Problém s financovaním a s manželom, ktorý je v zahraničí
Je to mozne? Minule som tu dala temu ze neviem co dalej, manzel nepomaha,stale sa hadame, uz ani sex neni raz za mesiac. Odisiel do zahranicia robit. Prvy mesiac prisiel domou 150 eur rodicom daco nakupil ked odchadzal nechal mi 30 eur a to boli 2 tyzdne pred materskou. On 3-tieho odisiel nakupil si tam potraviny pre seba asvagra a kamosa lebo ty tam sli bez penazi za 100eur...8-meho mu sestra poslala dalsie prachy a vcera jeho mama. A mne sa ide vycitat ze ja pozeram na seba len a dieta a ci on tam neni hadny a ci ma prachy nepozeram. Ved to je na hlavu... A este ktomu som u nasich kym je prec a sa staraju... Ved je to smutne ze vydata zena a rodicia sa staraju... A oni maju reci???
preco sa o tychto veciach, co tu pises, neporozpravas s manzelom?
ja chapem, ze je to problem,ale vy mate problem v tom, ze asi doteraz ste si k sebe nenasli cestu, predpokladam, ze ste sa brali kvoli tehotenstvu... ale to je teraz jedno..
vy dvaja si musite sadnut za jeden stol a prebrat kazdu vec, v ktorej mate rozpor, hladat nejake riesenie,kompromis...
z toho co pises mne vyznieva, ze ste si uplne cudzi ludia, ani nie priatelia... takze nestazuj sa tu, to ti nepomoze... to chce klud, chladnu hlavu, vela lasky a ucty a komunikacie 🙂

@kvietok90 a preco to teda konecne nezmenis, ked je to take strasne smutne?
- nepaci sa ti, ze chlap donesie malo? - chod robit ty!
- vela nakupuje, ked ochadza prec? - nakup mu ty!
- je 30€ malo? ( ano je ) chod na sud a ziadaj vyzivne!
- vadi ti takyto manzel? - vymen ho!
- vadi ti, ze sa o teba ostatni musia starat? - chod prec a staraj sa o seba sama!
......sorry za uprimnost ale snad ta to trosku nakopne a prestanes sa stazovat a zacnes aj nieco so svojou situaciou konecne robit!