názory. Poznáme sa niečo cez rok, podarilo sa nám bábo, tak sme spolu ostali, máme aj deti z predošlých manželstiev. Partner je ok, do chvíle, kým toho nemá v práci veľa, alebo kým ho nenaštve exmanželka....už keď som bola tehu, bol na oslave, došiel domov a dorazil sa, vystrájal, hudba nahlas, v závere všetko ogrcal, následne šiel po svoje dieťa, s ktorým ku nám vtedy nechodil, takže upratovanie ostalo na mne. Ešte pár krát sa zdrúzgal, to doma... tento piatok odbehol ohľadom roboty niečo poriešiť, že do hodiny je doma,v práci je každý deň 12-13hod., doniesli ho o pol 4 ráno, že nechce vystúpiť z auta, nejako som ho dostala dnu, vzal pivo a sadol si na mol na schody, keď už chodili ľudia po ulici, stiahla som ho dnu, opäť gauč dostal svoje, celý víkend prespal a to malo moje dieťa prvé sväté, takže všetky prípravy, nákup, bábätko, ostali na mne...dodnes sa tvári, že nič, s malým pomôže, ale inak nič... Tolerovať to? Svadba o pár týždňov, no mám chuť to zrušiť :/ ďakujem za vašu trpezlivosť a názory
v zivote by som si nezobrala spitana co ide do roboty vrati sa rano ozraty a este mi ogrca vsetko fuj...jak si neni uplne sprosta tak si to prasa rozhodne nevezmes
Prezivala som uplne presne toto iste ak by si mala chut niekedy popisat kludne napis. U nas toho prosenia, ultimat a slubov bolo neskutocne kvantum ale ako baby napisali, ak si on neuvedomi, ze ma problem, tak snim NIKDY nic a nik nepohne!nebud prosím rovnako naivna ako ja a necakaj, ze prichodom dietatka, babatka sa niečo zmeni, nezmeni, ba este sa to zrhosi-dalsi dovod si naliat!!! U nas to skoncilo tak, ze sa prepil az do fazy, kedy nemal problem ma fyzicky napadnut. Az ked mi policajt povedal "ak mate kam ist, zbalte seba aj deti a okamzite chodte od neho prec" som sa nakopla a v ten vecer sme boli naozaj prec a uz sa viac nevratili. Najstarsia dcera dodnes nezabudla na to co videla, co sme kvoli nemu prezili, kolko slz, smutku, hnevu... Nedopusti prosiiiim aby to deti zazivali 🙏
Ahoj, myslim, ze dievcata ti tu dobre poradili. Tiez by som to netolerovala, taketo alkoholove opojenia. Uz len preto, ze v mojom okoli je dost takych rodin, kde trpia manzelka aj deti kvoli tomu, ze tatko si potrebuje vypit a potom robi poriadky doma. Znama si takeho po rokoch spoluzitia vzala (uz mali spolu 2 deti, z toho jedno je chore) a po svadbe to jeho popijanie nabralo na obratkach. Ak by sa mala znova rozhodnut, uz by si ho isto nevzala. Nepokaz si zivot...
ber to tak, ze ten poplatok je len take vstupne k lepsiemu zivotu. v porovnani s divocinou, ktoru si si doposial prezila, a ktora by ta cakala v buducnosti, je to fakt nic.
Vaz si samu seba, vaz si, ze mas zdrave krasne deti. Nekaz zivot ani sebe, a nekaz zivot detom. Radsej sama, ako zle sprevadzana.
Nie a nie, za jeho správanie sa.casom budú hanbiť aj deti a jediné o čo ťa budú prosiť bude, aby si sa rozviedla. Takže ja by som s ním nie len že nešla do svadby, ale aj ukončila vzťah.
Urcite by som svadbu zrusila, mozno by sa spamatal a keby aj nie, taky partner by sa mi protivil.
Preco sa niektore zeny tak rychlo po rozvodoch/rozchodoch, z ktorych maju aj deti, hrnu do novych vztahov a hned si daju urobit nove dieta? A este s pofidernymi chlapmi. To mi zdravy rozum neberie. To sa dokazete niektore tak bleskovo zalubit a az ked otehotniete, zistite do koho? A potom mate 3-4 deti kazde od ineho otca? A idete z materskej, do rodicovskej x rokov? A potom neviete zohnat robotu, lebo nemate ziednu prax, lebo ste rodili a chovali deti? To je zacarovany kruh. Ze sa dnes niektore neviete chranit pred nezelanym tehotenstvom ani gumou?
Toto vyzerá ako chlap, ktorý keď má problém uniká k alkoholu, toho sa nedá len tak ľahko zbaviť. Určite bude lepšie svadbu zrušiť. Po svadbe sa muži zvyknú správať ešte horšie.
svadbu by som okamžite zrušila , alebo aspoň posunula o 5 rokov.... Nie je to dobrý nápad si zavesiť na krk chlapa ktorý nevie kedy má dosť. Viem o čom píšem, mám s tým skúsenosti. Do*erieš si celý život a aj tvojim vlastným deťom.... no potrebuješ to???

Ďakujem, myslím, že ste ma uistili, čo som v hĺbke si nechcela priznať, volal, či ideme kúpiť obrúčky, povedala som nie, ďalej nepátral, tak ho to asi ani neštve , škoda ten poplatok na úrade za termín