icon

Problém s lenivým chlapom

diana999
19. aug 2020

Ako riešite problém s lenivým chlapom? Fakt lenivým chlapom

Strana
z2
komir63
19. aug 2020

Milo sa usmievaj a začni na záhrade kopať hlbokú jamu. Zabezpeč si kyanid draselný a čakaj na vhodnú chvíľu...

damtiporiti
19. aug 2020

A ved máš v albume, ako ti montuje postieľku, aj von sa s tebou šiel odfotiť, až taký lenivý nebude. A nebolo by zlé pozrieť aj na seba, či si gazdiná roka

tasticka59
19. aug 2020

Fu tak vymenit ho ak s nim nedokazes zit

diana999
autor
19. aug 2020

@damtiporiti no tak to ze zložil postieľku, svedčí o tom ze nie je lenivý? ako niečo také dokážeš povedať

simca06022011
19. aug 2020

@diana999 vies co robim s chlapom ked ma prilepeny mobil o ruku? Pridem a vezmem mu to... a ked skusi papulovat, tak sa zdvihnem, ten chliev mu tam necham a odidem na den dva... Moj ma teaketo chvilky, napr. tento tyzden ma ide vystriet.. ani len psa von nechce zobrat, tak som pvoedala, ok.. aj ja sa viem zavriet do izbicky s knihou a tvarit sa ze svet neexistuje..

damtiporiti
19. aug 2020

@diana999 keby bol úplne že "fakt lenivý", tak si ju skladáš sama.

stanulienkat
19. aug 2020

A este uvidis jeho lenivost,ked budete mat dieta. To ta porazi. U mna by taky nemal sancu ani na partnera,nieto este otca. A mobil prilepeny k ruke? Co ma 15 rokov,alebo je nevyzrety?

makova333
19. aug 2020

@diana999 lenivost je vas najmensi problem...tvoj muz je totiz zavisly na stavkovani. Vtedy straca zaujem o vsetko naokolo. Vratane cistoty seba a okolia.

dskjhfdlkdjhl
19. aug 2020

@makova333 tak to mnohe vysvetluje.

lauriema
19. aug 2020

@diana999 Vedela si ze lenivý už skôr? Ak áno a aj tak si sním, tak čo nás do toho. Každý si vyberie životného partnera podľa najlepšieho vedomia ci svedomia... Noa k veci začni najprv tak ze mu necháš nech utrie príbor, postupne pridaj skladanie suchého prádla a každý týždeň niečo pridaj, môj teraz už manžel bol tiež lenivec ale som si ho naučila, a teraz mi pomáha úplne so všetkým.... Držím palce 🤟

hopsadobrandejsa
19. aug 2020

@diana999 Ak mam reagovat na tu fotku pri posteli tak uprimne ti poviem, ja som slobodny a toto veru ani u mna nie je. Akoze laptop mozno este pochopim ( vynimocne ), ale plechovka od piva a kelimok od tresky ci co to tam je....akoze sorry, ale to je uz vela aj na mna a to sa hovori o slobodnych, ze doma v byte mavaju pekny svincik kedze nemaju "gazdinu" co by im doma udrzovala poriadok.

akinom0077
19. aug 2020

@diana999 / ja mam takeho oca sa cudujem mame ze to vydrzala s nim a drzi stale 🙂 este sa hrabal do RD v zivote by som s takym chlapom nebyvala v RD jedine v byte, ak vobec:D

hopsadobrandejsa
19. aug 2020

@damtiporiti 80% miestnych mamiciek??? Seriously???

Ja len dufam, ze buduce generacie su vedene k vacsej discipline a poriadku. Zrejme bude nieco na tom, ze absencia povinnej vojenskej sluzby sa nepekne podpisala na sucasnych muzoch. Netvrdim, ze by som na vojencinu isiel rad, ale je ocividne, ze niektorym by to vyslovene prospelo.

moonlight1210
19. aug 2020

@diana999 ako to u neho vyzeralo, ked zil sam pred tebou?

diana999
autor
19. aug 2020

@akinom0077 oca mam tiež takého, ba horšie co je zvláštne ale sú aj horší od môjho chlapa

alberto1
19. aug 2020

@diana999 veď tyčinky ešte nedojedol, načo by vyhadzoval?!🤣🤣🤣

estrella5
19. aug 2020

Z toho čo si napísala to mne nepríde ako lenivosť, ale ako začínajúca (príp. už rozvitá) závislosť - buď na mobile a/alebo na stávkovaní...

hederamonstera
19. aug 2020

a preco je na pn? asi mu nieco je tym padom, ci?

sunny8
19. aug 2020

Len ho tolerujem 😌 je to môj otec nebudem s ním večne keď sa odstahujem zmizne aj tento problém

katty2012
19. aug 2020

@diana999 no tak ked taky na zaciatku vztahu nebol, a teraz pri tebe je, tak logicky by z toho vyplyvalo, ze v tom mas prsty a tu jeho lenivost v nom podnecujes.

marca12
19. aug 2020

@diana999 toto musis podchytit,kym sa este da. Je zavisly na virtualnom svete. Cas ti ubehne a ani nevies ako. V prvom rade rozhovor,ci si takto predstavuje zbytok svojho zivota. Zamestnat ho niecim,zapajat,venovat mu cas,prechadzky. Ale on musel byt pohodlny uz predtym,clovek zrazu neostane lenivy.

evalea
19. aug 2020

Moja sestra to riešila rovnakou mincou chovala sa úplne rovnako ako ten jej po týždni ju prosil aby stym prestala 😂😂skoro zomreli v bordeli

tykat
22. aug 2020

@diana999 svokor to vzdy pozbieral a strcil deckam do postele. A ked to neupratali len zhodili na zem tak na druhy den to bolo v kosi. A raz tak kopa veci letela aj cez okno z 3.poschodia a svagrina si to musela zbierat po okoli.

Strana
z2